Ελλάδα-Σερβία συμμαχία: Ρίψεις Αλεξιπτωτιστών στα σύνορα με την Αλβανία – Σερβικές μυστικές Υπηρεσίες: «Έλληνες κινδυνεύετε, ενεργοποιήθηκαν πυρήνες UCK-UCC» (εικόνες, βίντεο)

Δημοσίευση: 13 Μαρτίου 2017, 3:02 μμ

Οι σερβικές μυστικές υπηρεσίες (BIA) οι οποίες σαφώς και έχουν πρόσβαση στην μικρή γειτονική χώρα, ειδοποίησαν την Ελλάδα για αλβανικό σχέδιο με ΝΑΤΟϊκό «καπέλο» το οποίο με αφορμή την διένεξη στα Σκόπια θα εμπλέξει σίγουρα την Ελλάδα και την Σερβία. Ήδη έχουν ενεργοποιηθεί πυρήνες του UCK μέσα στα Σκόπια όπως σας έχουμε ενημερώσει χτες στο άρθρο μας EKTAKTO: Πολεμικό διάγγελμα του UCK στα Σκόπια και παρέμβαση Βουλγαρίας – Μεγάλη στρατιωτική κινητοποίηση από Σερβία, Κόσοβο και Αλβανία ενώ υπάρχει και κινητοποίηση Αλβανών του  UCC στα ελληνοαλβανικά σύνορα. 

Το όλο σχέδιο έχει συμφωνηθεί μεταξύ του Χ.Θάτσι (πρόεδρος του Κοσσυφοπεδίου) Έ.Ράμα ( πρωθυπουργός Αλβανίας) καθώς και των αλβανικών κομμάτων στα Σκόπια.

Και ξαφνικά ο ουρανός των Ιωαννίνων γέμισε αλεξιπτωτιστές… Το C-130H της 356 ΜΤΜ έκανε τρεις ρίψεις από το Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών στέλνοντας μηνύματα ενίσχυσης της ελληνο-αλβανικής μεθορίου.

Σκοπός της άσκησης ήταν να σταλεί μήνυμα ετοιμότητας στους Αλβανούς καθώς και η «ανακατάληψη» του αεροδρομίου Ιωαννίνων…

Τριάντα άνδρες έπεσαν με τα αλεξίπτωτά τους κερδίζοντας επιφωνήματα θαυμασμού από όσους είχαν σπεύσει στο αεροδρόμιο για να δουν από κοντά τις εντυπωσιακές εικόνες αναφέρει δημοσίευμα.

Πρόκειται για άνδρες των ελληνικών ειδικών δυνάμεων, οι οποίοι θεωρούνται οι επίλεκτοι των επιλέκτων και εκπαιδεύονται για επιχειρήσεις εξαιρετικά δύσκολες.

Τα Επίλεκτα Τμήματα Αλεξιπτωτιστών θεωρούνται ότι καλύτερο διαθέτει ο ελληνικός στρατός αλλά και από τα κορυφαία του κόσμου.

Δείτε εδώ βίντεο και εικόνες

 

Σε αυτό ακριβώς το ύπουλο σχέδιο εντάσσονται οι συνεχείς επιθέσεις του ίδιου του Αλβανού πρωθυπουργού με προκλήσεις για την Ακρόπολη, τους δήθεν Αλβανούς-Αρβανίτες εντός Ελλάδος και πολλά άλλα ακόμη.

Τίποτα δεν ήταν τυχαίο και κυρίως όλα είναι βάσει νατοϊκού σχεδίου δημιουργία de facto μετά του κράτους του Κουρδιστάν και της «μεγάλης Αλβανίας», ακόμη και πόλεμο στα Βαλκάνια με στόχο την ακύρωση των σχεδίων Κίνας και Ρωσίας .     

Ο πρώην Πρόεδρος της Σκοπιανής βουλής και καθηγητής του συνταγματικού δικαίου και πολιτικών συστημάτων, Δρ. Σάβο  Κλιμόβσκι δήλωσε ότι καμία χώρα στα Βαλκάνια δεν θα είναι «ήσυχη» ποτέ αν στην ΠΓΔΜ δεν σταματήσουν οι  ταραχές.

