Ν.Τραμπ, τέλος! Καθαίρεση με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας – Το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών προκαλεί τεράστια κρίση στις ΗΠΑ

Δημοσίευση: 15 Φεβρουαρίου 2017, 9:18 μμ | Ανανέωση: Φεβρουάριος 15, 2017 στις 9:41 μμ

Του Βασίλη Καπούλα

Το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών χτυπάει τις ΗΠΑ. Μετά την αναγκαστική παραίτηση του Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας, Μ.Φλυν, προς καθαίρεση από πρόεδρος των ΗΠΑ οδηγείται και ο Ν.Τραμπ με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας. Ένας μάλιστα σύμβουλος του Ν.Ντραμπ ήταν σύμβουλος του Β.Γιανουκόβιτς όταν τον ανέτρεψαν στην Ουκρανία! Ο Μ.Φλυν ήδη έχει προσλάβει δικηγόρους και αυτό που πρόκειται να αποκαλυφθεί είναι μεγαλύτερο και από το σκάνδαλο Watergate. Το pentapostagma.gr είχε «προφητεύσει» εδώ και καιρό την εξέλιξη στο άρθρο ΕΚΤΑΚΤΟ: Προς καθαίρεση από την προεδρία των ΗΠΑ, ο Ν.Τραμπ, και ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας, Μ.Φλυν- Φώτο-ντοκουμέντο με Β.Πούτιν!.

Οι ηχογραφημένες κασέτες και τα έγγραφα καίνε τον Ν.Τραμπ ο οποίος θεωρείται πλέον πολύ δύσκολο να διατηρηθεί στη θέση του ακόμη και αν καθαιρέσει πολλούς στενούς συνεργάτες του. Θα το κάνει μεν αλλά δεν εκτιμούμε πως δεν θα γλιτώσει….


Ο Μ.Φλυν θεωρείται πλέον επιχειρησιακός πράκτορας της Ρωσίας και ένας από τους αρχιτέκτονας του ρωσικού δικτύου στις ΗΠΑ. Επίσης θεωρείται ότι ο Ν.Τραμπ τα γνώριζε όλα εξαρχής και μάλιστα ήταν αυτός που έδινε τις εντολές. Επιπλέον στο σκάνδαλο είναι μπλεγμένοι πολλοί σύμβουλοι και συνεργάτες του Ν.Τραμπ όπως ο Paul Manafort, ο Carter Page,  Roger Stone κ.α.

Ειδικά όμως ο Μ.Φλυν κατηγορείται ότι παραπλάνησε εσκεμμένα τον Υπουργό Εξωτερικών και τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Όμως το πρόβλημα μεγαλώνει για τον Ν.Τραμπ.

Tηλεφωνικές υποκλοπές των Υπηρεσιών Πληροφοριών των ΗΠΑ δείχνουν ότι αρκετοί βοηθοί και σύμμαχοι του προέδρου Ν.Τραμπ είχαν συνεχείς επικοινωνίες με αξιωματούχους των Υπηρεσιών Πληροφοριών της Ρωσίας και όχι απλούς Ρώσους πολίτες.

Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές αλλά οι επαφές εντοπίστηκαν την ίδια στιγμή που οι αμερικανικές υπηρεσίες ερευνούσαν την κυβερνοεπίθεση-σύμφωνα με τις ΗΠΑ- της Ρωσίας που σκοπό είχε να βοηθήσει τον Ν.Τραμπ να κερδίσει την κούρσα προς τον Λευκό Οίκο.

Πάντως FBΑ-NSA αναλύουν και άλλες επικοινωνίες που έχουν υποκλαπεί  και συγκεντρώνουν πληροφορίες για τα ρωσικά επιχειρησιακά σχέδια.

Ο Μ.Φλυν σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είπε ότι αν η Ρωσία δεν ανταποδώσει στην απέλαση από τον Μ.Ομπάμα των 35 Ρώσων Διπλωματών, το είχαμε αναφέρει στο άρθρο μας ΕΚΤΑΚΤΟ: Διπλωματικό επεισόδιο Ρωσίας-ΗΠΑ: Η Ουάσινγκτον απέλασε 35 Ρώσους διπλωμάτες  θα προετοίμαζε το έδαφος προς μια ευρεία συζήτηση βελτίωσης των σχέσεων ΗΠΑ-Ρωσίας.

Ο Flynn εκτός από την αποπομπή του θα αντιμετωπίσει και νομικά ζητήματα καθώς παραβίασε ομοσπονδιακούς νόμους στις επικοινωνίες του με τους Ρώσους!

Πρόκειται για πράξη Κατασκοπείας καθώς η Συνθήκη Κατασκοπείας στις ΗΠΑ ποινικοποιεί την μετάδοση πληροφοριών με ξένες κυβερνήσεις!

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης προειδοποίησε τον Λευκό Οίκο στα τέλη Ιανουαρίου ότι ο Φλυν είχε παραπλανήσει τον Pence αρνούμενος ότι είχε συζητήσει τις κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας με τον πρέσβη Sergei Kislyak, μια παράνομη πράξη, είπε Αμερικανός αξιωματούχος.

Ο Flynn όντως μίλησε για τις κυρώσεις με τον διπλωμάτη με τις κλήσεις να έχουν καταγραφεί από αξιωματούχους των Υπηρεσιών Πληροφοριών!

Αλλά ο Pence εμφανίστηκε στην τηλεόραση στα μέσα Ιανουαρίου και αρνήθηκε ότι ο Φλυν είχε συζητήσει με τους Ρώσους για τις κυρώσεις.

«O πρόεδρος των ΗΠΑ, Ν.Τραμπ, γνώριζε εδώ και εβδομάδες ότι ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας, Michael Flynn, είχε παραπλανήσει τον Λευκό Οίκο για τις επαφές που είχε με τη Ρωσία αλλά δεν τον εξανάγκασε αμέσως σε παραίτηση» ανέφερε πηγή της κυβέρνησης. Γιατί αυτό;

«Ο Ν.Τραμπ είχε ενημερωθεί στα τέλη Ιανουαρίου ότι ο Μ.Φλυν είχε πει στον αντιπρόεδρο Mike Pence όλη την αλήθεια για τις συνομιλίες που είχε με τον πρέσβη της Ρωσίας πριν αναλάβει τα καθήκοντα του ο Ν.Τραμπ» είπε ο εκπρόσωπος  του Λευκού Οίκου Sean Spicer.

«Ο Pence έμαθε για τις «ατελείς πληροφορίες» που του έδωσε 0  Flynn όταν βγήκαν τα νέα στην επιφάνεια την περασμένη εβδομάδα» είπε ο  Mark Lotter.

O Δημοκρατικός Adam Schiff, τόνισε ότι ο Ν.Τραμπ καθαίρεσε τον Μ.Φλυν, επειδή τα ΜΜΕ τον στοχοποίησαν. Με λίγα λόγια για να γλιτώσει ο ίδιος ο Τραμ την καθαίρεση.

«Γνώριζαν εδώ και εβδομάδες ότι έλεγχε ψέμματα απλά τώρα δημοσιεύτηκε και προσπαθούν να το κουκουλώσουν» τόνισε ο  Schiff στο MSNBC.

Το FBI είχε ανακρίνει τον Φλυν για τις συζητήσεις του με τον Ρώσο πρέσβη με τον Spicer να τονίζει ότι η κυβέρνηση πίστευε ότι δεν υπήρχε νομικό πρόβλημα για τις συζητήσεις του Φλυν με τον Kislyak, αλλά πρόβλημα «εμπιστοσύνης».

Το πρόβλημα άρχισε να εμφανίζεται όπως είπε ο Spicer όταν ο Φλυν άρχιζε να παραδέχεται για πρώτη φορά ότι δεν ήταν 100%  σίγουρος ότι είχε συζητήσει τις κυρώσεις με τον Kislyak.

Ο Spicer είπε ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης προσπαθούσε να ειδοποιήσει το Λευκό Οίκο για περίεργες χρηματοδοτήσεις που εμφανίστηκαν στους λογαριασμούς του Φλυν!

