Κόσμος

Στοκχόλμη: Η πριγκίπισσα Βικτώρια ξεσπά σε κλάματα στο σημείο της επίθεσης (video)

Το σημείο που άφησαν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι στη Στοκχόλμη, μετά την επίθεση με φορτηγό του Ουζμπέκου εξτρεμιστή την Παρασκευή, επισκέφθηκε η πριγκίπισσα της Σουηδίας, Βικτώρια, η οποία δεν κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία της, ξεσπώντας σε κλάματα.

Η 39χρονη γαλαζοαίματη παρουσιάστηκε με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Καρλ Φιλίπ, φορώντας μαύρο παλτό, ενώ κρατούσε μία μεγάλη ανθοδέσμη με κατακόκκινα γαρύφαλλα.

Την ώρα που έσκυψε να αφήσει τα λουλούδια δίπλα στις υπόλοιπες αφιερώσεις προς τιμή των θυμάτων, έχασε τον έλεγχο και ξέσπασε σε κλάματα, δείχνοντας πόσο επηρεασμένη ήταν από το τυφλό τρομοκρατικό χτύπημα της Παρασκευής.

Στο σημείο της επίθεσης εκατοντάδες κάτοικοι της Στοκχόλμης έχουν αφήσει λουλούδια και μηνύματα για τους ανθρώπους που άφησαν την τελευταία τους πνοή, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τη συμπαράστασή τους στους συγγενείς και την αποστροφή τους για κάθε ενέργεια βίας και τρομοκρατίας.

Δείτε το βίντεο από την επίσκεψη της Σουηδής πριγκίπισσας...

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...