«Όλοι θα είμαστε αφελείς αν πιστεύουμε ότι οι Αλβανοί που αποτελούν το «αυγό του φιδιού» θα καθόντουσαν ήσυχα μετά τις εκλογές. Επίμαχο θέμα είναι το ευρύτερο σχέδιο πολιτικής και γεωστρατηγικής ανακανομής εδαφών  που  σχεδιάστηκε από το ΝΑΤΟ, «σφυρηλατήθηκε» στα Τίρανα, και «σφραγίστηκε» στην Πρίστινα. Οι εκτελεστές του είναι ο  Έντι Ράμα και Χασίμ Θάτσι, οι οποίοι δεν μπορούν  να το κρύψουν»,  δηλώνει ο ίδιος .

Ο Κλιμόβσκι προσθέτει ότι οι Αλβανοί πολύ βιαστικά θα επωφεληθούν από την κατάσταση έως ότου η νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ  σταθεροποιήσει τις φιλοδοξίες της στην περιοχή .

Τόνισε επίσης ότι ότι η ΠΓΔΜ  υπήρξε πάντοτε πειραματικό πεδίο της ιδέας της Λίγκας του Πρίζρεν (ένωση όλων των αλβανικών εδαφών) και ότι η κρίση θα μπορούσε να εξαπλωθεί όχι μόνο στη Σερβία, αλλά και πέραν αυτής έως την Ελλάδα.

«Αν νομίζετε ότι κάτι αλλάζει στην πολιτική απέναντι στο  αδελφό σερβικό λαό, είναι λάθος διότι και εκεί λαμβάνει χώρα ένα τμήμα μιας ευρύτερης στρατηγικής που προσπαθεί να εφαρμόσει η δύση . Δεν ξέρω αν οι Έλληνες γνωρίζουν την   ακόλουθη ερώτηση, η Ήπειρος , η νότια Σερβία (Πρέσεβο) , έως το Μπουγιάνοβατς … συνδέονται για τους Αλβανούς», σημειώνει ο  Κλιμόβσκι.

Κληθείς να σχολιάσει το ψήφισμα που οι Σέρβοι κατηγορούνται για γενοκτονία εναντίον των Αλβανών μεταξύ των δύο παγκοσμίων πολέμων, ο Κλιμόβσκι είναι σαφής τονίζοντας ότι «αυτές είναι αόρατες ανοησίες!».

« Λοιπόν, το 1912 δεν υπήρχε ακόμη αλβανικό κράτος και τώρα πρέπει να ψηφίσουμε για  ένα ψήφισμα στη συνέλευση και να αποφασίσουμε για μια υποτιθεμένη γενοκτονία εναντίον τους. Αυτά είναι ανοησίες, και την ανοησία ένα κανονικό μυαλό δεν μπορεί να την χωνέψει»,  καταλήγει ο Κλιμόβσκι.

Μιλάμε για πλήρη επιβεβαίωση του άρθρου μας με τίτλο (Τύμπανα πολέμου: Το ΝΑΤΟ ξεκινά την αναδιάταξη των Βαλκανικών συνόρων – Ποια είναι η πρώτη χώρα – Αναμένονται σφοδρές εκρήξεις…), στο οποίο αναφέραμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες, το ΝΑΤΟ φέρεται να έχει σχέδιο το οποίο θα εφαρμόσει άμεσα και με βάση το οποίο θα ξεκινήσει η αναδιάταξη των Βαλκανικών συνόρων.

Το σχέδιο τιτλοφορείται με την βαρύγδουπη ονομασία «εσωτερική αναδιοργάνωση» της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης και είναι σίγουρο πως θα προκαλέσει σύγκρουση ανάμεσα στις εθνότητες, απόσχιση των Σέρβων της «χώρας» και προσχώρηση τους στην Σερβία με ρωσική στρατιωτική βοήθεια.

