Κοινωνία

Εκατομμύρια παιδιά έχουν αυτό το παιχνίδι - Αν το έχετε και εσείς, δώστε Προσοχή, γιατί μπορεί να αποβεί Μοιραίο… [photo]

Εκατομμύρια Παιδιά έχουν Αυτό το Παιχνίδι. Αν το έχετε και Εσείς, Δώστε Προσοχή, Γιατί Μπορεί να Αποβεί Μοιραίο...
Όταν μια μητέρα δημοσίευσε ένα προειδοποιητικό δημοσίευμα για τους κινδύνους ενός παιχνιδιού, του ελατηρίου slinkies, στη συνέχεια, γονείς από όλον τον κόσμο βοήθησαν να γίνει το μήνυμά της viral.

Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα Emma Bozner μοιράστηκε μια φωτογραφία του λαιμού του γιου της, όταν τελείωσε το παιχνίδι του με το κλασικό παιδικό παιχνίδι.

Ενώ ο τρίχρονος γιος της Bozner έπαιζε με το αγαπημένο του παιχνίδι, τύλιξε το ελατήριο τρεις φορές γύρω από το λαιμό του. Αυτό συνέβη, όταν η μητέρα γύρισε την πλάτη της από τον μικρό για λιγότερο από ένα λεπτό.

“Ήταν τόσο σφιχτό γύρω από τον λαιμό του, που δεν υπήρχε αρκετό κενό για να χωρέσει ψαλίδι για να το κόψω,” γράφει η Bozner στη δημοσίευσή της στις 24 Φεβρουαρίου. “Ωστόσο όταν το τράβηξα προς τα πίσω (και έπνιξα τον γιο μου στη διαδικασία) κατάφερα να το κόψω λίγο, και ανακάλυψα, ότι στο εσωτερικό υπήρχε μεταλλικό σύρμα, και τελικά ήταν πιο δύσκολο να το κόψω.”

Η Bozner ευγνωμονεί την τύχη της που βρισκόταν εκεί για να σώσει τη ζωή του γιου της. Αλλά θέλει να μάθουν και άλλοι γονείς τους κινδύνους του παιχνιδιού.

“Κάθε δευτερόλεπτο που περνούσε ήταν ένα δευτερόλεπτο πιο κοντά στο να χάσω τον γιο μου, αλλά ευτυχώς κατάφερα να το κόψω. Ο λαιμός του ήταν όλο γραντζουνιές και πονούσε, ” γράφει η Emma.

“Ξέρω ότι αυτό το παιχνίδι κυκλοφορεί πολλά χρόνια στην αγορά, αλλά θέλω να ενημερώσω τους γονείς να μην αφήνουν τα παιδιά τους να παίζουν χωρίς επίβλεψη με το συγκεκριμένο παιχνίδι.”

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...