Εσωτερική Ασφάλεια
Ενημερώθηκε στις:

Διπλό πύρινο μέτωπο στη Θεσσαλονίκη: Καλύτερη η εικόνα στη φωτιά στην Ευκαρπία – Συναγερμός στην περιοχή του Διαβαλκανικού (βίντεο)

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου (21/6) στην περιοχή του Διαβαλκανικού Ιατρικού κέντρου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά καίει ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση.

Στο σημείο επιχειρούν 6 οχήματα με 18 πυροσβέστες. Δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές.

Καλύτερη η εικόνα στη φωτιά στην Ευκαρπία 

Καλύτερη είναι λίγο μετά τις 18.30 η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε νωρίτερα το απόγευμα του Σαββάτου (21/6) σε δασική έκταση, στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης. 

Μάλιστα, λίγο μετά τις 17.00 εστάλη μήνυμα από το 112 σε όσους βρίσκονται στην περιοχή να είναι σε ετοιμότητα: «Δασική πυρκαγιά στην περιοχή Ευκαρπία της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης. Παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών» ανέφερε χαρακτηριστικά το μήνυμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά είναι πίσω από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Στο σημείο έσπευσαν 41 πυροσβέστες με 11 οχήματα, 3 ομάδες πεζοπόρων της 2ης Ε.ΜΟ.Δ.Ε., 3 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο. Συνδρομή παρέχουν υδροφόρες και μηχανήματα έργου Ο.Τ.Α.

Βίντεο του Proto Thema

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν υπάρχει πλέον γυρισμός! Oι Τούρκοι θεωρούν ότι “είναι σειρά του Ισραήλ και όχι της Τουρκίας μετά την επικείμενη καταστροφή του Ιράν”

Η Τουρκία κατασκευάζει βαλλιστικούς πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς ικανούς να πλήξουν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά-Το...