Πρόκειται για ένα σχέδιο τύπου «Καλλικράτη» με το οποίο το ΝΑΤΟ θα προσπαθήσει αρχικά να αναδιατάξει τα σύνορα εντός της Βοσνίας σε βάρος πάντα των Σερβοβόσνιων, οι οποίοι επικαλούνται  την συνθήκη του Ντέιτον.

 • Θεσσαλονικιός

  1ος ….
  Μόνο αυτοί οι 30 αρκούν για τους τηγανοκέφαλους ηλίθιους !!!!!

 • Γιώργος fs.

  2ος και αργυρό

 • Assurbanibal

  Δεν κατάλαβα τίποτα…

  • Ο Σύντεκνος

   Ρωτα

   • Θεσσαλονικιός

    Μείναμε από πυρομαχικά σύντεκνε;;

    • Ο Σύντεκνος

     Ε προτιμώ τις πολεμικές τέχνες

     • Θεσσαλονικιός

      Ααααα, τώρα έμαθα ότι η κατσούνα είναι όπλο ..

     • Ο Σύντεκνος

      Είναι πολυχρηστικο εργαλείο…

   • Assurbanibal

    Μας την πέσανε ή τους την πέσαμε?

    • Ο Σύντεκνος

     Ησυχία για την ώρα

   • Θεσσαλονικιός

    Δεν έχει λασπόλακκους πριν γίνει το δημοψήφισμα …

 • Assurbanibal

  Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
  Την άρνηση του Αμερικανού προέδρου να συναντηθεί στην Ουάσιγκτον με τον Ταιγίπ Ερντογάν πριν από το κρίσιμο δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου στην Τουρκία, κάνει γνωστή ο τουρκικός τύπος καθώς απορρίφτηκε η αίτηση του Τούρκου προέδρου για έκτακτη συνάντηση κορυφής.
  Όπως αναφέρεται, ο Τούρκος πρόεδρος επιδίωξε μέσω διπλωματικής οδού να έχει μια προσωπική συνάντηση στις ΗΠΑ με τον νεοεκλεγέντα Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, με στόχο να την εκμεταλλευτεί προεκλογικά καθώς το εσωτερικό τοπίο για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είναι πολύ θολό.
  Στην προσπάθεια του ο Τούρκος πρόεδρος να κερδίσει το δημοψήφισμα, ανεβάζει τους τόνους εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και παράλληλα επιδίωξε να κάνει μια θεαματική «απόβαση» στις ΗΠΑ για να συναρτηθεί με τον Τραμπ.

  Μόνο που στην περίπτωση αυτή ο Λευκός Οίκος αρνήθηκε τονίζοντας ότι πριν από το δημοψήφισμα της Τουρκίας δεν μπορεί να γίνει λόγος για μια τέτοια συνάντηση.

  κΑΛΌ Ε????

 • IP

  Λοκ,λοκ,λοκ!!!ψηλα τα πρασινα μπερε!!!

 • Θεσσαλονικιός

 • brοukios

  ΡΚΠΟΜΠΑΡΑ…
  ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑ ΤΟ 45′ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΤΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ

  https://youtu.be/LAzN74V1_6E

  • τι να πει κανεις! ο ανθρωπος ειναι δσκαλος.

   • brοukios

    ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ. ΕΞΗΓΕΙ ΜΕ ΑΝΡΘΩΠΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Κ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ Κ ΓΙΑ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΩΝ ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΩΝ

    • η Ακαδημια Αθηνων μεχρι σημερα αποδεχεται «το φοινικικο» αλφαβητο.
     τι ψαχνεις…

     • brοukios

      ΑΛΛΟ ΨΕΜΑ. Κ ΠΟΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ? ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟ Η ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑ?
      ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΜΑΣ ΒΙΒΛΙΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕΣΑ???

