Κόσμος

Αυτό είναι το σπίτι του μακελάρη στη Νίκαια- «Φύλλο και φτερό» το έκαναν οι γαλλικές Αρχές

«Φύλλο και φτερό» έκαναν οι αστυνομικές Αρχές της Γαλλίας το σπίτι του μακελάρη στη γειτονιά της Νίκαιας Αμπατουάρ (Σφαγεία).

Φωτογραφίες από την έφοδο στο σπίτι ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η δημοσιογράφος του AFP, Catherine Marciano.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Mohamed Lahouιj Bouhlel που ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της φονικής επίθεσης, είναι οδηγός στο επάγγελμα, 31 ετών. και η καταγωγή του είναι από την Τυνησία.

Γείτονες του Μπουλέλ τον περιέγραψαν ως "μοναχικό" και "σιωπηλό". Ο άνδρας ανέβαινε πάντα στο διαμέρισμά του με το ποδήλατό του και στάθμευε σε κοντινή απόσταση ένα φορτηγάκι που χρησιμοποιούσε στη δουλειά του.

Δεν φαινόταν να είναι θρησκευόμενος και φορούσε συχνά κοντό παντελόνι, σύμφωνα με τον Σεμπαστιέν, ο οποίος κατοικεί σε ένα τετραώροφο κτίριο στην ίδια γειτονιά.

(Φωτογραφία: Nice-Matin)

Φωτογραφίες: Twitter @Catherine Marciano

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...