Κόσμος

Νέο περιστατικό: Κρατούσε το Κοράνι και απειλούσε να σκοτώσει τους πάντες σε νοσοκομείο του Τέξας

Μόλις μία ημέρα νωρίτερα, ήταν πρωταγωνιστής σε επεισόδιο με υποστηρικτή του Τραμπ σε εστιατόριο της περιοχής

Αντιμέτωποι με μία εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση βρέθηκαν οι γιατροί και οι νοσηλευτές σε νοσοκομείο του Τέξας, όταν άνδρας μουσουλμανικής καταγωγής κρατούσε ψηλά το Κοράνι και απειλούσε να σκοτώσει όσους βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο.

Ο 28χρονος Ιρακινός Αζάζ Γουαΐζ συνελήφθη μετά από επιχείρηση που οργάνωσε η αστυνομία, ενώ είχε αποκλειστεί ολόκληρη η περιοχή, ακόμη και για τους δημοσιογράφους. Ο νεαρός μουσουλμάνος εμφανίστηκε στο Κέντρο Υγείας Πρεσβυτεριανών Στέντον, απαιτώντας από το προσωπικό να πάρουν ένα αντίγραφο του Κορανίου από εκείνον. Απείλησε ότι θα σκοτώσει το προσωπικό και θα ανατινάξει το κτίριο.

Η αστυνομία πραγματοποίησε έλεγχο για βόμβα στις εγκαταστάσεις, αλλά δεν βρέθηκε κάτι το ύποπτο. Μόλις την προηγουμένη, ο 28χρονος Ιρακινός είχε δημιουργήσει επεισόδιο σε εστιατόριο, λέγοντας πως κάποιοι από τους θαμώνες αναφέρονταν με ειρωνικά σχόλια στον Αλλάχ και τους μουσουλμάνους. Άρχισε να ενοχλεί τους πελάτες και να κάνει κήρυγμα για το Ισλάμ.

Τότε βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν άνδρα, ο οποίος φορούσε μπλουζάκι του Ντόναλντ Τραμπ. Οι δύο τους ήρθαν σε αντιπαράθεση και η διεύθυνση του μαγαζιού κάλεσε την αστυνομία. Ο νεαρός Ιρακινός ερευνάται για το πώς βρέθηκε στο Τέξας και με ποιον σκοπό.

protothema.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...