Ρωσία

Μεγάλη φωτιά στο ρωσικό αεροπλανοφόρο «Ναύαρχος Κουζνέτσοφ»- Πληροφορίες για τρεις τραυματίες

Μια μεγάλη φωτιά ξέσπασε σήμερα στο αεροπλανοφόρο «Ναύαρχος Κουζνέτσοφ» του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού, όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ.

Σύμφωνα με το Russia Today, η φωτιά έχει πλέον επεκταθεί στα 120 τετραγωνικά μέτρα, ενώ τουλάχιστον τρία άτομα φέρεται να έχουν τραυματιστεί.

Όπως μεταδίδει το TASS, επικαλούμενο μια πηγή από τις ρωσικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, η φωτιά ξέσπασε κατά τη διάρκεια επισκευαστικών εργασιών, ενώ το αεροπλανοφόρο ήταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι του Μούρμανσκ.

Το «Ναύαρχος Κουζνέτσοφ» έχει μήκος 305 μέτρα και αποτελεί τη ναυαρχίδα του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1985 και η αρχική του ονομασία ήταν «Ρίγα».

Στο σκάφος επιχειρούν αυτήν την ώρα ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έξι άτομα έχουν διασωθεί, και τρία εξακολουθούν να αγνοούνται.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...