Στρατιωτικό συμβούλιο ΗΠΑ-Ελλάδας στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας: Ανάπτυξη ειδικών δυνάμεων σε 4 νησιά μας – Συμμαχία με Σερβία και Αρμενία σύναψε ο Κοτζιάς και πάει Ουάσιγκτον

Δημοσίευση: 11 Μαρτίου 2017, 11:07 μμ | Ανανέωση: Μάρτιος 11, 2017 στις 11:10 μμ

Στρατιωτικό συμβούλιο ΗΠΑ-Ελλάδας έλαβε χώρα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για τα ελληνοτουρκικά όπου αποφασίσθηκε Σχέδιο-“ασπίδα” για 5 νησιά που απειλεί η Τουρκία με την ανάπτυξη ειδικών δυνάμεων κτλ σε Ζουράφα, Παναγιά, Φαρμακονήσι και Καστελόριζο ενώ θα ληφθούν άμεσα νέα επιχειρησιακά σχέδια για τα Ίμια. Πλέον μιλάμε για προ των πυλών νέο ελληνοτουρκικό επεισόδιο.

Ταυτόχρονα υπάρχει έντονη διπλωματική κινητικότητα από τον Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, ο οποίος πηγαίνει στις ΗΠΑ ενώ πριν λίγα 24ωρα βρέθηκε στην Αρμενία για επίσημη επίσκεψη όπου και συμφωνήθηκε η κοινή στρατιωτική συνεργασία απέναντι στον κοινό προαιώνιο εχθρό μας… Μην ξεχνάμε ότι όπως αναφέραμε στο άρθρο μας Ξαφνικός πόλεμος στον Καύκασο και νέο μέτωπο για την Τουρκία που βλέπει σχέδιο τριχοτόμησης της: Βαλλιστικά συστήματα Iskander της Αρμενίας «κοιτούν» και στο Καρς!  μιλήσαμε για ξαφνική τουρκική στρατιωτική κινητοποίηση στο Καρς, στα σύνορα με Αρμενία. Σε ενδεχόμενο ελληνοτουρκικό πόλεμο καλό είναι να υπάρχει φόβος για τους Τούρκους και νέου μετώπου…

Παράλληλα βλέπουμε πως υπάρχει γενικότερος σχεδιασμός λόγω των εξελίξεων που έρχονται να ξανασυσταθεί ένα ορθόδοξο τόξο. Υπενθυμίζουμε ο άρθρο μας Συμμαχία Ελλάδας-Σερβίας-Ρωσίας και μήνυμα σε Αλβανία-Τουρκία – Α.Τσίπρας: «Στις κρίσιμες στιγμές βρεθήκαμε πάντα στην ίδια πλευρά» «Στις κρίσιμες στιγμές οι δύο χώρες βρέθηκαν πάντα στην ίδια πλευρά» είχε πει ο Α.Τσίπρας με νόημα….

Aπό την ελληνική πλευρά στο ΥΠΕΘΑ, ήταν παρόντες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ.

Από την Αμερικανική πλευρά, παρόντες ήταν ο  Υποδιοικητής Διοικήσεως Δυνάμεων των ΗΠΑ στην Ευρώπη Αντιπτέραρχος Timothy Ray,  ο Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Geoffrey R. Pyatt.


Συνάντηση και με τον αρχηγό ΓΕΑ

Ο υποδιοικητής της Διοικήσεως Δυνάμεων ΗΠΑ στην Ευρώπη Αντιπτέραρχος Timothy Ray, είχε μάλιστα συνάντηση και με τον Έλληνα αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου αμέσως μετά την συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ.

Τι λέει η ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ

Στην ανακοίνωση του μετά την συνάντηση το ΥΠΕΘΑ αναφέρει πως:

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ δέχθηκαν τον Υποδιοικητή Διοικήσεως Δυνάμεων ΗΠΑ στην Ευρώπη Αντιπτέραρχο Timothy Ray.

Συζήτησαν θέματα διμερούς ενδιαφέροντος, καθώς και τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή.

Στη συνάντηση ήταν παρών και ο Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Geoffrey R. Pyatt.

Aπό την πλευρά του, ο Αργηγός ΓΕΑ Χρήστος Χριστοδούλου συναντήθηκε με τον Ακόλουθο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα.

