Αθλητισμός

Το μπάσιμο της Αmazon φέρνει τα πάνω-κάτω στην Premier League και «γράφει» τρελά νούμερα! (εικόνες)

Με πακέτο 20 αγώνων της Premier League τη σεζόν για μια τριετία, η Amazon τάραξε τα νερά ξεκινώντας μεταδόσεις live streaming από pc, tablet ή κινητό τηλέφωνο.

Το δυναμικό μπάσιμο της Amazon στην Premier League προκάλεσε τρελές εγγραφές στην διάσημη ιντερνετική πλατφόρμα και δημιουργεί νέο πεδίο δράσης στον χώρο των ζωντανών μεταδόσεων, ειδικά σε ένα πρωτάθλημα όπως το Αγγλικό, που θεωρείται κορυφαίο σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Οι πρώτοι αγώνες που μεταδόθηκαν ήταν οι Κρίσταλ Πάλας-Μπόρνμουθ και Μπέρνλι-Μάντσεστερ Σίτι την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου. Η Αmazon έκανε την πρώτη μετάδοση live streaming του αγγλικού πρωταθλήματος από τo Amazon Prime Video Sport, μέσα από pc, tablet ή κινητό τηλέφωνο. Και όπως ανακοίνωσε αμέσως μετά την πρώτη πειραματική μετάδοση, εκατομμύρια φιλάθλων του ποδοσφαίρου παρακολούθησαν τους πρώτους διαθέσιμους αγώνες. Η εταιρία δήλωσε πως και τις δύο μέρες (Τρίτη και Τετάρτη) καταγράφηκαν οι περισσότερες νέες εγγραφές από τότε που άρχισε η Prime υπηρεσία συνδρομής στη Μεγάλη Βρετανία το 2007. Η υπηρεσία των 79 λιρών το χρόνο παρέχει σημαντικά προνόμια συμπεριλαμβανομένης της δωρεάν παράδοσης αγορών στο σπίτι, ευκαιριακών αποκλειστικών αγορών και μουσικού streaming, όπως και της τηλεοπτική προσφοράς.

Πλέον η Amazon έχει εξασφαλίσει ένα πακέτο 20 αγώνων της Premier League από κάθε αγωνιστική περίοδο για μια τριετία, έναντι 90 εκατομμυρίων λιρών. Επιπλέον έχει την αποκλειστικότητα για να καλύψει την παραδοσιακή Boxing Day τη μέρα μετά Χριστούγεννα, με μαραθώνιο αγώνων, που παραδοσιακά απολαμβάνουν οι Άγγλοι φίλαθλοι.

Βέβαια αρκετός κόσμος παραμένει ακόμη μουδιασμένος. Κάποιοι δεν έκρυψαν ότι βρήκαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν πιο εύκολα αγώνες, ενώ έμειναν περισσότερο ικανοποιημένοι από την κάλυψη του BT και του SKY. Μάλιστα θεωρούν ότι με τον τρόπο αυτό τα συνδρομητικά κανάλια θα μειώσουν τις τιμές μπροστά στον ανταγωνισμό.

Υπήρχαν κι αυτοί που γκρίνιαξαν για τεχνικά προβλήματα κατά τη διάρκεια της μετάδοσης και κακό ήχο, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που φοβούνται πως ο αμερικανικός κολοσσός, θα επηρεάσει μελλοντικά το πρόγραμμα των αγώνων, προκειμένου να μεταδώσει αγώνες σε πιο βολική ώρα για το μεγάλο κοινό της Βόρειας Αμερικής και της Ασίας. Ανάμεσα σ'αυτούς που αντέδρασαν ήταν και οι οπαδοί της Κρίσταλ Πάλας, που ανάρτησαν ένα χαρακτηριστικό πανό, όπου έγραψαν: «Η Amazon κερδίζει, οι φίλαθλοι υποφέρουν».

Η Αmazon δεν σταματάει εδώ. Έχει μεγαλόπνοα σχέδια και μετά την Premier League μπαίνει δυνατά και στο Champions League. Ήδη ανακοίνωσε πως από την περίοδο 2021-22 θα μεταδίδει αγώνες της κορυφαίας διοργάνωσης στη Γερμανία.

https://twitter.com/primevideosport/status/1202875409173483520

https://twitter.com/theawayfans/status/1202201622803369985

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...