Κόσμος

ΗΠΑ: Χιονοθύελλα μετέτρεψε την χώρα σε χιονοδρομικό κέντρο!

Όλα τα παγκόσμια μέσα κάνουν λόγο πως πρόκειται για τη 2η χειρότερη κακοκαιρία που χτύπησε τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής μετά το 1922.

Με το χιόνι να αγγίζει τους 51 πόντους στην Ουάσινγκτον, άφησε πίσω του 29 νεκρούς στη Βιρτζίνια, το Κεντάκι και το Τένεσι και προκάλεσε ουκ ολίγα προβλήματα σε πολλές Πολιτείες.

Σήμερα το πρωί, βρίσκει τους Αμερικανούς να προσπαθούν να συνέλθουν από τη χιονοθύελλα «Jonas», την οποία ο Τύπος της χώρας «βάφτισε» Snowzilla λόγω της δύναμης με την οποία χτύπησε τις Η.Π.Α.

Οι δημόσιες αρχές και τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά στην Ουάσινγκτον ενώ στην Βιρτζίνια και τη Μέριλαντ οι αρχές συμβουλεύουν τους κατοίκους να αποφεύγουν τις μετακινήσεις.

Ελάχιστες είναι οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο Ρίγκαν ενώ στη Νέα Υόρκη, η οποία δεν έχει συναντήσει τέτοια ακραία καιρικά φαινόμενα από το 1869, το μετρό άρχισε δειλά-δειλά να λειτουργεί από το βράδυ της Κυριακής.

Πάντως, το Σαββατοκύριακο δεν είχε μόνο προβλήματα αλλά και στιγμές χαράς και παιχνιδιού. Δεν ήταν λίγα τα μικρά παιδιά που βγήκαν στο χιόνι και απόλαυσαν με την ψυχή τους το παιχνίδι, με μερικούς πιο τολμηρούς να κάνουν ακόμη και σκι στους λευκούς δρόμους, οι οποίοι είχαν μετατραπεί σε πίστες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...