«Το Συμβούλιο του Λευκού Οίκου ενημέρωσε τον πρόεδρο αμέσως. Ο πρόεδρος τους ζήτησε να προχωρήσουν σε έρευνα για το αν υπήρχε νομικό πρόβλημα» είπε ο  Spicer τονίζοντας ξανά πως υπήρχε «ζήτημα εμπιστοσύνης».

Στο στόχαστρο του FBI έχει μπει ο επιχειρηματίας και πρώην σύμβουλος πολιτικής του Μ.Φλυν, Carter Page, και ο υποστηρικτής του Ν.Τραμπ και GOP operative, Roger Stone. 

Όλοι αρνούνται πάντως την συμμετοχή τους σε συνομιλίες με Ρώσους αξιωματούχους.

Το FBI όμως αναλύει και τις πληροφορίες που παρέδωσε πρώην Βρετανός κατάσκοπος, ο Christopher Steele.

Ο Βρετανός ,πράκτορας της MI6 είχε πληροφορίες για το πώς οι Ρώσοι «κρατούσαν» τον Ν.Τραμπ.

Τέσσερις νυν και πρώην Αμερικανοί αξιωματούχοι ανέφεραν πως είχαν υποκλέψει τηλεφωνικές συνομιλίες και είχαν εντοπίσει στοιχεία για επαναλαμβανόμενες επικοινωνίες τον προηγούμενο χρόνο την ίδια χρονική στιγμή που η Ρωσία «είχε ξεκινήσει την εκστρατεία επιρροής» των εκλογών στις ΗΠΑ!

Ήταν η ίδια χρονική περίοδος που ο Ν.Τραμπ είχε πει πως ο Β.Πούτιν έκανε μια αριστοτεχνική στρατηγική κίνηση με το να μην επιβάλλει κυρώσεις απέναντι στις ΗΠΑ όταν ο Μ.Ομπάμα είχε απελάσει τους διπλωμάτες από την Ουάσινγκτον.

Οι μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ είχαν ανησυχήσει από τις παραινέσεις του Ν.Τραμπ το προηγούμενο καλοκαίρι όταν ενθάρρυνες τους Ρώσους να χακάρουν τους λογαριασμούς της Χ.Κλίντον με τον Ν.Τραμπ να τονίζει αργότερα πως ήταν απλά «σαρκαστικός»!

Οι αξιωματούχοι δεν αποκάλυψαν τα ονόματα των συμβούλων του Ν.Τραμπ που είχαν δοσοληψίες με τους Ρώσους. Ανέφεραν μόνο τον Paul Manafort, πρώην υπεύθυνο της καμπάνιας του Ν.Τραμπ.

Όμως όπως γνωρίζουμε το FBI ελέγχει τον Roger Stone και τον πρώην σύμβουλο εξωτερικής πολιτικής, Carter Page. 

Οι μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ έχουν στη διάθεση τους ταξιδιωτικά έγγραφα, τραπεζικούς λογαριασμούς, και συνεντεύξεις τους.

Η όλη ιστορία άρχισε να ξετυλίγεται από την παράδοση των αναφορών του Βρετανού πράκτορα, Christopher Steele, ο οποίος περιείχε πληροφορίες και στοιχεία για τους συνεργάτες και τον ίδιο τον Ν.Τραμπ και τη σχέση τους με τη Ρωσία.

«Το Γουότεργκεϊτ είναι το μεγαλύτερο πολιτικό σκάνδαλο που έζησα μέχρι σήμερα ίσως» ανέφερε ο πρώην εκφωνητής ειδήσεων του CBS Νταν Ράδερ σε ανάρτησή του στο Facebook.

«Ήταν ό,τι πιο κοντινό σε μία εξουθενωτική συνταγματική κρίση, ίσως μέχρι τώρα», σημείωσε.

«Σε μία κλίμακα Αρμαγεδδώνα για την μορφή της κυβέρνησής μας, θα έβαζα στο Γουότεργκεϊτ 9». Και συμπλήρωσε: «Αυτό το σκάνδαλο με τη Ρωσία είναι σήμερα κάπου γύρω στο 5 ή 6, κατά τη γνώμη μου, αλλά κλιμακώνεται φαινομενικά ώρα με την ώρα».

Μια αναφορά τονίζει τα εξής: «Υψηλόβαθμοι σύμβουλοι του Προέδρου Ν.Τραμπ βρίσκονταν σε συνεχή επικοινωνία κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου με τους Ρώσους».

Παράλληλα, υπάρχουν πληροφορίες ότι οι μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ, σκοπεύουν να διαρρεύσουν συνομιλίες της κυβέρνησης Ν.Τραμπ, ώστε να καταστεί αδύνατη η συγκάλυψη της υπόθεσης.

Ένας ακόμη σύμβουλος του Ν.Τραμπ για τον οποίον έχουν βρεθεί στοιχεία εναντίον του είναι ο  Paul Manafort, διευθυντής της καμπάνιας του προέδρου των ΗΠΑ για αρκετούς μήνες το περασμένο καλοκαίρι.

Ποιος όμως είναι ο εν λόγω κύριος;

Ήταν σύμβουλος του πρώην Ουκρανού Προέδρου Viktor Yanukovych, τον οποίο υποστήριζε η Μόσχα!

Ο Manafort έχει αρνηθεί οποιαδήποτε  συνομιλία με Ρώσους αξιωματούχους:

«Δεν συνομίλησα ποτέ με αξιωματούχους των Ρωσικών Υπηρεσιών Πληροφοριών και δεν έχω αναμιχθεί σε οποιοδήποτε ζήτημα με την κυβέρνηση της Ρωσίας και τον Β.Πούτιν ή άλλα θέματα τα οποία βρίσκονται υπό έρευνα».

Ο Manafort εγκατέλειψε την καμπάνια του Ν.Τραμπ τον Αύγουστο μόλις έγιναν γνωστές οι δραστηριότητες του στην Ουκρανία.

Την ίδια στιγμή υπάρχουν κατηγορίες και για τον Carter Page, έναν άνθρωπο τον οποίο ο Ν.Τραμπ περιέγραψε ως σύμβουλο του και οοποίος φέρεται να είχεε επαφές με στρατηγούς του Β.Πούτιν!

Ο Page αρνείται τις κατηγορίες χαρακτηρίζοντας τες ως «σκουπίδια».

Η ιστορία συνεχίζεται…

 

 

 • Ελληνας Ορθοδοξος

  1ος !!!
  Πισω αγριοχοιρε και σε εφαγα !!!

 • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

  επιτρέπονται οι τηλεφωνικές υποκλοπές τών συνεργατών τού Προέδρου;

  • Ελληνας Ορθοδοξος

   Στον πολεμο και στον ερωτα ΟΛΑ επιτρεπονται,
   μλκ παρθενος εισαι ???

   • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

    ρέ σύ αυτό από μόνο του δέν είναι επιλήψιμο νομικά; Εδώ στό δικαστήριο μπορεί νά παρουσιάσεις αποδείξεις,οι οποίες αν κριθεί ότι ελήφθησαν παρανόμως,δέν γίνονται δεκτές.

    • Ελληνας Ορθοδοξος

     χαχχαχαχαχχαχαα τι σε νοιαζει ρε αδερφακι μου ?
     Βλεπεις τιποτα απο οσα ζουμε να εχει σχεση με την πραγματικοτητα ???
     Ματριξ αδερφε, ΜΑΤΡΙΞ ……..

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      παλληκάρι μου θέλω νά πώ πώς άν παρανόμησαν,δέν μπορούν νά τόν καθήσουν στό σκαμνί.

     • Ελληνας Ορθοδοξος

      Αδερφε εχω σταματησει εδω και πολυ καιρο να πιστευω οτι μας σερβιρουν,
      εχεις δικιο αλλα …….

   • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

    στόν πόλεμο ίσως νά επιτρέπονται όλα.Αλλά στόν έρωτα όχι φιλε.