     • Ίυγξ Δρυς

      δώσε σύνδεσμο

     • brοukios

      ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

     • DisqussioneR

      Δε χρειάζεται να πάνε Ισραήλ πια…. Το ισραήλ είναι εδώ!!! Κυβερνάνε…

 • Aναξ

  Τούρκος βουλευτής ευχαριστεί Γερμανία, Ολλανδία γιατί “αυξάνεται το ποσοστό του Ναι”

  http://i1.wp.com/mignatiou.com/wp-content/uploads/2017/03/tsabousoglou-cavusoglou.jpg?zoom=1.25&resize=777%2C437

  Turkish Foreign Minister Mevlut Cavusoglu delivers a speech during a meeting in Metz, France, 12 March 2017. Turkish Family Minister Fatma Betul Sayan Kaya was barred by police from entering the Turkish consulate in Rotterdam on 11 March, after the Dutch government had denied landing rights to Turkish Foreign Minister Cavusoglu who planned a speech at the consul’s residence in Rotterdam.
  The incidents have led to a diplomatic row between the two countries, and protests by Turkish citizens in the Netherlands as well as in Turkey. Turkish politicians have sought to hold referendum campaign events in several countries abroad.
  EPA/GILLES WIRTZ FRANCE OUT MARCH 13, 2017

  “Εάν εμείς δε είχαμε δημοψήφισμα και εάν η Ολλανδία δεν είχε εκλογές, τίποτα από όλα αυτά δεν θα γινόταν”, σχολιάζει σήμερα ο αρθρογράφος της “Χουριέτ” Αχμέτ Χακάν. Ο βουλευτής του ΑΚΡ Χουσεϊν Κοτζαμπιγίκ είπε στο τουρκικό κανάλι Α Χαμπέρ ότι ίσως να μην πρέπει να θυμώνουν με τους Γερμανούς και τους Ολλανδούς.

  “Ίσως θα πρέπει να τους ευχαριστήσουμε και λίγο. Αύξησαν τις ψήφους μας κατά δύο μονάδες με αυτό τον τρόπο”, ανέφερε. Το ερώτημα που τίθεται τώρα είναι τι κυρώσεις θα επιβάλει η Τουρκία εναντίον της Ολλανδίας. Ήδη έχουν εξαγγελθεί διπλωματικές κυρώσεις, οι οποίες άρχισαν να εφαρμόζονται καθώς η Άγκυρα ζήτησε από τον πρόξενο της Ολλανδίας να μην επιστρέψει για κάποιο διάστημα στην Τουρκία.

  Οι εκτιμήσεις λένε ότι δεν τίθεται θέμα επιβολής εμπορικών ή οικονομικών κυρώσεων και πως ενδεχομένως να υπάρξουν κυρώσεις στον στρατιωτικό τομέα και τη συνεργασία των δύο χωρών στον τομέα των μυστικών υπηρεσιών. Στο μεταξύ, ομάδα Τούρκων χάκερς γνωστοί ως Cyber Warrior Akincilar επιτέθηκαν σε κυβερνητικές ιστοσελίδες της Ολλανδίας.
  Σε εκατοντάδες σελίδες εμφανίστηκε στη πρώτη σελίδα η τουρκική σημαία και φωτογραφία Ερντογάν με μήνυμα “Έϊ Ευρώπη, εσείς αναφέρεστε σε δημοκρατία και ανθρώπινα δικαιώματα αλλά ο φόβος σας για την Τουρκία εμφάνισε την πραγματική ρατσιστική, φασιστική νοοτροπία σας”.

  Μέλος της ομάδας δήλωσε: “Όλες οι κυβερνητικές ιστοσελίδες της Ολλανδίας είναι στόχος μας και θα παραλύσουμε τη ζωή τους. Αν αυτοί δεν θα μας αφήσουν να ηρεμήσουμε, ούτε αυτοί θα ημερήσουν”.

  ΚΥΠΕ – Άννα Ανδρέου – Τουρκία/Κωνσταντινούπολη 13/03/2017 11:16

  Πηγή: Τούρκος βουλευτής ευχαριστεί Γερμανία, Ολλανδία γιατί “αυξάνεται το ποσοστό του Ναι” http://mignatiou.com/2017/03/tourkos-vouleftis-efcharisti-germania-ollandia-giati-afxanete-to-pososto-tou-ne/

 • DisqussioneR

  Καιρός να ξαναθυμηθούμε παλιά συνθήματα που η αριστερά τα …ξέχασε.
  Α-ΜΕ-ΡΙ-ΚΑΝΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!!!!

