Κίνα

Αυτά είναι τα φθηνά κινέζικα μαχητικά

Η Κίνα πούλησε JF-17 Thunder Fighters στη Μιανμάρ σε απίστευτα χαμηλές τιμές!

Αναλυτικότερα, η Μιανμάρ έγινε η πρώτη χώρα που αγοράζει JF-17 Thunder μαχητικά που κατασκευάστηκαν από την Κίνα και το Πακιστάν. Επί του παρόντος, η χώρα έχει παραγγείλει 16 JF-17 Thunder αξίας περίπου 250 εκατομμυρίων δολαρίων.

Με την τρέχουσα τιμή των 25 εκατομμυρίων δολαρίων, η οποία είναι φθηνότερη από τα γαλλικά AMX 56 που κοστίζουν 27,5 εκατομμύρια δολάρια, το μαχητικό JF-17 Thunder που αναπτύχθηκε από την Κίνα και το Πακιστάν αξιολογείται ως το φθηνότερο στον κόσμο σε γραμμή μάχης. .

Παραδόξως, αντί να πληρώσει 25 εκατομμύρια δολάρια, η Μιανμάρ έπρεπε να πληρώσει μόνο 16 εκατομμύρια δολάρια .

Έτσι, η συνολική αξία της σύμβασης για αυτά τα 16 μαχητικά αεροσκάφη είναι μόλις πάνω από 250 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ. Αυτό το ποσό είναι αρκετό για να αγοράσει 3 F-16 Block 70/72 ή 3 Su-30SM.

Οι παρατηρητές δήλωσαν ότι για να τονώσει τη ζήτηση για αυτό το αεροσκάφος, η Κίνα συμφώνησε με μια φθηνότερη τιμή για να προωθήσει την εικόνα του JF-17 στην εξαγωγική αγορά.

Παρόλο που το Πεκίνο δήλωσε επανειλημμένα ότι υπάρχουν δεκάδες πελάτες που δείχνουν ενδιαφέρον και προετοιμάζονται να αγοράσουν το JF-17, μέχρι στιγμής δεν έχουν αποκαλυφθεί νέοι πελάτες.

Το Joint Thief, γνωστό και ως Fighter China-1 (FC-1) Kiao Long στην Κίνα, είναι ένα μονοθέσιο μαχητικό όλων των χρήσεων, που αναπτύχθηκε από την Κίνα και το Πακιστάν με βάση τον J-7 μαχητικό MiG-21 της Σοβιετικής Ένωσης.

Το JF-17 χρησιμοποιεί έναν ρωσικό κινητήρα RD-93, ενώ η Κίνα επίσης μελετά και παράγει τον κινητήρα WS-13, αλλά θεωρείται ασταθής.

Όσον αφορά το σύστημα όπλων, το JF-17 είναι εξοπλισμένο με 7 πυλώνες όπλων που μπορούν να μεταφέρουν μέχρι και 3.4 τόνους όπλων, συμπεριλαμβανομένων των πυραύλων αέρος-αέρος.

Τα είδη των πυραύλων που περιλαμβάνονται είναι PL-5, PL-9C, PL-12 και AIM-9, κινέζικα C-802A και διάφορα είδη από βόμβες.

Το JF-17 είναι εξοπλισμένο με ραντάρ που μπορεί να εντοπίσει ταυτόχρονα 10 στόχους και να καταστρέψει ταυτόχρονα 2 στόχους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...