Κοινωνία

Σαρδηνία: Οδηγός τραυμάτισε 30 άτομα με το αυτοκίνητο και το πλήθος τον μαχαίρωσε!

Μια εξαγριωμένη μερίδα κόσμου, επιτέθηκε σε έναν οδηγό και τον μαχαίρωσε, αφού πρώτα αυτός είχε πέσει με το αυτοκίνητό του, πάνω στο πλήθος, τραυματίζοντας πάνω από τριάντα άτομα.

Το ατύχημα συνέβη στην κοινότητα Nule της επαρχίας του Σάσαρι, στην οποία, τη στιγμή του ατυχήματος, γινόταν ένα φεστιβάλ, στα πλαίσια μιας τοπικής θρησκευτικής γιορτής.

Όπως δείχνουν οι μαρτυρίες, ένας 43χρονος έχασε τον έλεγχο του Fiat Panda του και έριξε το όχημα σε ένα πλήθος που βρισκόταν στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπως ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ. Το όχημα τραυμάτισε πάνω από 30 άτομα, ένας εκ των οποίων είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Το όχημα κατέστρεψε και πάγκους που είχαν στηθεί για τον εορτασμό.

Μερικοί από το πλήθος, όντας φανερά θυμωμένοι, μπλόκαραν το αυτοκίνητο και επιτέθηκαν στον οδηγό αφού το εγκατέλειψε. Ο άνδρας μαχαιρώθηκε τέσσερις φορές πριν η αστυνομία τον σώσει από το λιντσάρισμα, και τον μεταφέρει στο νοσοκομείο San Francesco di Nuoro.

Άλλοι άνθρωποι που τραυματίστηκαν στο περιστατικό, διακομίσθηκαν σε τρία τοπικά νοσοκομεία.

Μερικοί μάρτυρες ισχυρίστηκαν ότι ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, κατά τη στιγμή του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...