  • brοukios

   ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕ. ΑΠΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕ.
   Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ Κ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ

   • Θεσσαλονικιός

    Η «Φαιά» προπαγάνδα …

   • DisqussioneR

    Ετσι! Γι αυτό έβαλα τελίτσες…. ειρωνικά το είπα!

 • VLAD the impaler

  Με μια δυο ναπαλμ στις φυτιες…σιγα μη βρεθει κοντοπ@τανος να πιασει οπλο.

  • brοukios

   ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΑ ΑΛΜΠΑΝΑ. ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ Κ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΦΥΛΟ

   • SPARTIATIS301

    ΟΧΙ ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΣΕΣ ΠΕΣ ΤΟΥ ΑΣΧΕΤΟΥ…..ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ…..

    • brοukios

     Κ ΟΜΩΣ
     ΑΥΤΟΙ ΔΕΝΟΝΤΑΙ ΜΕ.ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Κ ΕΜΑΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΕΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ Κ.ΜΕΙΩΝΕΙ ΚΑΘΕΤΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ

   • PatmosI

    Τα Αλμπανά άντε να κάνα φύλο μπακαλιάρο και αυτό κλεμένο.

 • Ταξίαρχος

  Ήταν και ο Τσάκ Νόρις στην άσκηση; Γιατι με πέντε αλεξιπτωτιστές και ένα τεράστιο μεταγωγικό μέρα μεσημέρι δεν ανακαταλαμβάνεις αεροδρόμιο.

 • DisqussioneR
  • Ταξίαρχος

   Panzerfäuste

   • DisqussioneR

    Γατόνι είσαι….. απ το δίκοχο τον κατάλαβες? χαχαχαχα

 • GLOCK 20

  Οι σερβικές μυστικές υπηρεσίες (BIA)
  οι οποίες σαφώς και έχουν πρόσβαση στην μικρή γειτονική χώρα,
  ειδοποίησαν την Ελλάδα για αλβανικό σχέδιο με ΝΑΤΟϊκό «καπέλο» το οποίο
  με αφορμή την διένεξη στα Σκόπια θα εμπλέξει σίγουρα την Ελλάδα και την
  Σερβία.

  ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΜΠΟΡΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΦΟΣΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ!

  • Ταξίαρχος

   το λενε στη νυφη να το ακουσει η πεθερα

   • GLOCK 20

    ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΥΦΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΠΕΘΕΡΑ;

    • Ελληνας Ορθοδοξος

     Το σιγουρο ειναι οτι ο τ$ιπρας σαν τρυπιος που ειναι παριστανει την νυφη ….

    • DisqussioneR

     Δεν είναι δύσκολο Γιώργηηηηηη

     • GLOCK 20

      ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ!

    • Ταξίαρχος

     η νυφη ειμαστε εμεις η πεθερα ειναι η ουσα

     • GLOCK 20

      ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ;

     • Ταξίαρχος

      οι ρεσβοι

     • GLOCK 20

      ΟΙ ΡΕΣΒΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ;
      ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΑΝΩ!

  • Αφού το ΝΑΤΟ τα δημιουργεί όλα με αρχηγό την Αγγλία τι λες
   Τώρα δλδ μεταξύ Ελλάδος Τουρκίας πογ είναι το ΝΑ ΤΟ όχι στα λόγια αλλά στα έργα.
   Μην εθελοτυφλουμε

   • GLOCK 20

    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΡΡΑΞΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟ 1949;

    • Μπορείς να μου αναφέρεις σε ποια από τις πολεμικές συρραξεις δεν ήταν το ΝΑΤΟ από πισω;

     • GLOCK 20

      ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΥΡΡΑΞΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΠΑΜΠΟΛΕΣ!
      ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ!