   • Orthodox Cross

    Ο τραμπάλας και οι συνεργάτες του εξοστρακίζονται από τον αρχισακάτη ο οποίος τοποθετεί τα συστημικά του πιόνια σε θέσεις-κλειδιά.

    https://uploads.disquscdn.com/images/c87a468c58a84ef7432debd60ca3521a15837aa92a4804b59e00621e7068360a.jpg

  • Evan Chaldas

   ναι στις ΗΠΑ εχουν ειδικους νόμους

 • AthanRules

  Εντάξει ο τίτλος αν όχι παραπλανητικός, νομίζω υπερβολικός.

  • Evan Chaldas

   αυτά λεγανε και στο πρωτο κυριο αλλα ο φλυν εφυγε…

   • Orthodox Cross

    Τον εξανάγκασε σε παραίτηση ο αρχισακάτης!

  • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

   πολύ τό παλεύουν νά τόν ρίξουν πάντως.

   • Ελληνας Ορθοδοξος

    Η παλευουν να το πιστεψουμε …..

    • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

     νομίζω πώς τό ζητούμενο είναι ένας εμφύλιος στήν αμερική.Γι΄αυτό τό συνεχίζουν τό παιχνίδι.

     • Ελληνας Ορθοδοξος

      ΣΩΣΤΟΣ στα λογια μου ηρθες !
      Αφου πρωτα ο αραπης εκανε τα ισλαμια ισχυρους ερχεται ο τραμπακουλας να τους κλαδεψει….το αποτελεσμα η πολωση στα ακρα !

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      μά πόλωσηέχουμε παντού.Καί είναι δημιουργημένη.

 • Spyros Spyropoulos

  Ειναι γεγονος η μουφα η υποθεση?

 • Θαλασσόλυκος

  ΑΡΧΙΣΑΚΑΤΗΖ

  • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

   γλαφυρό σχόλιο ))

 • Μανος Ελλανιος

  ναι καλα…

  • Orthodox Cross

   Ο Κίσινγκερ είχε προειδοποιήσει τον τραμπάλα πως δε θα διστάσει να ξηλώσει τη κυβέρνησή του εκ των έσω αν συνεχίσει τους θεατρινισμούς του.

   • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

    πού τό είπε αυτό;

    • Μανος Ελλανιος

     το λεει με της πραξεις του και τι με ποιους τα υποστηριζει, ολοκληρο συστημα..θες κι αλλη υπογραφη;

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      είπε ο κρός ότι είχε προειδοποιήσει.Συνεπέρανα πώς υπάρχει κάποιο σχετικό κείμενο.

     • Μανος Ελλανιος

      δεν εχω δει αλλα δεν το αποκλειω να το δω αυριο…ειναι μια τρελα οσα συμβαινουν και τα γεγονοτα τρεχουν με χιλια…εμεις εκ του ασφαλους σχολιαζουμε.

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      δέν τό λές καί ασφαλές αυτό πού τραβάει ο ελληνικός λαός τόσα χρόνια τώρα.

     • Μανος Ελλανιος

      τα θελε…τα επαθε…και δεν εμαθε.

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      όχι Μάνο.Δέν ήξερε καί δέν είχε καί κανέναν νά ρωτήσει.

     • Μανος Ελλανιος

      αυτο δεν ειναι αυτοκριτικη, αλλα αυτοσυγχωρεση..

   • Μανος Ελλανιος

    δεν θα τους περασει λεω, θα δουμε την εξελιξη του..

   • Γιώργος fs

    Να διώξει τον Τραμπ και να αναλάβει πρόεδρος η Μελάνια!!

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  …«Θἀρθῆ καιρὸς ποὺ θὰ βγῆ
  ὁ καταραμένος δαίμονας ἀπὸ τὸ καυκί του»…

  H νωμένες
  Π ολιτείες
  Α ντιχρίστου

 • Θαλασσόλυκος

  ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ

  • Ελληνας Ορθοδοξος

   Εβαλες λαδι στην γλυστριδα ?
   Σκετη γλυστριδα σαν σαλατα ΔΕΝ ΛΕΕΙ ……

   • Θαλασσόλυκος

    ΕΡΠΕΤΟΣΙΩΝΙΣΜΟΖ ΦΣΣ ΦΣΣΣΣ

    • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

     μή βάζεις τόσο λάδι,δέν θά προλάβεις νά κατεβάσεις τάπαντελόνια σου τό πρωί.

     • Ελληνας Ορθοδοξος

      χαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχ πιο γρηγορος και απο το φως
      οπως στο ανεκδοτο ???

 • Orthodox Cross
 • Monkeydonia

  είναι φως φανάρι ο Τραμπ δεν θα εξαντλήσει την τετραετία και σίγουρα δεν θα ψηφιστεί δεύτερη φορά αν.. για να δούμε πόσο θα αντέξει 1 χρόνο, 3 μήνες;

  • Lalakis – εν εέλδωρ

   Ειναι φως φαναρι οτι ο πλανητης θα αλλαξει, οι συνηθειες θα αλλαξουν, οι ανθρωποι εχουν μια ελπιδα να ζησουν σαν ανθρωποι.

   • Spyros Spyropoulos

    Μια νηφαλια φωνη…………

  • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

   ΑΜΑΝ

   • Assurbanibal

    Στο είπε ο Λάλαξ, το κατάλαβες?

    • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

     ΝΑΙ

     • Assurbanibal

      RYN ER CRF GVCBGN GBGR…

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      INEVRZNV

  • Θαλασσόλυκος

   ΧΑΧΑΧΑ

   • Θαλασσόλυκος

    Test

    • Θαλασσόλυκος

     Test

  • Ελληνας Ορθοδοξος

   Its all Greek to me ………………

   • Spyros Spyropoulos

    Me too!!!

  • Assurbanibal

   Δώσε γνώση στο λαό.

   • γελα αλλα απο εκεινη την ωρα αυτο ψαχνω χαχαχαχαχαχχαα

    • Lalakis – εν εέλδωρ

     «γέλα κυρια μου…» Καφασης !

     • ηρθες! ελα γιατι ξερουν κολπα και δεν τα λενε..:Ρ

     • Θαλασσόλυκος

      Τώρα ξέρεις!

     • να ναι καλα ο γκουγκλης :Ρ

     • Lalakis – εν εέλδωρ

      να ρωτατε να μαθαινετε.

 • Θαλασσόλυκος

  Test

 • KTHPIO7

  Οι αριστεράντζες της ΟΥΣΑ κάνουν τα πάντα για τη ΝΤΠ με πρώτο το CNN. Γιατί αυτό το βδέλυγμα αναφέρεται ως δήθεν έγκυρη πηγή πληροφόρησης. Είναι ένας άθλιος μηχανισμός προπαγάνδας της ΝΤΠ και τίποτα παραπάνω. Σίγουρα το όποιο θέμα θα ήταν ανάξιο λόγου σε οποιαδήποτε φυσιολογική κυβέρνηση. Όχι όμως σε μία που θέλει να χαράζει πορεία στις ΗΠΑ μακρυά από τις νεοταξικές γραμμές.

 • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

  ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
  ΔΕΝ

 • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

  Κάτι μου λέει ότι οι πωλήσεις όπλων θα αυξηθούν γεωμετρικά στην Αμερική το επόμενο διάστημα.

  • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

   NAI

 • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

  έπεσε,έπεσε η Βαβυλών η μεγάλη…πού από τό κρασί της ήπιαν όλοι οι λαοί….

  αυτό σκέφτομαι συνειρμικά

 • Assurbanibal

  Εγώ θέλω να την ακούσουν οι Καναδοί που το παίζουν άνετοι κι ωραίοι…

  • Ελληνας Ορθοδοξος

   Μλκ παλι σκεφτεσαι σαν γουρουνι, γινε ανθρωπος !

   • Assurbanibal

    Θέλω να γίνει της τρελλής το κάγκελο στις ΗΠΑ και ν΄αρχίσουν να τους πάνε μετανάστες επάνω…

    • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

     ο δονάλτιος χτίζει τείχος μέέξοδα τού Μεξικού.

