Πολιτική

Επεισόδια έξω από την Πρεσβεία του Ιράν στο Ψυχικό- 18 συλλήψεις

Αντικυβερνητική συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Πρεσβεία του Ιράν στο Ψυχικό, πραγματοποιήθηκε από Ιρανούς το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς.

Όσα συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή, δεν αφήνουν ανεπηρέαστους τους Ιρανούς που βρίσκονται στη χώρα μας.


Το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς προσέγγισαν την Πρεσβεία του Ιράν, ενώ κάποιοι θερμόαιμοι πέρασαν στο εσωτερικό της, όπου αποκαθήλωσαν την σημαία, την ποδοπάτησαν και στη συνέχεια την έκαψαν.

Ακολούθησαν 18 συλλήψεις ατόμων, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ για οκτώ από αυτούς εκκρεμεί το μέτρο της διοικητικής απέλαση καθώς βρίσκονταν παράνομα στην Ελλάδα.


Δύο άτομα προκάλεσαν υλικές ζημιές στην επιγραφή της πρεσβείας, που βρίσκεται στην περίφραξη του προαυλίου και σε μια κάμερα ασφαλείας του κτιρίου, ενώ κάποιοι από την ίδια ομάδα, πέταξαν πέτρες προς το κτίριο και φυλλάδια στο προαύλιο.


Στην πρεσβεία, που δεν φυλασσόταν, έφθασε ένα περιπολικό, το οποίο ενημέρωσε το κέντρο επιχειρήσεων για την ενίσχυσή τους. Οι συγκεντρωμένοι λίγο αργότερα αποχώρησαν, μέσω της οδού Στρατηγού Καλλάρη προς την οδό Μαραθωνοδρόμων.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Αδιέξοδο στις ρωσοτουρκικές συνομιλίες: Οι Ρώσοι διαλύουν τουρκικό εξοπλισμό στη Συρία - Πυραυλικές επιθέσεις & διά θαλάσσης

“Πάτησε το κουμπί” για να εξαφανιστούν οι τζιχαντιστές στη Συρία ο Πούτιν και και δεν πρόκειται να κάνει πίσω, ό,τι και...