Κοινωνία

Φρικτό έγκλημα: Τεμαχισμένη βρέθηκε τετραμελής οικογένεια

Αντιμέτωποι με ένα φρικτό θέαμα ήρθαν αστυνομικοί στην Ισπανία, στο σπίτι μιας οικογένειας κοντά στη Μαδρίτη. Μπαίνοντας στο σαλόνι του σπιτιού, αντίκρισαν τεμαχισμένα ανθρώπινα μέλη μέσα σε πλαστικές σακούλες τυλιγμένες με μονωτική ταινία.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα El Mundo, τα ανθρώπινα μέλη ανήκουν σε δύο ενήλικες και δύο παιδιά ηλικίας ενός και τεσσάρων ετών, όλα μέλη της ίδιας οικογένειας.
Οι αστυνομικοί κλήθηκαν να ερευνήσουν το σπίτι της οικογένειας από τη Βραζιλία, στο χωριό Πιοζ, 40 χλμ βορειοανατολικά της Μαδρίτης, έπειτα από παράπονα των γειτόνων για έντονη δυσοσμία που προερχόταν από αυτό.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνα, καμία από τις εισόδους δεν φαινόταν να έχει υποστεί παραβίαση. Επιπλέον, κανένας από την οικογένεια δεν είχε ποινικό μητρώο, γεγονός που παρατείνει το μυστήριο γύρω από την υπόθεση.
Χαρακτηριστικό είναι ότι η οικογένεια αυτή είχε μετακομίσει μόλις πριν από ένα μήνα στο εν λόγω σπίτι και κανένας στη γειτονιά δεν γνώριζε τίποτα για αυτούς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...