Πολιτική

Μπογδάνος: Κακώς κατέβηκε η αφίσα για τις αμβλώσεις (βίντεο)


Τη διαφωνία του με την απόφαση του υπουργείου Μεταφορών, την οποία υλοποίησε η ΣΤΑΣΥ για τη διακοπή της καμπάνιας που έκανε με αφίσες στις στάσεις του Μετρό η οργάνωση «Αφήστε με να Ζήσω» κατά των αμβλώσεων, εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μιλώντας στο πρωί της Τρίτης στο ΘΕΜΑ 104,6.

Ο κ. Μπογδάνος σημείωσε ότι οι αφίσες «θα έπρεπε να κατέβουν εάν διέδιδαν ψέματα, εάν παρανομούσαν ή προέτρεπαν σε παρανομία, εάν το περιεχόμενό τους ήταν υπερβολικά γραφικό ή εάν η εταιρεία επικαλείτο πολιτική ενάντια στη φιλοξενία κοινωνικών μηνυμάτων, που ίσως κρίνοντα αμφιλεγόμενα. Τίποτα από αυτά δεν ισχύει», σημείωσε και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Από το υπουργείο ίσως να έχει γίνει μία εσφαλμένη ανάγνωση της καμπάνιας. Διότι κανείς δεν συζητά ή θέτει υπό αίρεση το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση. Δεν είναι καν αυτό το περιεχόμενο του μηνύματος που τελικά λογοκρίθηκε. Η εκστρατεία τοποθετείται υπέρ της μη άσκησης ενός δικαίωμάτος που δεν αμφισβητείται. Γιατί αυτό το πράγμα περιορίζεται και κατεβαίνει;» αναρωτήθηκε.

Όπως είπε ο κ. Μπογδάνος «αίσθηση προκαλεί ότι ειδικά ο πρόεδρος της ΣΤΑΣΥ σχεδόν ταυτίστηκε με τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, καρμπόν οι δηλώσεις τους. Ο ένας μίλησε για προπαγάνδα, ο δεύτερος για παραπληροφόρηση. Δεν μου αρέσει όταν πρόεδρος δημόσιου φορέα συγκοινωνίας αναπαράγει σχεδόν επί λέξει τη δήλωση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ».
https://www.youtube.com/embed/zLx3wGkGzxg

Ακούστε όλη τη συνέντευξη εδώ:
https://www.youtube.com/embed/1M4NNb51z5Y

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