     • Assurbanibal

      Δεν με κατάλαβες…

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      δέν καταλαβαίνεσαι σήμερα.Είσαι εκτός τόπου λίγο…μή φοβάσαι γιά αύριο,μίλησα σέ κάτι παιδιά καί θά σέ φροντίσουν.Μόνο μείνε μέσα μέ παντζούρια κλειστά κι όλα θά πάνε καλά. )))

     • Assurbanibal

      Μα θέλω να σου εξηγήσω.

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      ξήγα

     • Assurbanibal

      Στις ΗΠΑ θα γίνει της τρελλλλλης και οι Ηπανέζοι θα πάνε προσφυγες στον Καναδά. Αυτό ήθελα να πω ρε φίλε.

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      λοιπόν από τότε πού ήμουν παιδί,διάβαζα ότι κάποια μέρα οι αμερικάνοι θά έρθουν πρόσφυγες εδώ καί θά ζητούν δουλειά.
      Αν θέλεις τό πιστεύεις.

 • Γιώργος fs
  • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

   ο αμέρικαν ίγκλ είναι;;;;;;;;; χαχαχαχαχαχαααααα

  • Orthodox Cross
  • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
   ΒΑΛΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΟΥΚΑ Ο ΑΕΤΟΣ
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

   • Θαλασσόλυκος

    Φοράει όντως περούκα;

    • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

     ΟΧΙ ΝΤΑΞΕΙ, ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΦΥΤΕΥΣΕΙ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.

   • Γιώργος fs
    • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

     ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
     ΝΑΙ, ΤΟ ΧΩ ΔΕΙ.

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΚΟΝΑΝ ΟΜΠΡΑΗΑΝ ΝΟΜΙΖΩ?

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

  • Spyros Spyropoulos

   Ετσι πιστευω κι’εγω Γιωργο!!! Μπορα ειναι θα περασει………

 • Lalakis – εν εέλδωρ

  Μ´αρεσει που λεν οτι ανακρουσε πρυμνα με την εκλογη του, αλλα το συστημα θελει να τον διωξει.
  ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ! τον θελει το συστημα ή οχι;

  • Ευτυχία a.k.a. Shaffie

   Τον θέλει αλλά κάνει ότι δεν τον θέλει!
   Υποκρισία ως συνήθως!

  • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

   ΑΝ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!
   ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ

   • Lalakis – εν εέλδωρ

    το`χεις λεμε (το τρολλαρισμα) χαχαχαχαχααχα

    • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

     ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ!

  • Orthodox Cross
  • Assurbanibal

   Γιατί νομίζεις οτι σε ψηφίσαμε ρε? Κάνε τα παράπονά στο τμήμα αρθρογραφίας!

 • Monkeydonia

  ο Άγιος Πορφύριος είπε ότι ο τελευταίος πρόεδρος της Αμερικής θα είναι μαύρος, βλέπω των Οπάμια πάλι στον Λευκό οίκο αν δεν εξαντλήσει τετραετία ο Τραμπ

  • Θαλασσόλυκος

   Πότε το είπε ακριβώς αυτό…;

 • Steve Nichols

  Να ηταν ετσι εύκολα…. ειναι οπως η χτεσινή Ρωσικη επίθεση στην Ουκρανια;;; Σημερα που βρίσκονται τα Ρωσικα στρατευματα δεν μας ειπατε;; Έφτασαν στο Κιεβο η ακομα;;;

  • Θαλασσόλυκος

   Έχεις ένα δίκιο. Αναμένουμε ενημέρωση.

   • Orthodox Cross

    Με το που ο κοντός διέταξε τον κόκκινο στρατό να εισβάλλει στην Ουκρανία ο Κίσινγκερ έκρινε πως έφτασε η στιγμή να ξηλωθεί η κυβέρνηση του τραμπάλα και ν’ αντικατασταθεί από μια συστημική!

    • Θαλασσόλυκος

     Δύσκολο αυτό Τζόνυ…

  • Evan Chaldas

   On the Donbas is about 3 thousand military regular Armed Forces of the Russian Federation.

 • ΚΩΝΚΑΡ
  • Ελληνας Ορθοδοξος

   Παντα ΩΡΑΙΟΣ αδερφε !!!

   • Spyros Spyropoulos

    ΠΑΝΤΑ ομως!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Ταξίαρχος

  H καθαίρεση της βραδιάς.

 • Ταξίαρχος

  Η παγκόσμια θρησκεία των Εβραίων είναι το ποδόσφαιρο.

  • Θαλασσόλυκος

   ΝΟΟΟΟΟ

   • Ταξίαρχος

    γκολαρα ο ρομπεν

    • Θαλασσόλυκος

     Το Σαββατο ο τελικός με Άρη. Στις 5.

     • Θαλασσόλυκος

      Το έχετε χαλαρά.

     • Ταξίαρχος

      ο αυτοκρατορας κι ο παντοκρατορας

     • Θαλασσόλυκος

      ΧΑΧΑ τραγικό.

    • Μανος Ελλανιος

     ινσινιε..

 • ΒΑΣΙΛΕΙΑ

  καλοστημενη η ιστορια αλλα δεν πιστευω λεξη.κανουν τα παντα για να τον βγαλουν απο την μεση επειδη τους χαλασε τα νεοταξικα τους σχεδια.και τον πουτιν αποπειραθηκαν να δολοφονησουν για να μην πω πως τρεις φορες εγινε αποπειρα δολοφονιας στον φαρατζ .απο λιωμενο αυτοκινητο βγηκε ζωντανος απο ελικοπτερο αμα δεν θελει ο θεος δεν γινεται τιποτα.

 • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

  νά υποθέσω πώς τώρα τρέχουν νά ξυπνήσουν τόν βλαδίμηρο γιά νά τού τό πούν;

 • Αίαντας ✜☧ ΙC XC NIKA ☧✜
 • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

  Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΩΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑΜΕΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΣΙΑ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΕΠΙ ΜΙΣΑΩΡΟ.
  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!

  • LuckyLuke

   H NSA ειναι νεοταξιτικη και η CIA παλαιοσυντηρητικη και εκει υπαρχει κοντρα μεγαλη
   μαλλον..

   • Orthodox Cross

    CIA and NSA are the same coin.

    • LuckyLuke

     Ι dont think so Γιαννη

     • Lalakis – εν εέλδωρ

      κανενας απο τους δυο δεν τον θελει.
      μονο στο FBI εχει καλυτερα ποσοστα αποδοχης.

 • LinRash

  γιατί μου κάνει στημένο όλο;

  • Ταξίαρχος

   το bayern arsenal;

   • Θαλασσόλυκος

    Στάδιο Ρεάλ Μαδρίτης: ΠέρναΜπέο…

    • Μανος Ελλανιος

     καλο…1-1 εκει.. (τι λες; ο αρης θα ανεβει;)

     • Θαλασσόλυκος

      Δεν έχω ιδέα τι θα κάνει ο Αρούλης.

     • Μανος Ελλανιος

      μετα και το σημερινο τελος…

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΛΕΜΕ

     • Μανος Ελλανιος

      γαυρος και μην τσινισεις…αθλητικα μιλαμε, εσενα σε συμφερει στην Θεσσαλονικη να ειναι μονο ο παοκ; οχι αρης ηρακλης;

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΕΚ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΦΙΛΙΚΑ

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ

     • Θαλασσόλυκος

      Πάντως τα ξαδερφάκια ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους. Σφάζονται όπου βρεθούν! ΧΟΧΟ

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΞΥΛΟ ΕΠΕΦΤΕ ΜΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ!
      ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ

     • Θαλασσόλυκος

      ΑΕΚ είναι;;;
      Εμένα είναι γαύρος!!!

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΑΕΚ, ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΕΚΕΙ.
      ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΙΠΑ ΩΣ ¨ΕΜΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ¨ ΣΤΟ ΟΤΙ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΟΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ.

