Αρχείο

Σερβική εκδίκηση: Ο φόβος και ο τρόμος των Αλβανών UCKάδων, ο περιβόητος Σέρβος ''Αρκάν'', βγαίνει για "κυνήγι" στο Κόσοβο...

Σερβική εκδίκηση: Με το δάχτυλο στη σκανδάλη είναι εκατοντάδες Σέρβοι, πανέτοιμοι να πάρουν πίσω αυτό που τους ανήκει. Σύμφωνα με πληροφορίες ο επικεφαλής θρύλος της περιβόητης σερβικής παραστρατιωτικής οργάνωσης "Τίγρεις" επέστρεψε ενώ άνδρες του έχουν αναπτυχθεί στο Β.Κόσοβο.

Πολλοί θα αναρωτηθούν, μα πως μπορεί να γίνει αυτό, αφού ο Αρκάν είναι... νεκρός; Όπως σας είχε αποκαλύψει το pentapostagma.gr πριν λίγους μήνες, ο Αρκάν σύμφωνα με δημοσιεύματα του Σερβικού και Αλβανικού Τύπου είναι ζωντανός.

Το αληθινό όνομα του είναι Ζέλικο Ραζνάτοβιτς – Αρκάν, και αν κρίνουμε από την παρουσία στο βίντεο, «πρέπει » να είναι ζωντανός, είχαν αναφέρει έντρομα τα αλβανικά ΜΜΕ εδώ και καιρό...

 

https://www.youtube.com/watch?v=lH1EZsb_7kE

 

Ο Αρκάν, ο οποίος κατηγορείται από την δύση για ''εγκλήματα πολέμου'', φέρεται να σκοτώθηκε στο ξενοδοχείο Intercontinental στο Βελιγράδι το 2000, αλλά ο θάνατος του ήταν πολύ ύποπτος.

Η σύζυγός του Αρκάν, μια δημοφιλής τραγουδίστρια στην Σερβία με το όνομα Τσέκα δεν επέτρεψε σε κανέναν να δει το άψυχο σώμα του συζύγου της, ακόμη και στα παιδιά, και την μητέρα του.

Αν και έχουν περάσει 16 χρόνια από το θάνατό του, η Τσέκα ούτε παντρεύτηκε ούτε είχε κάποια σοβαρή σχέση με κάποιον άνδρα.
Ποιός είναι ο Αρκάν

Ο Ζέλικο Ρασνάτοβιτς ο  αρχηγός των παραστρατιωτικών ομάδων της Σερβίας και ηγέτης της διαβόητης Σερβικής Εθελοντικής Φρουράς

Ήρωας πολέμου και σωστός θρύλος για τους Σέρβους, τους οποίους υπερασπίστηκε με τους μαύρους εθελοντές του στον πόλεμο της διάσπασης της γιουγκοσλαβικής ομοσπονδίας.

 

arkkaannazilwko3

 

 

arkkaannazilwko5

Το 1982 εντάχθηκε επισήμως στις τάξεις των μυστικών υπηρεσιών της Γιουγκοσλαβίας.

Ο ρόλος που τον εκτόξευσε στην κορυφή και τον έκανε να φαντάζει εθνικός ήρωας ήταν στα χρόνια του εμπορικού εμπάργκο της Γιουγκοσλαβίας, όταν ως μέγας λαθρέμπορος προμήθευε με πρώτες ύλες και αγαθά τον τοπικό εμπορικό μηχανισμό, δραστηριότητα που θα τον έκανε κυριολεκτικά πάμπλουτο.

Το 1988 ένωσε τις δυνάμεις του με τον Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, τον κυριότερο εκφραστή του σερβικού εθνικισμού και κατοπινό πρόεδρο της Γιουγκοσλαβίας, προσφέροντάς του ένα φοβερό πακέτο: τη στρατολόγηση και εκπαίδευση παραστρατιωτικών ομάδων για την υπεράσπιση των σερβικών συμφερόντων μέχρις εσχάτων.

 

arkkaannazilwko7

Ο Αρκάν μεταμόρφωσε τους βίαιους οργανωμένους του Ερυθρού Αστέρα σε πραγματικούς μαχητές, παίρνοντας πάσα από τον αγώνα Διναμό Ζάγκρεμπ-Ερυθρού Αστέρα στις 13 Μαΐου 1990 στο Ζάγκρεμπ: «Στις 13 ήταν ο αγώνας», διηγήθηκε χρόνια αργότερα, «αμέσως μετά οργανωθήκαμε ... Προέβλεψα τον πόλεμο ακριβώς μετά το τέλος εκείνου του αγώνα στο Ζάγκρεμπ, προέβλεψα τα πάντα και ήξερα πως το μαχαίρι των Ουστάσι θα άρχιζε να σφάζει γυναίκες και παιδιά της Σερβίας».

Αυτός ο αγώνας έμελλε να είναι η πρώτη πράξη πολέμου μεταξύ Σέρβων και Κροατών, καθώς κάτω από τις διαταγές του Αρκάν, 3.000 οπαδοί του Αστέρα ταξίδεψαν στο Ζάγκρεμπ και συγκρούστηκαν για περισσότερο από μια ώρα με τους αντίπαλους Κροάτες μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

 

arkkaannazilwko8

 

 

arkkaannazilwko11

 

https://www.youtube.com/watch?v=jQzJmUHxDnE

 

https://www.youtube.com/watch?v=9gRmLoeziE4

https://www.youtube.com/watch?v=glPcpPbfvPE

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...