Κόσμος

Μάντσεστερ: Συνελήφθη ο αδερφός του μακελάρη για σχέσεις με το ISIS

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά την επίθεση αυτοκτονίας του Σαλμάν Αμπέντι στο Μάντσεστερ Αρίνα, κατά τη διάρκεια της συναυλίας που έδινε η Αριάνα Γκράντε, καθώς έγινε γνωστό ότι συνελήφθη στη Λιβύη και ο μικρότερος αδελφός του 22χρονου δράστη, Χασέμ, για διασυνδέσεις με το Ισλαμικό Κράτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος μικρότερος γιος εντοπίστηκε από τις αρχές στην Τρίπολη και συνελήφθη μετά από επιχείρηση που στήθηκε.

Ο νεαρός οδηγήθηκε στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία και ανακρίνεται ως ύποπτος για συνεργασία με την τρομοκρατική ομάδα που έχει σκορπίσει τον πανικό σε όλον τον κόσμο.

Ο Σαλμάν Αμπέντι ανατινάχθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας κατά τη διάρκεια της συναυλίας της Αριάνα Γκράντε, παρασύροντας στον θάνατο 22 άτομα, μεταξύ τους και μικρά παιδιά, ενώ προκάλεσε τον τραυματισμό τουλάχιστον 119 ανθρώπων, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό.

Την ίδια στιγμή, η Μητροπολιτική Αστυνομία στο Μάντσεστερ προχώρησε στη σύλληψη και πέμπτου υπόπτου, ο οποίος θεωρείται ότι συνεργάστηκε στην επίθεση αυτοκτονίας το βράδυ της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