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, δέχθηκε στο γραφείο του τον Ακόλουθο Άμυνας (ΑΚΑΜ) του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα, Captain Richard Blackwell, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος

Ταυτόχρονα στην Ουάσιγκτον μεταβαίνει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς για να συναντηθεί με τον Αμερικανό ομόλογό του, Ρεξ Τίλερσον κατά την επίσκεψή του στις ΗΠΑ τη Δευτέρα και την Τρίτη. Ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών θα θέσει επί τάπητος το ζήτημα των Αλβανών, τα τεκταινόμενα στ Σκόπια και τις τουρκικές προκλήσεις.

O Ν.Κοτζιάς θα συναντηθεί, επίσης, με τον νέο σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του προέδρου των ΗΠΑ, αντιστράτηγο ε.α. Μακ Μάστερ, με εκπροσώπους της αμερικανικής κυβέρνησης, με μέλη του Κογκρέσου, με εκπροσώπους της ακαδημαϊκής κοινότητας, καθώς και με οργανώσεις της ομογένειας.

Να σημειώσουμε πως πριν λίγες ημέρες πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Αρμενία ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς όπου και συμφωνήθηκε η ενδυνάμωση της στρατιωτικής συνεργασίας Ελλάδας-Αρμενίας με χαρακτηριστικές τις δηλώσεις του αντιπροέδρου του αρμενικού Κοινοβουλίου Έντουαρντ Σαρμαζάνοφ, ο οποίος είναι ποντιακής καταγωγής και μίλησε για κοινό προαιώνιο εχθρό

Την Πέμπτη που μας πέρασε, ο κ. Κοτζιάς πήγε στο Μνημείο Γενοκτονίας στο Ερεβάν,για την τελετή κατάθεσης στεφάνου ενώ συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Αρμενικού Κοινοβουλίου, είχε γεύμα εργασίας με τον Υπουργό Άμυνας Βίγκεν Σαργκσιάν, συναντηθηκε με τον Πρωθυπουργό της Αρμενίας Καρέν Καραπετιάν στο Κυβερνητικό Μέγαρο και με τον Πατριάρχη Καρέκιν II στο Πατριαρχείο της Αρμενίας.

Την Παρασκευή, ο Υπουργός Εξωτερικών πήγε στο Υπουργείο Εξωτερικών της Αρμενίας όπου και συναντήθηκε με τον Αρμένιο ομόλογό του Έντουαρντ Ναλμπαντιάν και υπεγράφη Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ των Διπλωματικών Ακαδημιών των Υπουργείων Εξωτερικών Ελλάδας-Αρμενίας.

 

Τέλος, ο Υπουργός Εξωτερικών έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Αρμενίας Σέρζ Σαργκσιάν.

Την κοινή τους βούληση για αναβάθμιση της συνεργασίας Ελλάδας-Αρμενίας σε στρατηγική εξέφρασαν ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς και ο Αρμένιος πρωθυπουργός Κάρεν Καραπετιάν κατά τη συνάντηση που είχαν στο πρωθυπουργικό μέγαρο.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών πρότεινε επίσης τη συνεργασία μεταξύ διευθύνσεων των υπουργείων Εξωτερικών προκειμένου να ενισχυθεί ο πολιτικός διάλογος μεταξύ των δύο πλευρών, καθώς και την παροχή τεχνογνωσίας από την Ελλάδα στις προσπάθειες της Αρμενίας να ενισχύσει τη συνεργασία της με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Tι είπε ο Αρμένιος πρωθυπουργός

Από πλευράς του, ο πρωθυπουργός της Αρμενίας αναφέρθηκε ένθερμα για τις σχέσεις φιλίας μεταξύ των δύο χωρών και συμφώνησε με τις προτάσεις του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών για την αναβάθμιση της συνεργασίας των δύο πλευρών σε σειρά τομέων, επισημαίνοντας τη σημασία που δίνει η Αρμενία στη συνδρομή της Ελλάδας για την ενίσχυση του διαλόγου μεταξύ της ΕΕ και της ευρωασιατικής οικονομικής κοινότητας.

Αντίστοιχα θετικό υπήρξε και το κλίμα στην πρωινή συνάντηση του κ. Κοτζιά με τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου, Γκαλούστ Σαχακιάν– ο οποίος εξήρε το γεγονός ότι η Ελλάδα υπήρξε η πρώτη χώρα που αναγνώρισε την γενοκτονία των Αρμενίων.

