Πολιτική

Κ. Γκιουλέκας: «Κάθε φορά που η κυβέρνηση είναι αισιόδοξη, ανησυχώ»

Για σύγχυση που δεν αφήνει καμία αισιοδοξία, έκανε λόγο ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Γκιουλέκας, σχολιάζοντας την πορεία της διαπραγμάτευσης και πρόσθεσε ότι «κάθε φορά που ακούω την κυβέρνηση αισιόδοξη, ανησυχώ».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM» δήλωσε ότι «όλοι είναι εναντίον όλων. Οι Ευρωπαίοι με τους εκπροσώπους του ΔΝΤ διαφωνούν, η κυβέρνηση καταγγέλλει τους εκπροσώπους του ΔΝΤ, οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ αναφέρουν ότι η κυβέρνηση ζήτησε και τα 3,5% πλεονάσματα και η κυβέρνηση είχε την έμπνευση να εισηγηθεί αυτά τα μέτρα».

«Ο επόμενος χρόνος, με το "καλημέρα", φέρνει έναν μποναμά, άλλα 2,6 δισ. ευρώ νέα μέτρα σε φορολογία, αυτό σημαίνει, ό,τι κινείται θα φορολογείται σ' αυτόν τον τόπο» υπογράμμισε ο κ. Γκιουλέκας και αναρωτήθηκε «πώς θα πληρωθούν όλα αυτά».

Αναφερόμενος στο αίτημα της Ν.Δ. για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες και τι θα μπορούσε ν' αλλάξει μ' αυτό, ο κ. Γκιουλέκας, αφού σημείωσε πως «δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις» και πως «η Ν.Δ. δεν είπε ποτέ ότι εμείς ερχόμαστε και θα τελειώσουν όλα τα βάσανα του ελληνικού λαού» αναφέρθηκε στο μείγμα πολιτικής που προτίθεται ν' ακολουθήσει το κόμμα του, με «χαμήλωμα των φόρων και προσέλκυση επενδύσεων μ' ένα σταθερό επενδυτικό περιβάλλον».

Για το Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη και τη σημερινή επίσκεψη του κ. Τσίπρα στην πόλη, ο κ. Γκιουλέκας σχολίασε, ότι «το θέμα είναι τι κάνει ο πρωθυπουργός και τι κάνει το γραφείο του πρωθυπουργού, ποιες είναι οι αρμοδιότητές του» και σημείωσε: «Ο πρωθυπουργός έρχεται, αλλά έρχεται να κάνει τι; Πέρα από τον επικοινωνιακό χαρακτήρα της επίσκεψης, υπάρχει ουσία; Μας έχει πει π.χ. τι θα κάνει με το πρόβλημα των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης;».

Χαρακτήρισε επικοινωνιακού χαρακτήρα αυτές κινήσεις.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...