Αρχείο

«Αιδώς Αργείοι»! - Απίστευτη πρόκληση Καμίνη την ώρα που ο Ρ.Τ. Ερντογάν διεκδικεί τη Θράκη και το μισό Αιγαίο - Στα χρώματα της τουρκικής σημαίας το Δημαρχείο της Αθήνας!

Την ίδια στιγμή που το τουρκικό κατεστημένο αμφισβητεί την εθνική μας κυριαρχία, με τον Ρ. Τ. Ερντογάν να επιδίδεται σε ρητορική σκληρών δηλώσεων, όπως η αμφισβήτηση της Συνθήκης της Λωζάνης, ο δήμαρχος Καμίνης επιλέγει να φωτογαγωγήσει το Δημαρχείο Αθηνών με τα χρώματα της τουρκικής σημαίας.

Η κίνηση του κ. Καμίνη έγινε στη μνήμη των θυμάτων των πρόσφατων τρομοκρατικών ενεργειών στην Κωνσταντινούπολη και σε ένδειξη συμπαράστασης στον τουρκικό λαό.

Ναι, δεν είναι ευχάριστο να υπάρχουν απώλειες και νεκροί, όμως αυτή η πράξη είναι άκρως αντεθνική, διότι οι Τούρκοι συνεχώς προκαλούν στο Αιγαίο, προκαλούν και παίζουν με τα νεύρα των πιλότων μας, ενώ ταυτόχρονο η ΜΙΤ και ο Ρ.Τ. Ερντογάν γεμίζουν τα νησιά μας με λαθρομετανάστες, με σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα στον εθνικό ιστό της χώρας.

Η στάση του ελλαδικού πολιτικό συστήματος και του Καμίνη είναι υποκριτική, καθώς την ίδια στιγμή, ο «σουλτάνος» καταδιώκει Κούρδους και φυλακίζει όλους όσοι αντιστέκονται στις μεθοδεύσεις του Προέδρου της Τουρκίας.

Φυσικά δεν είδαμε αντίστοιχες εικόνες από τον Δήμαρχο Καμίνη για την γενοκτονια των Ποντίων και των Αρμενίων. Καμία εκδήλωση καμία φωταγώγηση.

Είναι τόσο αντεθνική η στάση του ελλαδικού πολιτικού συστήματος, όπου φθάσαμε στο σημείο βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, ο κ. Παρασκευόπουλος, να προτείνει να ανοίξει ένας διάλογος προκειμένου να αποποινικοποιηθεί το αδίκημα για το κάψιμο της σημαίας.

«Αιδώς Αργείοι!»

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