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      *ΤΟΝ ΘΑΨΕΙ

     • Θαλασσόλυκος

      χαχα Σε εμάς τι πρέπει να κάνει δηλαδή;

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΑΜΑ ΗΣΟΥΝ ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕΣ
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΕΚ.
      ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ.
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΤΣΟ, ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ.
      ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΜΠΑΤΣΑ ΑΠΟ ΣΙΔΕΡΑ?
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

     • Θαλασσόλυκος

      χαχαχαχαχα

     • Μανος Ελλανιος

      επιτρεψε μου τους αδελφικους χαιρετισμους στον αδελφο σου..:))

     • Θαλασσόλυκος

      Συμβαίνουν κι αυτά.

     • Μανος Ελλανιος

      το αλατοπιπερο ειναι…απλα για το χαβαλε μας.

     • Θαλασσόλυκος

      ΕΣΧΩΖ

     • RED OR DEAD

      Να τον χαίρεσαι και να του μοιάσεις!;D

     • Θαλασσόλυκος

      ΕΣΧΩΣ

     • Μανος Ελλανιος

      ξεχασες τον τριτο της παρεας..η τροικα δεν ισχυει; :p

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΠΙΕΡΙΚΟΣ

     • Μανος Ελλανιος

      το -Π- το πετυχες..;)

   • Μανος Ελλανιος

    το χθεσινο πρεπει να ηταν…

 • Ελληνας Ορθοδοξος

  Καληνυχτα παληκαρακια απο μενα, κουραγιο θα την βγαλει την χρονια ο περουκακιας ….

  • παμε μαζι γερακο ..αντε ..μιλαμε πουρνο πουρνο..:Ρ
   καλο ξημερωμα!

   • Spyros Spyropoulos

    Μην χαθεις το πρωι και κανουμε παλι υποθεσεις………..

   • Ελληνας Ορθοδοξος

    χαχχαχαχχαχαχχαχαχχα κακιστρω …..καληνυχτα σου !!!

    • ελεος τι ειπα;; παμε μαζι γερακο..τι να πω μακρυμαλλη; ρε τι λετε..αυτο πραγματι θα ηταν κακια! χαχχαχχαχααχχααχ

     • Ελληνας Ορθοδοξος

      χαχαχαχχαχαχχαχαχα ΖΙΖΑΝΙΟ !!!

     • αι λοβ γιου μαι ντιαρ γκουντ ναχτεν!

     • Ελληνας Ορθοδοξος

      Γιαυτο σε αγαπαμε ολοι εδω Μινα γιαυτο το υπεροχο σου χιουμορ !
      Καλο σου βραδυ και ΠΑΝΤΑ νικητρια !!!

     • ευχαριστω αγορι..και εγω..φιλια..

     • Ελληνας Ορθοδοξος

      χαχαχχαχαχχαχαχα παω να δοκιμασω το δωρο ρε ξερεις εσυ !

     • χαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχααχα

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΞΑΝΑ ΕΣΧΩΖ

     • Ελληνας Ορθοδοξος

      Ζουλιαρη ……………………….

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΚΑΙ ΣΥ ΓΙΑΥΤΟ ΦΕΥΓΕΙΣ?
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

     • χαχαχαχαχαχα

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΤΟ ΔΩΡΟ, ΕΝΤΑΞΕΙ?

     • Spyros Spyropoulos

      Περιμενουμε……….δεν θα το ξεχασουμε…….κατα τις 8.30 θα ρωτησω ξανα!!!!!!!!!!!!

     • θα του κανει φλαγκ ο Γιαννης με τα ερπετα.. για αναρμοστο..χαχαχαχαχ

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      ΕΡΠΕΤΑ
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΟ ΤΡΟΛΛΙΝΚ!
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      ΛΑΗΚ!
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΕΣΧΩΖ

     • Spyros Spyropoulos

      ΟΠΑ…..ΟΠΑ…..ριχνεις βομβα μεγατονων και…..πας για υπνο??????????????

     • Ελληνας Ορθοδοξος

      χαχχαχχαχαχαχχαχαχ μην βρωμας ρε θα μας παρουν χαμπαρι ……………

     • Bmw m5

      Καλα θυλικο εισαι??

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΠΣΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΣΚΕΨΟΥ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ.

     • Θαλασσόλυκος

      χαχαχαχα

     • Bmw m5

      Πονηρε εσυ, εγω εχω αγαθες πρωθεσεις.

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΑΣΕ ΡΕ

     • Bmw m5

      Χμμμμ , οχι ρε, 16 χρονια παντρεμενος αλλου δεν τον ακουμπισα.

     • Lalakis – εν εέλδωρ

      στα 17 καιγεσαι οχι στα 21.

     • Bmw m5

      Λες???

     • Bmw m5

      Οχι κοκονα μου μην τους ακους κορονα στο κεφαλη μου σεχω.

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΣΤΗ ΜΠΕΜΠΑ ΜΙΛΑΣ Ή ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ?

     • Μανος Ελλανιος

      λες;

     • Bmw m5

      Δεν εψαξα καλα απου κατου.

     • Spyros Spyropoulos

      Ειναι ο τροπος…..αυτο το «αντε» και το «πουρνο»….ακουγονται καπως….χαχαχα

     • χαχαχαχαχαχχα

  • Spyros Spyropoulos

   Καληνυχτα ΟΡΘΟΔΟΞΕ ΕΛΛΗΝΑ και καλο ξημερωμα!

   • Ελληνας Ορθοδοξος

    Καληνυχτα αδερφε μου ΕΛΛΗΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΕ !!!

 • ELETHROS
  • Steve Nichols

   Ειναι οπως η χθεσινη επίθεση της Ρωσιας στην Ουκρανια……τοσο φερεγγυα….

   • ELETHROS

    α σορι αυτο το χασα χαχαχα έπαιξε και τέτοιο σενάριο; χαχαχα

 • Steve Nichols

  Αυτά λέει το CNN αλλά, δεν πιστευω πως ο Τραμπ θα τα παρατήσει τόσο εύκολα….ούτε αυτοι θα φτάσουν τα πραγματα στα άκρα, να τον εκβιάσουν προσπαθούν, διότι μπορεί και αυτός να δώσει εντολή για συλλήψεις των Κλιτον Σορος κτλ……επίσης ακόμα το CNN υπερβάλει και δινει διάσταση στο θεμα….

  • LuckyLuke

   Υπαρχει μια βασικη αρχη εδω και χρονια…
   Δεν πιστευουμε τιποτα απο οσα γραφουνε και λενε ολα τα συστημικα μεσα μαζικης εξαπατησης
   Ασπρο λενε αυτοι ,ΜΑΥΡΟ ειναι σιγουρα..

   • Ελληνας Ορθοδοξος

    ΣΩΣΤΟΣ οπως ΠΑΝΤΑ καουμπου !!!

   • Ελληνας

    Αυτό που πάθανε δεν θα το χωνέψουν ποτέ τους. Είναι οι μεγαλύτερες πούστρες του πλανήτη και θα παραμείνουν στην ιστορία ως «οι πιο απελπισμένες πούστρες» των ειδεχθών καναλιών της Αμερικής.

  • Orthodox Cross

   Δεν είναι υπερβολή από τη στιγμή που ο Henry Kissinger ξηλώνει τη κυβέρνηση εκ των έσω. Ο αρχισακάτης είχε προειδοποιήσει τον πλανητάρχη για τις συνέπειες των θεατρινισμών του.

  • Evan Chaldas

   δυστυχώς δεν υπερβάλει

 • Proud to be Greek

  Τελικά τα δόλια και υποχθόνια ερπετά είναι παντοδύναμα έχοντας τις Υπηρεσίες (που καλά έκανε και δεν εμπιστεύονταν ο Τραμπ) με το μέρος τους.

  • Orthodox Cross

   Ο Κίσινγκερ πίσω από το ξήλωμα της κυβέρνησης!

   • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

    ΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ Ο ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.

