Κοινωνία

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Δεν άφηνε από την αγκαλιά της τη νεκρή κορούλα της

Δραματικές ήταν οι στιγμές και το πένθος βαρύ, μετά την τραγωδία που εκτυλίχθηκε όταν πατέρας παρέσυρε με το αγροτικό αυτοκίνητο τη δίχρονη κόρη του.

Το μεσημέρι της Τρίτης ο πατέρας του κοριτσιού παρέσυρε με το αγροτικό αυτοκίνητο το παιδί που άφησε την τελευταία του πνοή.

Βυθισμένο στο πένθος είναι το χωριό Παλιούρι στη Χαλκιδική μετά την τραγωδία που εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, όταν πατέρας παρέσυρε με το αγροτικό αυτοκίνητο τη δίχρονη κόρη του.

Η δεύτερη πράξη του δράματος σημειώθηκε στο νοσοκομείο με τραγική φιγούρα τη μητέρα του δίχρονου κοριτσιού που δεν άφηνε το νεκρό παιδί από την αγκαλιά της, αρνούμενη να επιστρέψει σπίτι χωρίς την κόρη της.

Σε κατάσταση σοκ ο πατέρας μονολογούσε και προσπαθούσε να καταλάβει πώς βρέθηκε το παιδί πίσω από το αυτοκίνητο.

Την ίδια ώρα οι κάτοικοι κάνουν λόγο για μια πολύ καλή και αγαπημένη οικογένεια, ενώ όπως αναφέρουν όλη η τοπική κοινωνία πενθεί για τον χαμό του κοριτσιού.

Ο πατέρας αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται σήμερα Τετάρτη.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα έγιναν όταν ο 38χρονος πατέρας του κοριτσιού μπήκε στο αγροτικό αυτοκίνητο που είχε σταθμεύσει έξω από το σπίτι της οικογένειας. Το κορίτσι φαίνεται πως διέφυγε της προσοχής και ακολούθησε τον πατέρα του που με τη σειρά του δεν αντιλήφθηκε την παρουσία του πίσω από το όχημα.

Το μοιραίο δεν άργησε να συμβεί, καθώς ο πατέρας έκανε όπισθεν παρασύροντας το δύο ετών κορίτσι. Ακούγοντας τον θόρυβο, σταμάτησε, βγήκε από το αγροτικό και είδε το κοριτσάκι πεσμένο, αιμόφυρτο στο έδαφος και έβαλε τις φωνές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