Κοινωνία

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα χιλιάδες μηχανικοί

2.717 υποψήφιοι θα διεκδικήσουν την εκλογή τους

Συνολικά 2.717 υποψήφιοι θα διεκδικήσουν την εκλογή τους στα κεντρικά όργανα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας ΤΕΕ), στις εκλογές των διπλωματούχων μηχανικών που πραγματοποιούνται την Κυριακή.

Εικοσιένας συνδυασμοί υποψηφίων και δύο μεμονωμένοι υποψήφιοι διεκδικούν την ψήφο των μηχανικών για εκλογή στις 155 έδρες της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ.

Οι περισσότεροι από τους συνδυασμούς έχουν θέσει υποψηφιότητα και για τις εννέα επιστημονικές επιτροπές ειδικοτήτων (οι οποίες με αντίστοιχες 45 έδρες συμμετέχουν στην Κεντρική Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ και τα πειθαρχικά συμβούλια του Επιμελητηρίου.

Ακόμη 14 συνδυασμοί ή συνασπισμοί συνδυασμών και ένας μεμονωμένος υποψήφιος κατέθεσαν υποψηφιότητα για εκλογή μόνο στις επιστημονικές επιτροπές ειδικοτήτων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...