Αρχείο

Black Friday: Αυτή κι αν είναι… Μαύρη Παρασκευή - Η "οικονομικότερη" μέρα για να πεθάνεις!

Black Friday προχθές και τα καταστήματα κινούνταν σε εκπτωτικούς ρυθμούς.

Ο καταναλωτής μπορούσε να βρει εκπτώσεις στα πάντα, από gadgets, ρούχα και είδη τεχνολογίας, μέχρι υφάσματα και… διάφορα άλλα προϊόντα.

Σε αυτή την ιδιαίτερη γιορτή δεν θα μπορούσαν να μην συμμετάσχουν και οι «Τελετές Μπούκουρα», το γραφείο τελετών με τους μοναδικούς «πιστούς» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε ανάρτηση στο Facebook, το γραφείο κηδειών γράφει: ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΑΜΕ‼️‼️ ⚠️ -85% ΚΑΤΩ ΣΕ ΟΛΑ! ?‼️ Black Friday μόνο όπως οι Τελετές Μπούκουρα κατάφεραν να κάνουν το 2017 και το 2018! Φέτος κυριολεκτικά τσακωθήκαμε με το λογιστήριο… ΓΙΑ ΕΣΑΣ».

«? Φέρετρα, Πακέτα Τελετής (Funeral Plans), τεφροδόχοι, αναμνησθικά και άλλες μοναδικές υπηρεσίες του Γραφείου μας! Στείλτε μας μήνυμα ή τηλεφωνήστε για να εξυπηρετηθείτε. Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων ή της δική μας».

https://www.facebook.com/teletempoukouras/posts/2320603298046180

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...