Αρχείο

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κατάρριψη ρωσικού ελικοπτέρου στην Συρία - Σκοτώθηκαν πέντε Ρώσοι στρατιωτικοί (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι από την κατάρριψη ενός μεταφορικού ελικοπτέρου τύπου Mi-8 , σκοτώθηκαν   πέντε στρατιώτες που μετέφερε  στην επαρχία  Idleb σήμερα  Δευτέρα, αναφέρει το συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA.

Σε ανακοίνωση της, η Μόσχα  ανέφερε ότι το ρωσικό ελικόπτερο  καταρρίφθηκε μετά την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στην πόλη του Χαλέπιου και την πτήση του πίσω στην αεροπορική βάση  Hmeimim στην Λαοδίκεια.

Το Κρεμλίνο επιβεβαίωσε και αυτό με την σειρά του τον θάνατο των Ρώσων στρατιωτών που επέβαιναν στο ελικόπτερο. Την ίδια στιγμή οι τζιχαντιστές λυσσώντας από  μίσος αλλά και με την απόγνωση να τους κυριεύει μετα την πτώση του Χαλεπίου , εξαπέλυσαν γενική επίθεση.

Ο συριακός στρατός δέχεται ολομέτωπη γενική επίθεση από τις δυνάμεις των ισλαμιστών οι οποίες έχουν εφοδιαστεί με νέο εξοπλισμό και αντιαεροπορικούς πυραύλους  από την Τουρκία δίνουν τα ρέστα τους.

Μέχρι στιγμή συνθλίβονται από τον συριακό στρατό και την ρωσική αεροπορία και έτσι θα πάει έως τέλους  . Αυτό είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο.

https://youtu.be/N291u4GBcdk

Δείτε εδώ εικόνες και βίντεο από την κατάρριψη του ρωσικού ελικοπτέρου

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...