 • Steve Nichols

  Εδω απόψε ο Τραμπ έδωσε τελεσίγραφο στο ΝΑΤΟ….
  Τελεσίγραφο με περιθώριο ενός έτους έδωσαν οι ΗΠΑ στους συμμάχους τους στο ΝΑΤΟ να αυξήσουν τις αμυντικές τους δαπάνες στο επίπεδο της Ελλάδας (κατ’ ελάχιστον στο 2% του ΑΕΠ τους) όπως προβλέπεται από τη συμμαχία… προειδοποιώντας ότι σε αντίθετη περίπτωση η Αμερική θα «περιορίσει τις δεσμεύσεις» της έναντι των υπολοίπων μελών…
  Να σημειωθεί ότι οι Ελληνικές δαπάνες είναι στο 2,2%.
  Οι πληροφορίες από τις Βρυξέλλες αναφέρουν ο νέος υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Τζέιμς Μάτις ξεκαθάρισε στους ομολόγους του στο ΝΑΤΟ ότι «η Αμερική θα αποδεχθεί τις υποχρεώσεις της, αλλά αν οι χώρες σας δεν επιθυμούν να δουν τις ΗΠΑ να μετριάζουν τις δεσμεύσεις τους στη συμμαχία, θα πρέπει να δείξουν την υποστήριξή τους στην κοινή μας άμυνα».
  http://www.pronews.gr/portal/20170215/defencenet/diethnis-asfaleia/66/ipa-ayxiste-tis-dapanes-sas-sto-epipedo-tis-elladas-i-emeis

  • Orthodox Cross

   Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι!

 • Ταξίαρχος

  μπεναλτι

  • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

  • Lalakis – εν εέλδωρ

   τα παιρνει η διαιτησια.

   • Δωριεύς

    Ποιοί παίζουν προφεσσόρε ; ΗΑΕ μὲ μικτὴ Ἀφρικοευρώπης ;

 • skeptomenosellin

  Καληνύχτα λεβέντες…
  Καλή ξεκούραση……

  • Ελληνας Ορθοδοξος

   Καληνυχτα Χαρη !

  • Θαλασσόλυκος

   Γεια σου φίλος. Να σε βλέπουμε πιο συχνα.

   • skeptomenosellin

    Έχω φορτίο αλλά θα το παλέψω… ;-)

    • Θαλασσόλυκος

     Όλοι έχουμε φίλος. Τα μάτια ψηλά.

  • Μανος Ελλανιος

   καλη σου ξεκουραση!

 • makis2105 .

  Εχουνε αποφασίσει μέσα στο 2017 να πάνε σε πόλεμο με τη Ρωσία. Οποιος στοιχειωδώς παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Αμερική και στο δημοκρατικό κόμμα θα το χει καταλάβει. Ο Τραμπ προσπάθησε να στρέψει την Αμερική εναντίον της Κινας, όχι φυσικά για να κανει πόλεμο, αλλά μήπως κάνει αυτά τα γεράκια να ξεχάσουν τη λύσσα που έχουν εναντίον της Ρωσίας.

  Προετοιμαστείτε ψυχολογικά, αν ανατραπεί η κυβέρνηση Τραμπ, θα ακολουθήσει μεγάλη αναμπουμπούλα μέσα στην Αμερική και ειδικά μέσα στον αμερικάνικο στρατό. Για να αποφευχθεί ένας μεγάλης κλιμακος εμφύλιος μέσα στο στράτευμα και μέσα στην αμερικάνικη κοινωνία (καουμπόιδες εναντίον αναρχοάπλυτων και λοιπών minorities) θα στρέψουν την κοινή γνώμη εναντίον του Πούτιν.
  Σκεφτείτε μόνο ότι όλοι οι μπισταλάδες είναι φανατικοί υποστηριχτές του Τραμπ μαζί με όλους τους βετεράνους και τους περισσότερους στην αστυνομία.

  Οι Εβραίοι περιμένουν το μεσσία που θα έρθει μετά τον πόλεμο αυτόν. Γνώμη μου είναι ότι το Ισραήλ προετοιμάζεται για πόλεμο εναντίον του Ιραν και όλων των Αράβων. Από την άλλη το μέτωπο στην Ουκρανία έχει πάρει φωτιά, στα Βαλκάνια γίνεται της Πόπης και εδώ ο Ερντογάν ζεσταίνει τις μηχανές των αρμάτων.

  Μόνο η Ελλάδα και η Κύπρος σφυρίζουν αδιάφορα και κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου και πόσο μάλλον του διεθνούς δικαίου.. Αν ο Τραμπ ανατραπει την έχουμε πολύ άσχημα. Ολοι οι σύμβουλοι της Κλιντον για θέματα Α. Μεσόγειου είναι αδελφοί μουσουλμάνοι.

  • Proud to be Greek

   (Για την ιστορία:
   Τους οποίους αδελφούς μουσουλμάνους με παρόμοιο τρόπο βρήκαν την ευκαιρία να ανατρέψουν, υποκλέπτοντας συνομιλίες του Μόρσι που εξέφραζε την πρόσθεση να δώσει λίγη γη απο το Σινά σους παλαιστήνιους, και γή στο Σουδάν.
   Ο λαός τον έχει για προδότη και μάλλον πάει για κρέμασμα…..)

 • ΦΟΙΝΙΞ

  ΕΕΕΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑ!!!!!

  • Μανος Ελλανιος

   καλησπερα!

  • Δωριεύς

   Γκεσσάκι, γλυκό.Πέστο ἐσὺ γιὰ μᾶς ποὺ δὲν κοιμόμαστε…Ἤ ἔτσι νομίζουμε…

 • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

  μην μασατε κουτοχορτο !ακομη και μια σχεδιαζομενη ανατροπη θα ειναι ενα εντεχνο σχεδιο παραπλανησης και διχασμου του αμερικανικου λαου ,,γιατι αν ο τραμπ δεν ειναι θρονιος αλλα ειναι ηγετης με μια απλη διακηρυξη για ιδρυση κρατους(δημοκρατιας=αθρονιας) θα βγει θριαμβευτης!!!!

  • Bmw m5

   Σωστος.

   • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

    ΒΑΛΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΡΕ ΤΣΙΓΓΟΥΝΗ.

    • Θαλασσόλυκος

     ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ. ΠΕΖ ΤΑ.

   • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

    φιλε αυτα που σου εγραφα πριν περι χρυσου σε καποιους ειναι δυσκολο να τα αντιληφθουν γιατι γεννηθηκαμε γαλουχηθηκαμε και μεγαλωσαμε σε εποχη αναρχιας(2500 χρονια) που λειτουργει σαν ματριξ στην σκεψη πολλων μας!! δεν εισαι ο μοναδικος που δυσκολευεται καθοτι και εγω παλιοτερα στην ιδια κατασταση ημουν!!

    • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

     ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΕΣ, ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΓΩ!

     • Bmw m5

      Πρωηγουμαι καρνταση.

     • Ταξίαρχος

      κονομησατε

     • Bmw m5

      Τωρααααααα.

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      ΤΙΣ ΕΔΩΣΕ ΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΣΩΡΑ?

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΠΗΣΩ ΡΕ

     • Bmw m5

      Κιτς κιτς κιτς μιτρο.

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ, ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΕΡΓΟ ΝΑΟΥΜΕ.

     • Bmw m5

      Αμα ειναι ετσ, νταξ.

     • LuckyLuke

      Κλαιω :))) O φιρικης ειστε φιλτατε?

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΓΚΛΙΝ ΓΚΛΙΝ Κ ΕΤΣΙ

    • Ταξίαρχος

     κι εγω μεχρι που πηρα το μπλε χαπι

     • Bmw m5

      Και τη εγινε.

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΥΔΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ

     • Bmw m5

      Αχαχαχαχα, και εγω νομιζα οτι μεγαλωσε τιποτα??

     • Δωριεύς

      Σνιφ…Εἶμαι ἀκόμη γραμμένος…

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΑΙΣΧΟΣ

     • Bmw m5

      Τι εσχος??στον καιαδα.

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΛΟΓΩ ΣΕΒΑΣΜΟΥ.

