Κοινωνία

Τραγωδία στους Αγίους Θεοδώρους: «Ο δράστης την πέταξε τρία μέτρα και πέρασε από πάνω»

Στους καταυλισμούς Ρομά ψάχνει η αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ληστών που σκότωσαν την ηλικιωμένη γυναίκα στους Αγίους Θεοδώρους, το Σάββατο, για να αρπάξουν ένα κόσμημα που φορούσε. Τι αναφέρει ένας από τους γιους της ηλικιωμένης

Δύο κεράκια προς τιμήν της άτυχης 77χρονης βρίσκονται αναμμένα στο σημείο που έχασε τη ζωή της μετά από το πρωτοφανές περιστατικό.

Η ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στους Αγίους Θεοδώρους μετά από απόπειρα ληστείας που δέχθηκε. Οι κακοποιοί φέρεται να προσέγγισαν την άτυχη γυναίκα και με τη χρήση βίας να προσπάθησαν να της αρπάξουν κάποιο κόσμημα.

Η άτυχη γυναίκα πρόνβαλε αντίσταση και οι δράστες δεν δίστασαν να τη σύρουν στον δρόμο, τραυματίζοντας τη θανάσιμα.

Συγκλονίζει η μαρτυρία ενός από τους γιους της:

«Ο αδερφός μου ερχόταν κουτρουβάλα με τις πατερίτσες. Δεν περίμεναν να ακούσουν νέα αντρική φωνή. Μη λέτε ότι η μάνα μου λιποθύμησε. Δεν λιποθύμησε, τονίζει στο Open TV ο Αργύρης Τζίβας, ένας από τους γιους της ηλικιωμένης.

Και προσθέτει: «Στάθηκε όρθια μπροστά τους και εκείνος την πήρε πίσω. Την πέταξε τρία μέτρα και πέρασε από πάνω. Και όλα αυτά για μια αλυσίδα. Γιατί η κυρα Ρήνη είχε ψυχή και δύναμη. Η μάνα μου δεν αστειευόταν, ήταν δυνατή».

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα οι δράστες κινήθηκαν με το αυτοκίνητό τους προς Κινέττα, ενώ ο άνδρας της άτυχης γυναίκας φώναζε "πιάστε τους"».

Ο ένας περιγράφεται (από τον γιό της άτυχης γυναίκας) ως μελαμψός, γεροδεμένο με την ηλικία του να είναι από 35 έως 40.

Οι δύο δράστες φαίνεται ότι παρακολουθούσαν το ζευγάρι όταν λίγο νωρίτερα είχαν πάει σε ένα μίνι μάρκετ για τα ψώνια της ημέρας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...