Αρχείο

ΕΚΤΑΚΤΟ: Έφοδος της τουρκικής Αστυνομίας μαζί με εισαγγελείς στην ΝΑΤΟϊκή βάση του Ιντσιρλίκ - Επιβεβαίωση pentapostagma.gr, ψάχνουν για Αμερικανούς!

Τουρκικές ειδικές δυνάμεις μαζί με την Αστυνομία και εισαγγελείς ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή την βάση του Ιντσιρλίκ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι Τούρκοι ζήτησαν άσυλο στις ΗΠΑ.

Πλήρης επιβεβαίωση μας για ότι λέγαμε.

Είναι ανακατεμένοι Αμερικανοί στρατιώτες στο πραξικόπημα.

Στην Κωνσταντινούπολη εφαρμόζονται έκτακτα μέτρα ασφαλείας, καθώς ειδικές δυνάμεις και αστυνομικοί, με τη συνδρομή τεθωρακισμένων οχημάτων, πραγματοποιούν περιπολίες στους δρόμους της τουρκικής μεγαλούπολης.

Σήμερα το πρωί, δυνάμεις ασφαλείας έκαναν έφοδο στην Ακαδημία της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας που βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο Ατατούρκ, με τα μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν ότι τέσσερις υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί τέθηκαν υπό κράτηση σε σχέση με την απόπειρα πραξικοπήματος που έγινε το βράδυ της Παρασκευής.
Σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε εντολή στην Πολεμική Αεροπορία να καταρρίπτει στρατιωτικά ελικόπτερα που πετούν πάνω από την Κωνσταντινούπολη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...