Η συνάντηση έγινε παρουσία του αντιπροέδρου του Κοινοβουλίου και ομογενή εκ Τραπεζούντας Έντουαρντ Σαρμαζάνοφ.

Σε δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπρόεδρος του αρμενικού Κοινοβουλίου Έντουαρντ Σαρμαζάνοφ, ο οποίος είναι ποντιακής καταγωγής και με δική του πρωτοβουλία το αρμενικό κοινοβούλιο αναγνώρισε τον Απρίλιο του 2015 την γενοκτονία των Ποντίων, χαρακτήρισε την επίσκεψη του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών ως μία σημαντική ευκαιρία για τη διεύρυνση των διμερών σχέσεων Ελλάδας- Αρμενίας.

«Είμαστε σύμμαχοι, οι λαοί μας είναι σύμμαχοι», τόνισε και πρόσθεσε:

«Εγώ ως άνθρωπος με ελληνικές ρίζες θεωρώ πολύ σημαντική αυτή την επίσκεψη και πιστεύω ότι πρέπει να αναπτύξουμε τις σχέσεις σε όλους τους τομείς»

«Για εμάς είναι πολύ σημαντικό ότι η ελληνική Βουλή υιοθέτησε ψήφισμα για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων, όπως αντίστοιχα η αρμενική Βουλή για τη Γενοκτονία των Ποντίων. Εμείς αναγνωρίζουμε τη Γενοκτονία όλων των Χριστιανών από την Οθωμανική Αυτοκρατορία», σημείωσε και υπογράμμισε:

«Για εμάς είναι επίσης πολύ σημαντικό ότι οι Έλληνες σύμμαχοί μας μας υποστηρίζουν και στην ειρηνική επίλυση της διένεξης στο Ναγκόρνο Καραμπάχ».

 

 • Jorge Melissa

  Δυστυχώς, Αυτή είναι η πικρή αλήθεια!

 • Ο Σύντεκνος

  1οοοοοος!

  Ω ρε ροχαλητα…

 • Assurbanibal

  Έλα να ξυπνάμε!!!!!!!

  • Ο Σύντεκνος

   Μα είδες κάτι τεμπέληδες?νεολαία σου λέει μετά…

   • Assurbanibal

    Άμα κάθονται μέχρι αργά και παιζογλεντούν, τί περιμένεις?

    • Ο Σύντεκνος

     Έτσι δεν θα πάμε μπροστά όμως….καλα τα νιάτα αλλά δεν είναι τακτική αυτή.

     • Assurbanibal

      Έτσι Σύντεκνε! Δεν γίνεται να βαστούν δυό άνθρωποι ολόκληρη χώρα στα πόδια της… κάποια στιγμή θα κουραστούμε κι εμείς…

     • Ελληνας Ορθοδοξος

      Κοψε κατι ρε Ατλαντα !
      Καλημερα αδερφια σας βλεπω εδω και μια ωρα αλλα παριστανω τον κοιμησμενο !

     • Assurbanibal

      Ωπ! Καλημέρα φίλε μου!

     • Ο Σύντεκνος

      Δεν πιστευω να σε ξυπνήσαμε ε?του λεγα του μλκ να σκάσει αλλά τα ξέρεις τα γουρούνια τώρα.

     • Ελληνας Ορθοδοξος

      Για δες ποιος σου εβαλε θετικη οταν πρωτοεγραψες ….καλημερα αδερφε ειδες τι χαλαστρα ειναι ο λορδος ?
      Ηρθε και τα εκανε ολα μπαχαλο !

     • Ο Σύντεκνος

      Είδα είδα….καλημέρα όπως κ να χει!

     • Assurbanibal

      Ψέματα λέει, πριν απο λίγο στην έχωσε…

     • Ο Σύντεκνος
     • Ελληνας Ορθοδοξος

      Μλκ μην παριστανεις τον διαβολεα αφου δεν σου παει !
      Ρε δεν θα ερθω στα μερη σου ?
      Θα σου φαω τα ροδαλα σου μαγουλακια στον φουρνο !!!

     • Ο Σύντεκνος

      Ρε στο τιρμπουσον σου με έγραψες?

     • Assurbanibal

      Έστειλα.

     • Ο Σύντεκνος

      Θα έχεις κουραστεί να σου λένε πόσο μετριόφρων είσαι ε?

     • Assurbanibal

      Σύρμα…

  • Γιώργος fs.

   Μην φωνάζεις δυνατά, γιατί κοιμάται ο κόσμος.

