Κοινωνία

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΑΣΗΣ ΥΠΟΨΙΑΣ Ο ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΑΣΕΛΓΗΣΕ ΣΕ ΝΑΡΚΩΜΕΝΗ! Διαβάστε για το προφίλ του

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για το προφίλ του νοσηλευτή που φέρεται να νάρκωσε και να ασέλγησε σε βάρος μιας 22χρονης, λίγη ώρα πριν βγει από την αίθουσα του χειρουργείου, καθώς όπως όλα δείχνουν πρόκειται για έναν άνθρωπο υπεράνω πάσης υποψίας.

Ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα είναι πατέρας δύο παιδιών, εμφανίσιμος, ευγενικός και αφοσιωμένος στη δουλειά του, ενώ  πολύ συχνά ασχολείτο με σεμινάρια νοσηλευτικής, με παράδοση μαθημάτων αλλά τα τελευταία χρόνια είχε ξεκάθαρα φανερώσει και τις πολιτικές του φιλοδοξίες.

Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο, συγκλονίζοντας  κυριολεκτικά την πόλη της Δράμας, καθώς ο δράστης αποτελούσε υπόδειγμα υπαλλήλου στο νοσοκομείο που εργάζονταν κι ήταν γνωστός στην τοπική κοινωνία από την ενασχόληση του με την πολιτική.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση της σύλληψης του 47χρονου νοσηλευτή, στο Γενικό Νοσοκομείο της Δράμας.

Οι συνάδελφοι του ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν  την εικόνα που αντίκρισαν στις μια και μισή τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης όταν οι αστυνομικοί του περνούσαν χειροπέδες μετά την καταγγελία που υπήρξε εις βάρος του.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο κλινικός νοσηλευτής με μεταπτυχιακές σπουδές στο χώρο της φαρμακολογίας εισήλθε στο δωμάτιο που νοσηλεύονταν η 22χρονη κοπέλα, κόρη αστυνομικού, και ζήτησε από την μητέρα της και τους συνοδούς των υπολοίπων ασθενών να περάσουν έξω. Ετσι κι έγινε. Ο νοσηλευτής τότε έκλεισε την πόρτα προκειμένου να χορηγήσει ενδοφλέβια αντιβιοτικά στους ασθενείς.

Όταν έφτασε όμως στο κρεβάτι του θύματος, έκλεισε της κουρτίνες που υπήρχαν γύρω από το κρεβάτι κι αντί για αντιβιοτικό, της χορήγησε, όπως κατηγορείται, αναισθητικό φάρμακο με αποτέλεσμα η κοπέλα να έρθει σε καταστολή. Μια νοσηλευόμενη όμως που βρίσκονταν δίπλα από την 22χρονη τράβηξε την κουρτίνα, καθώς της έκανε εντύπωση το μεγάλο χρονικό διάστημα που είχε μείνει στη νεαρή κοπέλα ο 47χρονος άνδρας. Λίγο έλειψε να πάθει σοκ από την εικόνα που αντίκρισε. Ο νοσηλευτής ασελγούσε εις βάρος του ανήμπορου πλέον θύματος του. Αμέσως έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα να εισέλθουν στο δωμάτιο η μητέρα της κοπέλας, οι υπόλοιποι συνοδοί αλλά και προσωπικό του νοσοκομείου. Οι άνδρες της ΕΛΑΣ που έσπευσαν στο νοσηλευτικό ίδρυμα πέρασαν χειροπέδες στο δράστη ενώ σε έρευνα που πραγματοποίησαν βρήκαν στην κατοχή του δράστη ένα κενό φιαλίδιο που περιείχε το φαρμακευτικό σκεύασμα που χορήγησε στην 22χρονη κοπέλα και μια χρησιμοποιημένη σύριγγα. Παράλληλα στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκαν πέντε ακόμα φιαλίδια του παραπάνω φαρμακευτικού σκευάσματος, τα οποία όπως προέκυψε,είχε αφαιρέσει κατά το παρελθόν από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Ο δράστης που σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με τις κατηγορίες του βιασμού, της βαριά σωματική βλάβη, της έκθεσης, της  υπεξαίρεση και της παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές είχε κατέβει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη πόλη των Σερρών. Αν και δεν κατάφερε να εκλεγεί αφού απέσπασε 200 ψήφους προτίμησης, ωστόσο έγινε ευρέως γνωστός στην τοπική κοινωνία της μακεδονικής πόλης με τις αλλεπάλληλες συνεντεύξεις του σε έντυπα και διαδικτυακά μέσα αλλά και με τις εμφανίσεις του σε τοπικά κανάλια.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...