     • Δωριεύς

      Μὰ τοὺς λέω νὰ μὲ διαγράψουν καὶ αὐτοί, ΤΙΠΟΤΑ…

     • Bmw m5

      Μαλλον κατι θα ειπιαν.

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΣΕ ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ, Ε?
      ΔΩΣΤΟΥΣ ΕΝΑ …ΞΕΡΕΙΣ.

     • Δωριεύς

      Μοῦ στέλνουν καὶ μηνύματα…

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΜΑ ΘΕΣ , ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΝΑ ΚΑΛΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΩΣ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΕΡΓΑΤΟΩΡΕΣ.
      ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ.

     • Δωριεύς

      Ἄααα, δὲν τὸ ἤξερα. Εὐχαριστῶ, Διομήδη μου…Καλημέρα.

     • Lalakis – εν εέλδωρ

      και οι εκλογικοι καταλογοι 9.980.000+ εγγεγραμμενους εχουν

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΦΑΝΤΑΣΟΥ.
      ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΓΕ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΤΑΧΑ ΣΤΗΝ ΣΙΝΚΙΟΥΛΑΡ ΛΟΤΖΙΚ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΜΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ?
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

     • Δωριεύς

      Ἔλα μωρὲ ποὺ τὸ πῆρες τοῖς μετρητοῖς…

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΝΤΑΞΕΙ, ΔΕΝ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΙΑΚΟΣΑΡΙΚΟ.

     • Δωριεύς

      Χαχαχαχα !!!

     • Δωριεύς

      Ἀστειεύομαι, ἀδελφέ…

     • Θαλασσόλυκος

      ΧΑΧΑ όχι δεν είχα παρακολουθήσει αυτόν τον διάλογο!

     • Bmw m5

      Και εγω μεσα ειμαι??

     • Δωριεύς

      Ἐσὺ κι ἄν εἶσαι…

     • Bmw m5

      Αμ δε, τσουκ, εγω ειμαι με την ΑΝΖΥ.

     • Δωριεύς

      ΑΝΖΥ ;

     • Bmw m5

      Μερκελ😶😶

     • Θαλασσόλυκος

      Φαντάσου. Από τον Α΄ΠαγκόΖμιο

     • Δωριεύς

      Σὲ ρώτησα ποιοὶ παίζουν ΗΑΕ-Μικτὴ Ἀφρικοευρώπη καὶ σὺ δὲν μοῦ ἀπαντᾶς…

     • Θαλασσόλυκος

      Πέραν – Προύσσα. Τοπικό ντέρμπυ (από το μέλλον).

     • Lalakis – εν εέλδωρ

      εγω; αλλον να ρωτησεις, εγω δεν εχω ιδεα απο αυτα. Μονο ΑΕΚ!

     • Δωριεύς

      Ὁ ἑλιγμὸς σου. ἀπίθανος. Μοῦ χτύπησες τὶς εὐαίσθητες χορδὲς μου…Χαχαχαχαχα !!! Καλημέρα, ἀδελφὲ μου, γκουρού…

     • Lalakis – εν εέλδωρ

      Kαλημερα ολη μερα !

     • Lalakis – εν εέλδωρ

      εισαι και χλιδατος λεφτας τελικα.

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΡΕ ΟΥΓΚ

     • Ταξίαρχος

      αρα ειναι placebo αυτο που νιωθω

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΜΑΛΛΟΝ.
      Ή ΕΙΣΑΙ Ο ΣΜΙΘ.

    • Bmw m5

     Φιλε μου, ενα τελευταιο θα πω, ΓΙΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

     • Ίυγξ Δρυς

      τι λέει;

     • Bmw m5

      Τη πραγμα.

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΕ

     • Lalakis – εν εέλδωρ

      κοντα στο σημερινο 5ντοχιλιαρο ειπαν οτι ειναι η αντιστοιχια.

 • Milky

  Χμ, στο τέλος το FBA-NSA θα ενημερώσουν τον πρόεδρο ότι ο Τραμπ είναι μπλεγμένος!

  • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

   ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ!

  • Ταξίαρχος

   και NBA

 • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

  Πάντως τέτοιο σενάριο ούτε σε ταινια τρίτης διαλογής του Hollywood. Για τόσο μλάκες μας έχουν περάσει ή τόσο μλάκες είναι αυτοί ;

  • LuckyLuke

   Επειδη εγραψες για χολυγουντ …μαζι με τα συστημικα ΜΜΕ που εχουν μετατρεψει
   τους λαους σε ηλιθια ζομπι , το χολυγουντ και η μουσικη βιομηχανια ειναι το δευτερο
   οπλο για να σου περνανε μυνηματα χωρις καν να το περνεις χαμπαρι …

   • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

    ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ?
    ΟΕΟ?

    • Ταξίαρχος

     γιατι μπορει να εχει γαλουχηθει σε μια εποχη που λειτουργει σαν ματριξ στη σκεψη αλλα αρχιζεις και ξυπνας και προσαρμοζεσαι

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ¨ Απειλή της Λίλιθ¨ σελ. 12-13

     • Θαλασσόλυκος

      ΧΑΧΑ ΝΑΓΚ ΧΑΜΑΝΤΙ

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ, ΤΟ ΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΩΣ ΛΕΓΟΤΑΝ!

     • Θαλασσόλυκος

      Κάτσε ρε είχε άλλο ένα! Πώς το λέγανε να δεις..

     • Bmw m5

      Αινντε αιντε, κιαλος λιακοκαμενος, φτου γ…μο την καταδικη μου.

    • LuckyLuke

     Μας εδωσε το μπλε χαπι ο Μορφεας Τζεφρυ Μινεικο !

     • Ταξίαρχος

      placebo

    • Bmw m5

     Εσυ ????αχαχαχαχαχ

  • Lalakis – εν εέλδωρ

   οι σεναριογραφοι του χολυγουντ οταν δεν κανουν ταινιες γραφουν τις ειδησεις στο cnn

   • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

    ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΟ ΠΕΣ.

   • Evan Chaldas

    έθεσες μεγαλο ζήτημα.

    • Lalakis – εν εέλδωρ

     ο τομεας της διαχειρισης πληροφοριας ειναι το μεγαλο ζητημα σημερα.
     το ζω εντονα και σημερα αυτο ηταν το θεμα της συζητησης εκει που ημουν.
     οπως συνηθιζω να λεω «ειμαστε στην εποχη που η πληροφορια μεταφερεται στην ταχυτητα του φωτος αλλα δεν υπαρχει πληροφορια», Ενας καθημερινος ανθρωπος δεν μπορει ποτε να δει την πληροφορια που υπαρχει αλλα ειναι κρυμμενη. Το cnn το εκανε αυτο απο την δεκαετια του `80. Τα ελεγε αλλα επρεπε να προσεξεις για να την δεις.

     • pentapostagma

      Οπλοποίηση της πληροφορίας

     • Lalakis – εν εέλδωρ

      ἀκριβῶς.

 • ΘΗΣΕΑΣ

  οι μυστικες υπηρεσιες των ΗΠΑ καλα θα κανουν να δειξουν και τον ιδιο …ζηλο στο να πληροφορουν τον κοσμο, τι κρυβονταν απο πισω απο την αραβικη ανοιξη, στην ουκρανια, στο ιρακ, στην βεγγαζι, στην αιγυπτο , τους ισλαμιστες , τους δυδιμους πυργους…κτλ.
  εκει περα απο κατι αοριστολογιες και να μιλουν οι συνομωσιολογοι, απολυτως τιποτα, ενω εδω που μιλησε καποιος με τους ρωσους το κανανε …γουοτεργκειτ. στο τελος θα μας πουν οτι ο τραμπ ευθηνετε για το μαινταν στην ουκρανια. περα απο υπουλα χτυπηματα , απατεωνιες και διλιοτητα δεν εχουν να επιδειξουν τιποτα. αναμενω αντιδραση απο την ρωσια, αλλα εδω φαινετε ξεκαθαρα οτι χοντραινει το παιχνιδι κατακορυφα. περασαμε πλεον σε αλλο επιπεδο και δεν αποκλειω να γενικευετε η κριση που οι ιδιοι προκαλουν με τις τραπεζες και τα λομπυ.

 • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

  για μενα πουτιν και τραμπ ειναι ζαμπλουτοι και ξερετε γιατι?(παντος οχι λογω της χλιδης που βιωνουν!)

  • Θαλασσόλυκος

   Ε τότε;

   • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

    μια ματια στις ομορφες γυναικες τους και τις ομοφες και χαρισματικες παλακιδες(τεκνα) τους δειχνει οτι ειναι επαρκως και πλουσια ευτυχεις!

    • Θαλασσόλυκος

     Σωστό κι αυτό.

    • Δωριεύς

     Δὲν μπορῶ. Πάρε 1 θετική…Πρώτη φορά συμφωνῶ μαζί σου…

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      μα αγαπητε οταν καποιος μιλα γενικα για αθρονια(πραγματικη δημοκρατια) ως ανωτερο ολων θεωρει την ανθρωπινη υπαρξη!! περιμενες κατι διαφορετικο απο μενα?

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΜΠΑ.
      ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΜΟΝΑΡΧΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΩ.

     • Lalakis – εν εέλδωρ

      πρωτα μια προσωρινη απολυταρχια να στρωσει το παϊδι και μετα μοναρχια.

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΑΝΓΚΕΡ ΓΚΕΗΜΣ

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ.

 • Ίυγξ Δρυς

  από εποχής Κένεντι είχαμε να ζήσουμε τέτοιες στιγμές «ψυχαγωγίας»…αν κι εγώ δεν ζούσα τότες χαχα

 • ΙΩΝ 1942

  ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ «ΚΟΛΠΟ»…ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΑ «ΡΕΣΤΑ» ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ …ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ Μ ΑΥΤΟ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ…!!!
  ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ …ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ …!!!

  • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

   αναλυσε το γιατι !! το γιατι εχει αξια !!

   • ΙΩΝ 1942

    ΓΙΑΤΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ «ΕΝΘΡΟΝΙΣΤΕΙ»…ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΣΟΥ ΕΚΦΡΑΣΗ…
    ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ «ΞΕΘΡΟΝΙΣΤΕΙ «…ΤΙ ΑΛΛΟ …???

    • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

     δεν ειναι αυτο ! αλλα το γεγονος οτι πλεον οι λαοι ηδη εχουν χασει την πιστη στην αναγκαιοτητα θρονων καθοτι αυτη η εκτρωματικη προνομιακη δικαιωματικη διαφοροποιηση των θρονων ειναι πολοστη φορα που καταχραζεται την λαικη εμπιστοσυνη οτι μπορει να φερει κοινωνικη αρμονια, και πλεον η ανθρωποτητα δεν ειναι σε εποχη που παραμυθιαζεται με νεραιδες-ξωτικα και ομοια τεχνασματα του παρελθοντος που χρησιμοποιουσαν οι θρονιοι!

     • Agent_007

      Σας παρακαλώ λιγότερα με τους θρόνους … χάρη στο Αγγλικό Στέμμα
      πληρώνομαι και εξασκώ το επάγγελμά μου … ))

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      και τι επαγγελμα ασκεις? καθαριστης της βασιλικης κλανιολας(εφευρευση απο μεσαιωνα)?

     • Agent_007

      Όχι, είμαι πράκτορας της ΜΙ-5 στην υπηρεσία της
      Αυτού Μεγαλειότητος της Βασίλισσας της Αγγλίας !

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      δηλαδη βοηθος του βοηθου (του καθαριστη της κλανιολας)εισαι?

     • Agent_007

      Αυτός είμαι

     • ΙΩΝ 1942

      ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΟΥ ΛΕΞΗ…!!!

 • Κυρ Μέντιος

  Το τερματισατε πάλι.
  Αναπαράγετε τον καθένα ευσεβή πόθο της ΝΤΠ προς τέρψιν του σορος και των Κλίντον που γράφει ο κάθε απελπισμένος υπολληλισκος τους μεσα στον πανικό και την απόγνωση τους.
  Πείτε στους θιασώτες να μην κολατσισουν γιατί θαχει γλαροσουπα.
  Άιντε πια μας πρηξατε με την καταστροφολογία.

 • Agent_007

  Χωρίς Τραμπ στις παγκόσμιες εξελίξεις θα είναι σαν ένα φαγητό χωρίς πιπέρι …))

  • Θαλασσόλυκος

   Μια χαρά δηλαδή.

   • Agent_007

    Ο ανθρώπινος πολιτισμός εξελίχθηκε και ανακάλυψε και τα μπαχαρικά …
    μόνο οι νομάδες και οι πρωτόγονοι συνεχίζουν να τρώνε άνοστα φαγητά …. ))

    • Θαλασσόλυκος

     Σωσθός.

  • Lalakis – εν εέλδωρ

   Χωρις Τραμπ, ο «Ταξιδιωτης» η πως τον λεν θα ελεγε «Θα πεθανετε ολοι, με συνοπτικες διαδικασιες».

   • Agent_007

    Υπάρχει πάντα και το αλάτι που νοστιμίζει το φαγητό … ας είναι καλά ο Βλαδίμηρος .. )

 • ΙΩΝ 1942

  ΜΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΒΟΡΕΙΟΙ – ΝΟΤΙΟΙ…ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΚΑΘΕΤΗ…!!!

 • Anna cy

  Στην Αμερική κάνουν πόλεμο όλοι εναντίον όλων και ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω.Η Χίλαρι στα δικαστήρια συνεργάτες του Τραμπ επίσης,Πάει και ο Τραμπ τώρα σαν συνένοχος.Όλοι οι συνεργάτες του δήθεν πράκτορες των Ρώσων.Όποιον θέλουν να εξοντώσουν του φορτώνουν την ρετσινιά του προδότη της πατρίδας για να τον φάνε.

  • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

   δεν νομιζω πραγματικα οι θρονοι στην αμερικοι να αλληλοσυγκρουονται σαν συκρουομενα σε λουνα παρκ!φρονω πως μαλλον ειναι θεατρικη παρασταση παρα πραγματικοτητα !!!

   • Anna cy

    Εγώ πιστεύω ότι ο πόλεμος των δημοκρατικών συνεχίζεται εναντίον του Τραμπ και δεν πρόκειται ποτέ να δεχθούν ότι νίκησε στις εκλογές.Είναι φωτιά για αυτούς που δε σβήνει.

    • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

     δημοκρατικοι ειναι οι απεχοντες της ψευδοκαλπης ! αυτους λες?

     • Anna cy

      Ρεπουμπλικάνοι και Δημοκρατικοί (κόμματα)

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      α σε βαφτισμενους αναφεροσουν και οχι σε πραγματικους !οκ αλλα να το επισημαινεις οτι ειναι αυτοαποκαλουμενοι ως τετιοι!!!

 • Lalakis – εν εέλδωρ
 • Fata Morgana

  Τελικα βρηκαν τροπο να τον βγαλουν απο τη μεση τα μεγαλα τζακια της ευραιομασονιας.και ισως καπου εδω βγει και οτι ο Ομπαμα θα ειναι ο τελευταιος προεδρος της Αμερικης;θα δουμε τις εξελιξεις,οι οποιες ειναι ραγδαιες σε ολο τον κοσμο.

 • sefismel

  Άρα περνει τον μπούλο ο Ντραμπ και ο επόμενος κάνει φασαρία ένοπλη με την Ρωσσία??

  • Lalakis – εν εέλδωρ

   θα φαμε γλαρο.

 • Anna cy
 • Κωνσταντινος Χατζης

  Ολο το βρωμικο και αμαρτωλο παρελθον τεχνες επεξεργαζεται.Συνηθισε στην εξουσια,την εκμεταλλευση ,την απατη και τον Αθεισμο και δυσκολα τωρα πορευεται.Θα συνηθισει ομως εκτρος εξουσιας για πολλα χρονια,Ενα ενα τα οχυρα τους πεφτουν και ερχεται και η σειρα και αλλων μεταξυ των οποιων και της Ελλαδος.