Κόσμος

Εντολή B.Πούτιν για μεταστάθμευση νέων πολεμικών μοιρών στην Συρία – Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις

Ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε σήμερα  νομοσχέδιο για την ανάπτυξη νέων μονάδων της πανίσχυρης πλέον ρωσικής πολεμικής αεροπορίας στη Συρία, ανέφερε η υπηρεσία ειδήσεων του πρακτορείου Interfax.

Υπενθυμίζουμε ότι τα ρωσικά αεροσκάφη είναι 40 έναντι 150 της δύσης και του συνασπισμού, υστερώντας πραγματικά μόνο σε αριθμό, διότι από ισχύ φτάνουν και περισσεύουν.

Ο νέος νόμος επικυρώνει την  προηγούμενη συμφωνία που υπεγράφη μεταξύ της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας, τον Αύγουστο του 2015, η οποία πρώτη ενέκρινε την ανάπτυξη των ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων στη Συρία.

Σύμφωνα με τη συμφωνία, η ρωσική πολεμική αεροπορία  θεωρείται ότι είναι σε συριακό έδαφος μετά από αίτημα της συριακής κυβέρνησης, και της επιτρέπεται να χρησιμοποιεί την αεροπορική βάση  Hmeimim (επαρχία Λατάκια) και όλη την γύρω υποδομή όπως κρίνουν οι Ρώσοι αξιωματικοί   ότι είναι απαραίτητο.

maxresdefault

Το κείμενο της συμφωνίας αναφέρει περαιτέρω ότι όλα τα όπλα, πυρομαχικά και ο εξοπλισμός που απαιτείται για τη διατήρηση των ρωσικών μονάδων,  θα μεταφέρεται  χωρίς καμία επιβάρυνση.

Το ρωσικό προσωπικό και τα μέλη των οικογενειών τους θα έχουν  διπλωματική ασυλία βάσει της συμφωνίας αυτής , και όλα τα μέσα μεταφοράς που χρησιμοποιούνται για την αποστολή εξοπλισμού  και  πυρομαχικών στη Συρία, θα είναι «απρόσβλητα» από  επιθεωρήσεις, έρευνες, ή κατάσχεση.

Η συμφωνία αναφέρει επίσης ότι η συριακή κυβέρνηση δεν θα έχει  οποιεσδήποτε νομικές αξιώσεις εναντίον της ρωσικής κυβέρνησης ή από το προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων της που υπηρετεί  σε συριακό έδαφος.

Εμείς υπενθυμίζουμε το άρθρο στο pentaopostagma.gr με τίτλο (Το Πεντάγωνο σχεδιάζει να συντρίψει την Ρωσία εντός 20 ημερών: «Η Ρωσία θα σβηστεί από το χάρτη» – Τι δήλωσε), , με το οποίο αναφέρουμε τα σχέδια του Πενταγώνου μέσω  "ενεργού" αναλυτή.

 «Η αντιπαράθεση μεταξύ της Ρωσίας και του ΝΑΤΟ υποτίθεται ότι θα διαρκέσει περισσότερο από 10-20 ημέρες. Θα είναι ένας πόλεμος με συμβατικά όπλα και λέιζερ», δήλωσε ο Αμερικανός ανώτερος αναλυτής του Πενταγώνου, David Dzhuberg.

Η  απάντηση του ΝΑΤΟ, σύμφωνα με τον Dzhuberg είναι κοινό  «μυστικό» και αφορά την μαζική χρήση  stealth βομβαρδιστικών για να καταστραφούν  όλες οι  ρωσικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις και τα εργοστάσια. Και στη συνέχεια με τη βοήθεια των ηλεκτρομαγνητικών παλμών από drones,  όλα τα ηλεκτρονικά θα απενεργοποιηθούν στις μεγαλύτερες πόλεις της Ρωσίας.

Οι ρωσικές δυνάμεις  για αυτόν τον λόγο προετοιμάζονται εντατικά και  σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, πολύ σύντομα θα  ανακηρύξουν Αμερικανούς και λοιπούς επισκέπτες στον «πόλεμο κατά του ISIS»στην Συρία , ως  «ανεπιθύμητους στην χώρα». Ο νοών...νοείτω

 

https://youtu.be/5u2tcjIQ0pQ?t=1

https://youtu.be/JBTZP1-tjxw?t=2

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...