Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Βίντεο ντοκουμέντο από το ξεκαθάρισμα λογαριασμών στην Νέα Σμύρνη: Το ένα από τα δύο θύματα είναι γνωστός μπράβος αλβανικής καταγωγής (upd)

Νεώτερη ενημέρωση

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών οφείλεται το περιστατικό με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής σε μπαρ στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα από τα δύο θύματα είναι γνωστός μπράβος ο οποίος δρούσε στην περιοχή και θεωρείται ως «εισπράκτορας» κυκλώματος που πουλά προστασία στα μαγαζιά της πλατείας. Παράλληλα δεν πρόκειται για άτομα που έκανε κουμάντο στη νύχτα αλλά λειτουργούσε  ως «μπροστινός» νονών της νύχτας που λυμαίνονται τα νυχτερινά μαγαζιά της Νέας Σμύρνης.

Ο υψηλόσωμος Αλβανός είναι άτομο γνωστό στην πλατεία καθότι είναι κάτοικος Νέας Σμύρνης ενώ άτομα που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στην περιοχή μιλούν για μια προσχεδιασμένη από καιρό εκτέλεση. Το θύμα το τελευταίο διάστημα άλλαζε συχνά τρόπους μετακίνησης κυκλοφορώντας πότε με γρήγορα αυτοκίνητα και πότε με μηχανές μεγάλου κυβισμού. Ωστόσο φέρεται να μην φυλαγόταν μολονότι είχε αρκετά, ανοιχτά μέτωπα με αποτέλεσμα να βρεθεί νεκρός από τις σφαίρες του μασκοφόρου εκτελεστή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας μαυροντυμένος άνδρας που φορούσε χειρουργική μάσκα εισέβαλε στον εξωτερικό χώρο του μπαρ και κατευθύνθηκε σε ένα από τα τραπέζια όπου κάθονταν δύο άτομα και άνοιξε πυρ εναντίον τους. Από τους πυροβολισμούς έπεσε νεκρός ο ένας θαμώνας ενώ ο άλλος τραυματίστηκε σοβαρά. Κατά τη διάρκεια του περιστατικού τραυματίστηκε και μία γυναίκα.

Αμέσως μετά ο μασκοφόρος έσπευσε να εξαφανιστεί μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων πολιτών. 

Αρχικό κείμενο

 

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ το βράδυ της Κυριακής έπειτα από τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση για πυροβολισμούς στη Νέα Σμύρνη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το περιστατικό σημειώθηκε έξω από καφετέρια της πλατείας της Νέας Σμύρνης με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα νεκρός και δύο τραυματίες εκ των οποίων η μία είναι γυναίκα. H περιοχή έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. 

Όπως έγινε γνωστό ο πιστολέρο παραμόνευε σε μία πρασία φορώντας χειρουργική μάσκα για να καλύψει τα χαρακτηριστικά του και κάποια στιγμή πετάχτηκε από την κρυψώνα του και άνοιξε πυρ εναντίον των θαμώνων. Αμέσως μετά έσπευσε να εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τόσο ο νεκρός όσο και ο ένας τραυματίας είναι αλβανικής καταγωγής και βρίσκονταν εκτός του μπαρ. Μία από τις σφαίρες που έριξε ο πιστολέρο χτύπησε στην πλάτη μία γυναίκα η οποία ήταν θαμώνας του μπαρ και φαίνεται να έχει τραυματιστεί ελαφριά. Στο σημείο οι αστυνομικοί εντόπισαν τρεις κάλυκες των 9mm ενώ τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Ο άνδρας που τραυματίστηκε και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθόταν στο ίδιο τραπέζι με το θύμα και δέχθηκε σφαίρα στο στήθος, ενώ η δεύτερη τραυματίας φαίνεται πως ήταν… παράπλευρη απώλεια

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τους δύο τραυματίες.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