Αρχείο

ΕΚΤΑΚΤΟ-Με ένα «τραγούδι-μήνυμα» τα μέλη του ISIS θα κτυπήσουν με επιθέσεις την Ευρώπη την πρωτοχρονιά -Κινδυνεύουν οι τουρκικές πρεσβείες

«Επιχειρησιακό τρομοκρατικό παράρτημα του ισλαμικού στρατού» μέσω ενός τραγουδιού-μηνύματος   έδωσε εντολή σε όλους τους εν υπνώσει πυρήνες και ακραίους  μουσουλμάνους τζιχαντιστές  να πραγματοποιήσουν  επιθέσεις σε χώρους, όπως τα νοσοκομεία,  αγορές, θέατρα ,σινεμά, και άλλα πολυσύχναστα μέρη  στην Ευρώπη κατά την περίοδο των εορτών, ενώ διέταξε τους Μουσουλμάνους να μείνουν  «μακριά» από τις γιορτές των χριστιανών.

Στόχος όμως αυτήν φορά θα είναι και όλοι οι τουρκικοί στόχοι στην Ευρώπη , ελέω συμμαχίας Τουρκίας -Ρωσίας . Όταν λέμε "τουρκικοί στόχοι" μιλάμε για οτιδήποτε έχει πάνω την τουρκική σημαία απο πρεσβείες, μέχρι συλλόγους ...τα πάντα.

isis-637888

Η απειλή ήρθε την στιγμή που  ευρωπαϊκές μυστικές υπηρεσίες  έχουν αυξήσει τα μέτρα  ασφαλείας μετά την επίθεση με φορτηγό στο Βερολίνο, που στοίχισε τη ζωή σε 12 ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 48  πριν από αρκετές ημέρες.

Το Ίδρυμα Μέσων Ενημέρωσης Nashir ανακοίνωσε το  «μήνυμα» που ενεργοποιεί τον μυστικό στρατό του ισλαμικού κράτους, το οποίο  δημοσιοποιήθηκε online μέσω τραγουδιού  που συνδέει  την εικόνα των μαχητών με όπλα και μαχαίρια με ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, αναφέρει η ιστοσελίδα Intelligence group usa , η οποία παρακολουθεί στενά τις ισλαμικές μαχητικές ομάδες».

«Φεστιβάλ , συνάξεις , σύλλογοι , αγορές, θέατρα, κινηματογράφοι  ακόμη και τα νοσοκομεία είναι τέλειοι στόχους για σας», ανέφερε σε απευθείας σύνδεση μήνυμα για τζιχάντ.

«Αντικαταστήστε με εκρηκτικά τα πυροτεχνήματα  τραγουδώντας την επιστροφή τους στο πένθος», κατέληγε το μακάβριο μήνυμα.

Το  μήνυμα υπενθύμισε στους υποστηρικτές του ισλαμικού κράτους  να επιτεθούν τουρκικές πρεσβείες και τα προξενικά γραφεία.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι τον κώδωνα του κινδύνου  κρούει και  η Ευρωπαϊκή Συνοριοφυλακή- Ακτοφυλακή Frontex προειδοποιώντας ότι, μαχητές του Ισλαμικού Κράτους εξοπλίζουν πρόσφυγες που βρίσκονται ήδη στο ευρωπαϊκό έδαφος για να εξαπολύσουν τρομοκρατικές επιθέσεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Independent», η ευρωπαϊκή υπηρεσία επισημαίνει ότι, ορισμένα άτομα μπορεί να έχουν ριζοσπαστικοποιηθεί ή χειραγωγηθεί ή να έχουν χρησιμοποιηθεί από μαχητές του Ισλαμικού Κράτους οι οποίοι πιθανόν έχουν παρεισφρήσει σε στρατόπεδα προσφύγων.

Αξιωματούχοι ασφαλείας της Δύσης υπογραμμίζουν ότι, οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους πιθανόν έχουν προσπαθήσει να χειραγωγήσουν πρόσφυγες ή ακόμη και να τους εκπαιδεύσουν για να τους κάνουν τρομοκράτες την ώρα που αυτοί μετακινούνται μαζικά προσπαθώντας να γλιτώσουν από τη φρίκη του πολέμου, την πείνα και την ακραία φτώχεια.

Το γνωστό αμερικανικό ινστιτούτο  Stratfor προβλέπει ότι το 2017 θα είναι το έτος τρομοκρατικής δράσης του Ισλαμικού  Κράτους (IS), ενώ προβλέπει και την  επανενεργοποίηση  της Αλ Κάιντα, και  αναμένει   ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα διακόψουν τις σχέσεις με την Κίνα, ενώ θα επανακαθοριστούν οι σχέσεις με  Ρωσία, και ΕΕ.

LONDON - FEBRUARY 03: Muslim demonstrators hold banners at the Danish Embassy on February 3, 2006 in London. British muslims have condemned newspaper cartoons which first appeared in a Danish newspaper, some of which depict the Prophet Mohammed wearing a turban shaped like a bomb. The cartoons have sparked worldwide protests. (Photo by Peter Macdiarmid/Getty Images)

Με λίγα λόγια οι τζιχαντιστές θα κυριαρχήσουν  στην Ευρώπη με σωρεία τρομοκρατικών επιθέσεων που θα μετατρέψουν την ήπειρο μας σε Συρία τουλάχιστον.

Όλο αυτό το σκηνικό προμηνύεται δυσοίωνο και άκρως επικίνδυνο για την κοινωνική ειρήνη των Ευρωπαίων πολιτών που θα πρέπει  να παλέψουν για όλα όσα θεωρούσαν πλέον  δεδομένα...

https://youtu.be/tEPxEVnCcmQ?t=1

 

https://youtu.be/0rRg-QGopOQ

 

https://youtu.be/iJl2yJYlkAI

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...