ΗΠΑ

Ένταση μεταξύ της φρουράς του Ερντογάν και Κούρδων διαδηλωτών έξω από τον Λευκό Οίκο

Ένταση σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα έξω από τον Λευκό Οίκο στην Ουάσινγκτον, όπου έχουν συγκεντρωθεί Κούρδοι διαδηλωτές προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις πολιτικές Ερντογάν, ενόψει της συνάντησης του Τραμπ με τον Τούρκο πρόεδρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, μισή ώρα περίπου από την προγραμματισμένη έναρξη της συνάντησης, στις 19.30 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας), άνδρες της προσωπικής φρουράς του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιτέθηκαν κατά των Κούρδων διαδηλωτών, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση.

Ο Τραμπ συναντάται με τον Τούρκο πρόεδρο εν μέσω του σάλου που έχει προκληθεί μετά την αποκάλυψη δημοσιεύματος - και την επακόλουθη παραδοχή του Αμερικανού προέδρου - όταν πριν από λίγες μέρες, κατά τη συνάντηση με τον Ρώσο ΥΠΕΞ, οι ΗΠΑ αποκάλυψαν στη Ρωσία ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά με τους τζιχαντιστές και το Ισλαμικό Κράτος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...