ΗΠΑ

ΗΠΑ: Νεκρός ο ένοπλος στην αμερικανική ναυτική βάση στη Φλόριντα


Νεκρός είναι ο δράστης της ένοπλης επίθεσης στην αμερικανική ναυτική βάση της Πενσακόλα της Φλόριντα, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη.

Σύμφωνα με σύντομη ανακοίνωση του σερίφη στο Facebook, «δεν υπάρχει πλέον ενεργός ένοπλος» στη ναυτική βάση, όπου απασχολούνται στρατιωτικό προσωπικό 16.000 ατόμων και 7.400 πολίτες.

 

Από το γραφείο του σερίφη δεν διευκρινίζεται πώς πέθανε ο δράστης της επίθεσης. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες.

Οι πυροβολισμοί ήταν η δεύτερη επίθεση αυτήν την εβδομάδα σε μία από τις παλαιότερες και πιο γνωστές βάσεις του αμερικανικού ναυτικού.

Δύο νεκροί και ένας σοβαρά τραυματίας ήταν το αποτέλεσμα επίθεσης ενόπλου μέσα στην κοινή στρατιωτική βάση Περλ Χάρμπορ-Χίκαμ του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ στη Χαβάη, σύμφωνα με αξιωματικούς των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.

Κατά τους αξιωματικούς, που παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου στη Χαβάη, όπου βρίσκεται η ιστορική αυτή βάση, ο ναύτης που άνοιξε πυρ υπέκυψε μετά τον αυτοτραυματισμό του με το υπηρεσιακό του όπλο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