Κόσμος

Λύσσαξαν οι αριστεροί μετά την νίκη Μπόρις Τζόνσον: Εφημερίδα δίνει οδηγίες διαφυγής και Αντιφα συγκρούονται με την αστυνομία (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αριστερή εφημερίδα The Independent δημοσίευσε ένα άρθρο που συμβουλεύει τους ανθρώπους να πανικοβάλλονται από το αποτέλεσμα των εκλογών της περασμένης νύχτας και δίνει συμβουλές για το πώς να φύγουν από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Συντηρητικό Κόμμα του Μπόρις Τζόνσον πέτυχε σαρωτική νίκη επί του Εργατικού Κόμματος.

Λίγο μετά την δημοσίευση των αποτελεσμάτων μιας δημοσκόπησης , που έδειχνε ότι οι Συντηρητικοί θα κερδίσουν με μεγάλη πλειοψηφία, ορισμένοι αριστεροί στο Twitter άρχισαν να απειλούν να εγκαταλείψουν τη χώρα.

Το άρθρο του Independent ανέφερε επίσης ότι "μερικοί έγχρωμοι πολίτες σκέφτονταν να εγκαταλείψουν το Ηνωμένο Βασίλειο εάν οι συντηρητικοί διατηρήσουν την εξουσία ως αποτέλεσμα της ιστορίας των ρατσιστικών σχολίων του πρωθυπουργού".

Επίσης το βράδυ της Παρασκευής, ένα βίντεο εμφανίστηκε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης της διαδήλωσης "Not My Prime Minister" στο Λονδίνο, η οποία έφερε διαδηλωτές σχεδόν μπροστά στον αρ. 10 της Downing Street.

Όπως πάντοτε ένας όχλος των Antifa που καλύπτονται με μαύρες μάσκες και μαύρα ρούχα προκάλεσαν αψιμαχίες με την αστυνομία.

Βίντεο δείχνει την ομάδα των ριζοσπαστών να συγκρούονται με την αστυνομία ενώ κυματίζει μια τεράστια σημαία Antifa κοντά στην Downing Street.

 

https://twitter.com/i/status/1205561896151199745

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...