Κοινωνία

Μητέρα στη Μ. Βρετανία άφησε 9 μήνες άταφο το πτώμα του γιου της επειδή δεν είχε χρήματα για την κηδεία

Για εννέα ολόκληρους μήνες το άψυxο κορμί του 35χρονου Paul Sims βρισκόταν στο ψυγείο του νεκροτομείου, αφού η μητέρα του δεν είχε χρήματα για να του κάνει μια αξιοπρεπή κηδεία.

Η Collette Sims εκτός από τον πόνο της που έχασε το παιδί της είχε να αντιμετωπίσει και τα έξοδα μιας κηδείας στα οποία δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει οικονομικά.

«Ένιωθα τόσο ένοχη που δεν μπορούσα να κάνω στον γιο μου μια αξιοπρεπή κηδεία. Είχε χαθεί κάθε ίχνους αξιοπρέπεια» λέει η γυναίκα και συνεχίζει: «Είχα πάρει τηλέφωνα σε έξι διαφορετικά γραφεία τελετών. Μου ζητούσαν από 4.500 -8.500 ευρώ. Ήταν κάτι που δεν μπορούσα να πληρώσω. Καμία μητέρα δεν περιμένει να θάψει το παιδί της. Είχα τον πόνο μου για το θάνατό του και παράλληλα αισθανόμουν ανήμπορη που το παιδί μου δεν μπορούσε να βρει γαλήνη».

«Μια απλή κηδεία στην Μεγάλη Βρετανία κοστίζει κοντά στις 4.500 ευρώ και η γυναίκα αυτή ήταν άπορη», λέει εκπρόσωπος της εκκλησίας που έμαθε για τον άτυχο Paul και μετά από 9 μήνες έγινε η κηδεία του. Τελικά τα έξοδα της κηδείας καλύφθηκαν από την εκκλησία κι από δωρεές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...