Κοινωνία

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από χήρες στρατιωτικών στην Πλατεία Κολοκοτρώνη (βίντεο)


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα στην Πλατεία Κολοκοτρώνη οι χήρες των ενστόλων οι οποίες αντιδρούν στις αλλαγές που φέρνει ο νόμος Κατρούγκαλου που για ορισμένες κατηγορίες καταργεί το δικαίωμα στη σύνταξη λόγω χηρείας.

Με κεντρικό σύνθημα «Μαύρη Διαμαρτυρία Επιβίωσης» οι μαυροφορεμένες χήρες και οι συμμετέχοντες θα πραγματοποιήσουν πορεια στην Βουλή των Ελλήνων όπου και θα επιδώσουν και ψήφισμα εναντίον του άρθρου 12 του Ν.4387/2016, με το οποίο για πρώτη φορά στην Ελληνική ιστορία καταργείται σύνταξη, αυτή της Σύνταξης Χηρείας, με ηλικιακά κριτήρια.

Στη συγκέντρωση που οργανώθηκε και προετοιμάστηκε από τον Σύλλογο Συζύγων Θανόντων «ΑΞΙΑ» συμμετέχουν 31 φορείς συνταξιούχων και εργαζομένων, ενώ τον χαιρετισμό έδωσαν και εκπρόσωποι κοινοβουλευτικών και μη κομμάτων.
https://www.youtube.com/embed/ovE8hWklRDI

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...