Κοινωνία

Ντροπή! "Έκοψαν" επίδομα σε πολυεγκαυματία στο Μάτι

Ο Γολγοθάς για έναν από τους επιζώντες και πολυεγκαυματία της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, δεν έχει τελειωμό καθώς όπως καταγγέλλει του "έκοψαν" το επίδομα που δικαιούταν.

Ενάμιση χρόνο από την τραγωδία στο Μάτι με τους 102 νεκρούς και τους δεκάδες τραυματίες, ένας επιζών και πολυεγκαυματίας που μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία, καταγγέλλει ότι του έκοψαν επίδομα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, ο άνδρας έχει κάνει μέχρι στιγμής πέντε χειρουργεία και έχει τοποθετήσει μοσχεύματα, μετά τα σοβαρά τραύματα που του άφησε η πυρκαγιά. Όμως η πρωτοβάθμια Υγειονομική Επιτροπή του ΚΕΠΑ, έκρινε, σύμφωνα με την καταγγελία ότι είναι μόνο κατά 40% τραυματίας και τα εγκαύματά του είναι δεύτερου βαθμού.

Ο άνδρας υποστηρίζει ότι η επιτροπή έχει στη διάθεση της έγγραφο από το Θριάσιο νοσοκομείο, όπου αναγράφεται ότι τα εγκαύματά του είναι τέταρτου βαθμού.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, έχει προσφύγει στη Δευτεροβάθμια επιτροπή για να ακυρωθεί το έγγραφο.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...