Εθνικά θέματα

Ν. Παναγιωτόπουλος: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις διαθέτουν εξελιγμένα οπλικά συστήματα σε όλους τους κλάδους»

Μιλώντας στη Βουλή κατά τη διάρκεια συζήτησης του νομοσχεδίου για την αναβάθμιση των F16, ο κ.Παναγιωτόπουλος απέρριψε τα σενάρια περί μειονεκτικής θέσης της Ελλάδας έναντι της Τουρκίας.

«Όταν ο δυνητικός εχθρός σου εξοπλίζεται και όπως συμβαίνει προσφάτως αποκαλύπτει και τις επεκτατικές του διαθέσεις έναντι των κυριαρχικών σου δικαιωμάτων κι εσύ δεν εξοπλίζεσαι τότε μένεις πίσω στο συνολικό ισοζύγιο», ανέφερε ο Υπουργός .

Ο κ.Παναγιωτόπουλος απευθύνθηκε και στα ΜΜΕ τα οποία κάλεσε να μη δίνουν επιχείρημα στην τουρκική προπαγάνδα περί δήθεν υπεροχής.

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας είναι ισχυρές και παραμένουν εξοπλισμένες πολύ καλά με εξελιγμένα οπλικά συστήματα σε όλους τους κλάδους. Να μην υποκύπτουμε ως κοινωνία και ως ΜΜΕ στην προπαγάνδα ότι είμαστε μειονεκτικοί. Είναι μεγάλο λάθος αυτό. Δεν συμβαίνει από πλευράς της γείτονος. Εκεί υπάρχει προπαγάνδα κλίματος υπεροχής. Να μην προσφέρει κανένας μας καλές υπηρεσίες προπαγάνδας στους γείτονες».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...