Αρχείο

Νέα στοιχεία για την κακή κατάσταση υγείας της Χ.Κλίντον -Kρίση έντονου βήχα σε ομιλία της (βίντεο)


Νέα στοιχεία για την κακή κατάσταση υγείας της Χ.Κλίντον. Την έπιασε κρίση έντονου βήχα σε ομιλία της η οποία ήταν ασταμάτητη.

Με ασταμάτητο βήχα που κράτησε σχεδόν επί τέσσερα λεπτά ξεκίνησε τη Δευτέρα την ομιλία της σε εκδήλωση για την Ημέρα της Εργασίας η Χίλαρι Κλίντον, αποδίδοντας μάλιστα αστειευόμενη την αντίδραση αυτή του οργανισμού της σε «αλλεργία» που την πιάνει όταν σκέφτεται τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η υποψήφια των Δημοκρατικών κατέβαλε προσπάθειες για αρκετά λεπτά να περιορίσει τον βήχα της, ο οποίος την εμπόδιζε να εκφωνήσει τη σημαντική της ομιλία στο Κλίβελαντ του Οχάιο. Ωστόσο ο ενοχλητικός βήχας επέμενε, παρά τα διαλείμματα που έκανε η Κλίντον και τις γουλιές νερό που κατάπινε προσπαθώντας να συνέλθει.

Με το κοινό να την κοιτάζει αρχικά αμήχανο και έπειτα να φωνάζει ρυθμικά το όνομά της ενθαρρύνοντάς τη να συνεχίσει, η υποψήφια των Δημοκρατικών σίγουρα αισθάνθηκε αμηχανία από την «κρίση» αυτή, η οποία έρχεται μάλιστα μετά από διάφορα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για κακή κατάσταση της υγείας της. Ίσως γι' αυτό αποφάσισε να αστειευτεί, αποδίδοντάς τη σε αλλεργία της στον Ρεπουμπλικανό αντίπαλό της, τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Κάθε φορά που τον σκέφτομαι με πιάνει αλλεργία», είπε η Αμερικανίδα πολιτικός προτού πιει λίγο νερό, προσπαθώντας να καταπραΰνει τον λαιμό της.

Ωστόσο, ο βήχας δεν υποχώρησε για αρκετά λεπτά ακόμα, κάτι που οδήγησε το τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC να... διακόψει τη μετάδοση της ομιλίας, κίνηση που σχολιάστηκε αρνητικά από πολλά τοπικά ΜΜΕ.

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλιντον παθαίνει ξαφνικές κρίσεις.

Μήπως καταρρέει κάτω από το άγχος των προεδρικών εκλογών και των ιδιαίτερα αυξημένων απαιτήσεων που έχει ή υπάρχουν σοβαρά προβλήματα υγείας τα οποία κρατούνται κρυφά;

Σύμφωνα με το έγκυρο αμερικανικό breitbart.com η απουσία της Χίλαρυ Κλιντον τον Δεκέμβριο του 2015 για ένα μήνα από κάθε δημόσια εμφάνιση πιθανό να οφείλεται σε νέα εγχείριση που πραγματοποιήθηκε στον εγκέφαλο απόρροια του επεισοδίου του 2012.

Σύμφωνα με τον  John Cardillo ο οποίος δούλευε ως ειδικός για θέματα ασφάλειας VIP στην αστυνομία της Νέας Υόρκης δήλωσε πως γνωρίζει πως η υποψήφια των Δημοκρατικών δεν μπορούσε καν να περπατήσει στο αυτοκίνητο μετά από ομιλίες που έδινε κατά της διάρκεια της προεκλογικής της καμπάνιας.
«Την πληροφορία αυτή την έλαβα τόσο από ένα ομοσπονδιακό πράκτορα όσο και από ένα πράκτορα του NYPD ο όποιος δούλεψε κοντά στην Κλίντον ως προσωπικό ασφάλειας» είπε ο Cardillo.

Ο Roger Stone ένας σύμβουλος του ρεπουμπλικανικού κόμματος δήλωσε αναφορικά με τα προβλήματα υγείας της Χ.Κλιντον:

«Ένας σημαντικός αριθμός από στελέχη των Δημοκρατικών και πολύ γνωστά είχαν εκφράσει το 2015 τον προβληματισμό τους για τα σημαντικά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και μάλιστα εξέφραζαν την απορία τους για το γεγονός ότι είχε αποφασίσει να μετάσχει της προεδρικής κούρσας κυρίως λόγω της μειωμένης αντοχής της».

"Λάδι στη φωτιά" των φημών περί διαταραγμένης υγείας έριξε μια φωτογραφία της Χίλαρι Κλίντον που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...