   • Assurbanibal

    Γιώργη να ξυπνήσουν!

    • Ο Σύντεκνος

     Φώναζε δυνατα….Χριου χριουυυυ

   • Ελληνας Ορθοδοξος

    Καλημερα Γιωρικαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

    • Γιώργος fs.

     Καλημέρα Γιαννηηηηηηηηηηηηήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!

  • Spyros Spyropoulos

   Βαλε κανενα τραγουδακι…………

 • ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ

  Kαλημερα πατριωτες.

  • Assurbanibal

   Γειά σου και ΄σένα και καλή σου μέρα.

  • Ελληνας Ορθοδοξος

   Καλημερα αδερφε !

  • Γιώργος fs.

   Καλημέρα αδερφέ!

  • Steve Nichols

   Καλημερα..!

 • ΦΟΙΝΙΞ

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

  • Ελληνας Ορθοδοξος

   Καλως τον Σπυρο !
   Ολα καλα αδερφε ?

   • ΦΟΙΝΙΞ

    ΓΙΑΝΝΗ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?

    • Ελληνας Ορθοδοξος

     Καλα ετοιμαζομαστε για Εκκλησια !
     Εσεις ?

     • ΦΟΙΝΙΞ

      ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ

     • Ελληνας Ορθοδοξος

      Περαστικα σου και υπομονη .
      Ξερω τι βασανο ειναι …..

  • Γιώργος fs.

   Καλημέρα Σπύρο!

   • ΦΟΙΝΙΞ

    ΕΠΙΣΗΣ ΦΙΛΕ ΤΙ ΛΕΕΙ?

    • Γιώργος fs.

     Όλα καλά φίλε Σπύρο!

   • firestormLouis

    Οοοοπσσ
    Εδω ειμαι Καλημέρα ααααα!
    Καλη Κυριακη!!!!

    • Spyros Spyropoulos

     Καλημερα(?) Λουη!!!

     • firestormLouis

      Καλώς τους παιδαρους!!!
      Τι χαμπάρια Σπύρο?

     • Spyros Spyropoulos

      Μια χαρα φιλε Λουη!

     • firestormLouis

      Πολύ σωστό το ερωτιματικο(?)
      Δεν κοιμάται αυτός ο άνθρωπος?
      Η αλήθεια είναι ότι ποτέ μου δεν. Θυμάμαι να έχω έχει κοιμηθεί 8ωρο !! Εδώ έχουμε
      1 το πρωι και ολα είναι ήσυχα
      Μονον ο Τραμπ.ακουγεται κάπως αλλά όλοι θα πάρουν το χαπάκι τους
      και θα ηρεμήσουν.!!

  • Ο Σύντεκνος

   Κέρασε τον

   • ΦΟΙΝΙΞ

    Ε ΚΟΠΕΛΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?

    • Ο Σύντεκνος

     Καλά ρε Φοίνικα…εσύ ηντα λέει?

     • ΦΟΙΝΙΞ

      ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΕΙ ΠΗΓΕΣ ΑΘΗΝΑ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ

     • Ο Σύντεκνος

      Όχι ρε που να πάω….εδώ πήζω

     • ΦΟΙΝΙΞ

      ΤΥΡΙ ΠΗΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

     • Ο Σύντεκνος

      Μπα παλιά αυτά….τώρα δουλεύω έξω.

     • ΦΟΙΝΙΞ

      ΣΕ ΑΚΟΥΣΑ Ε ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

 • Spyros Spyropoulos

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε ολους και καλη Κυριακη!

  • Ελληνας Ορθοδοξος

   Καλημερα αδερφε Σπυρο με το θανατηφορο κεντρι !!!

   • Spyros Spyropoulos

    Το κεντρι ειναι για οσους δεν ειναι…..καλα παιδια!!!

  • Ο Σύντεκνος

   Βγάλε τον δαίμονα κιονε να σε καλημερισω

   • Spyros Spyropoulos

    Χαχαχαχα Καλημερα Συντεκνε, μην με δαιμονιζεις γιατι θα σε τσιμπησω!!!

    • Ο Σύντεκνος

     Βαστω μαγκουρα!καλημέρα Σπύρο!

  • Γιώργος fs.
   • Spyros Spyropoulos

    Κανονισε που θα πιουμε εναν καφε σημερα………

    • Γιώργος fs.

     Μόλις φτάσεις κάνε τηλέφωνο!!

