Αρχείο

Λόκι, η γάτα με το τρομαχτικό βλέμμα που λατρεύει τις αγκαλιές (βίντεο)

Γνωρίστε την Λόκι, την αξιαγάπητη γάτα – βαμπίρ! Έχει ιδιαίτερα δόντια, διαπεραστικό ανατριχιαστικό βλέμμα και μία μόνιμα εκνευρισμένη έκφραση που φαίνεται σαν να θέλει να σας πιει το αίμα… Όμως πιθανόν να είναι ότι πιο χαριτωμένο έχετε δει ποτέ!

Μετά την μόνιμα μουτρωμένη Grumpy cat, τον γκρινιάρη Λούις, το γατί «Δράκουλα», η νέα διασημότητα του διαδικτύου που έχει τρελάνει τα social media είναι η Λόκι, η γάτα – βαμπίρ!

Η Λόκι είναι 15 ετών και ζει στο Σιάτλ, στην Ουάσιγκτον.

Τα ασυνήθιστα δόντια της που προεξέχουν και το μόνιμα εκνευρισμένο βλέμμα της, την κάνουν να φαίνεται τρομαχτική και της χάρισαν το ψευδώνυμο «βαμπιρ».

Η Κέιτλιν υιοθέτησε την Λόκι από καταφύγιο ζώων πριν οκτώ χρόνια.

https://youtu.be/o-3TvWLVwq0

Εκτός από τους κυνόδοντες, η Λόκι δεν μπορεί να κλείσει τελείως το ένα της μάτι ενώ προεξέχει η γλώσσα από το στόμα της.

Ωστόσο, η ιδιοκτήτριά της, Κέιτλιν Κός, δηλώνει ότι παρά την εμφάνισή της, η Λόκι είναι μια καλόκαρδη και αξιολάτρευτη γάτα η οποία τρελαίνεται για χάδια και αγκαλιές, σε σημείο που γίνεται ενοχλητική!

Είναι αυτό που λένε… πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν!

Η «τρομαχτική» γατούλα ξεκίνησε να γίνεται διάσημη το 2015 όταν η Κέιτλιν δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram και πλέον έχει πάνω από 460.000 ακολούθους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...