     • Το ΝΑΤΟ το ενδιαφέρει να κερδίσει αυτά που θέλει
      ΆΡΑ στα κακαλά του ο τρόπος
      ΤΟ αποτέλεσμα θέλει
      ΆΡΑ αν εσύ κοιτάς τον τρόπο χάνεις την ουσία
      ΤΟ ΝΑΤΟ άρα Αμερική άρα Αγγλία τα σχεδιάζει και κατά την δική τους λογική και τακτική τα εφαρμόζουν

     • GLOCK 20

      ΣΥΜΦΩΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ!
      ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ Σ’ΑΥΤΟ!

      https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CE%91%CE%A4%CE%9F

     • Κοιτάς το δέντρο χάνεις το δάσος και στο δάσος θα παιχτεί

      Το πουντο έχει πολλά προβλήματα να επίλυσει …εδώ και χρόνια έχει αλλάξει την στρατηγική των πόλεμων όταν θέλει να ανακατεψει χώρες που ανήκουν και οι 2 στο νατο

     • GLOCK 20

      έχει αλλάξει την στρατηγική των πόλεων

      ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ Μ’ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ;

     • Λάθος πληκτρολογική ρεφρες

 • DisqussioneR
 • DisqussioneR
 • SPARTIATIS301
  • DisqussioneR

   Πάνω που πάει να την ξεχάσει ο σύντεκνος… εσύ του την θυμίζεις!

   • Ο Σύντεκνος

    Αααααααααααααχ πολύ κολοπαιδο

    • DisqussioneR

     Μα παίζει με τον πόνο σου….

     • Ο Σύντεκνος

      Χάθηκε κιολας

     • DisqussioneR

      Ναι κρίμα! Ηταν μια σοβαρή και ηθικιά σχολιάστρια

 • SPARTIATIS301

  ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ !!!

  http://anargyros61.blogspot.com.cy/

  • DisqussioneR

   Το Άγιο Όρος προειδοποίησε!

   http://image.prntscr.com/image/ae1ebd477dc8488eb9ddedbae2c4de4d.png

   • GLOCK 20

    ΑΚΥΡΟ!

    • DisqussioneR

     Ήταν οφ-σάιτ?

     • GLOCK 20

      Ο,ΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΕΣ ΑΙΩΝΕΣ!
      ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ!

 • Ελληνας Ορθοδοξος

  Funny Italian – Not A Robbery

  https://youtu.be/z7Yua01_Qxg

  • DisqussioneR

   χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  • GLOCK 20

   ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 70, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ!

 • Αθηνά

  Η Ελλάδα είναι πάντα σύμμαχος και αδελφή χώρα με την Σερβία,ειναι φυσιολογικό να συνεργάζονται οι μυστικές μας υπηρεσίες για το κοινο καλο των δυο χωρών.

 • SPARTIATIS301
 • Παλιουρας

  Δεν ξερω ακριβως τι παιζεται, παντως καλο θα ηταν να μην μοιραζομαστε συνορα με τους Σερβους, το παγκοσμιο μαυρο προβατο (μαλλον λογω συμμαχιας με την Ρωσσια).
  Μια χαρα ηταν τα Σκοπια, αν διαλυθουν καλο ειναι να τα αρπαξουν οι Βουλγαροι με τυς οποιους εχουμε καλυτερη συνεργασια

  • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

   ΕΜΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ?

  • Ε-Κ-Α

   οι βουλγαροι σε πολεμησαν και θα το ξανακανουν

   • Παλιουρας

    αχαχαχαχα καλο για ανεκδοτο…
    Οι Βουλγαρες γεννανε λιγοτερο ακομα και απο τις δικες μας

 • Papasx

  Ελεος βρε μια απλη ασκηση εκαναν και μαλιστα με επιφωνηματα περευρισκομενων…..και εφερες τον πολεμο και την καταστροφη! Και εμεις καναμε κατι σκηνακια το 1996 εξω απο την Νιγριτα που ησουν τοτε να γραψεις οτι παμε να παρουμε την Πολη??? Γελαω και κλαιω με αυτα που διαβαζω!