 • Steve Nichols

  Καλημερα σε ολους….!
  Υπαρχη απο πολυ παλια στρατιωτικό σχεδιο με την Αρμενια… Ειναι σημαντικό οτι πηγε στην Αρμενια ο Αρχηγος της Αεροποριας… εχουν κανει σχεδιασμο για να λυθει το θεμα των Τουρκικων πολεμικων αεροδρομιων στα ανατολικα της Τουρκιας….. Ολοι μαζι τωρα… Αρμενοι, Κουρδοι, Ελλαδα Κυπρος…

 • Steve Nichols

  Και με τους Κουρδους συμμαχια..!!! 50.000 στρατό αριθμεί το ΡΚΚ και με το στρατό των Κουρδων της Συριας, και ειναι και ακόμα 500 ξένοι εθελοντές που πολεμάει στο πλευρό του ΡΚΚ..!!
  Το ΑΓΕΕΘΑ μπορεί να έχει την καλύτερη στρατιωτική πληροφορήσει απο τους Κουρδους, αλλα και σε ενα θερμο επεισοδιο να τους χτυπήσουν και αυτοι στα ανατολικα,….με σαμποταζ στα αεροδρομια λιμανια κτλ…

 • Ο Σύντεκνος
  • firestormLouis

   Γουσταρω!!!

  • firestormLouis

   Βλέπω έν παλουκαρ’ στο βάθος λιγερο λιγερο με μια γλιτσα δύο μέτρα
   Μπας και ειν’ βρε ο σεξυ αγρότης???

   • Ο Σύντεκνος

    Μα με κάνεις κ κοκκινίζω!

    • firestormLouis

     Όχι ρε φίλε
     όλοι η Ελλάδα είναι σεξυ!
     ! Και σαυτο.πρωτοι ειμαστε!!
     Χαααχααα Καλημέρα όλη μέρα και ευχαριστώ για τον καθαρό αέρα!!!

     • Ο Σύντεκνος

      Γεμάτη με ωραία μέρη….την καλημερα μου κ μένα!

 • Βραδύνους ψηφοφόρος

  Λοιπόν! Λύθηκε ο γρίφος της προφητείας. Το χιλιαρμενο είναι ένα απόσπασμα από χίλιους Αρμένιους στρατιώτες. Αυτοί θα βράσουν τα κόλλυβα για το ζωνάρι των Τούρκων! :-) :-)

  • ΤΡΥΦΩΝ Λεμεσός-Κύπρος

   xaxaxa

   • mariossahamis

    ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΛΟΥΣΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ… ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ[ ΚΑΝΕ ΕΝΑ GOOGLE ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΩΤΟ] ΟΧΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΛΥΒΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΑΦΠΛΑΚΑ

 • konstantinos

  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ, ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !

  ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΡΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΥΠΌΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ! ! !
  ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ !
  Εκτός κι αν κάποια «γνωστά άγνωστα» έξωθεν κέντρα σχεδιάζουν και συντονίζουν τις ενέργειες των πολιτικοστρατιωτικών μας ! Αυτό ακούγεται… χλωμό, γραφικό έως και φαιδρό ( = στερείται σοβαρότητας, γελοίο, αστείο… Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε ) !
  Βέβαια σίγουρο είναι ότι οι πολιτικοστρατιωτικοί μας θα κινηθούν αναγκαστικά στα πλαίσια που τους παρέχονται έξωθεν !
  ΟΨΟΜΕΘΑ, ΕΙΔΟΜΕΝ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΩΘΕΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ !!! (Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν μας)

  • mariossahamis

   ΕΚΠΛΗΞΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:Ρ

   ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΚΑΣ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ[ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ..ΕΠΙΣΗΣ:Ρ]

   • konstantinos

    Αγαπητέ mariossahamis, πολύ καλό και… φιλοσοφημένο !
    «Οι μεγάλοι έχουν τα σχέδιά τους. Θέλοντας όμως και μη, στο τέλος προωθούν τα σχέδια του Θεού» !
    Καλή συνέχεια

 • mariossahamis

  ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ..ΜΑΣΣΕΤΑ.. ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΙΔΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΑΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ…ΧΟΥΦΤΩΜΑ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΝΑ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟ….ΜΠΙΙΙΜΠ[ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ] ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΡΟ ΤΟΥΣ.

 • Aναξ

  Κατι εγινε μετις Ρωσικες βιζες νομιζω επιλυθηκε το θεμα.