Κοινωνία

Αλικαρνασσός: Θρήνος και οργή για την 33χρονη Αδαμαντία! (βίντεο)

Κόρη αστυνομικού και με μητέρα έμπορο ήταν η 33χρονη Αδαμαντία Αντύπα. Είναι η μητέρα που έπεσε νεκρή από το κυνηγετικό όπλο του 54χρονου συζύγου της. Το έγκλημα έγινε μέσα στο δωμάτιο του τετράχρονου παιδιού τους στην Αλικαρνασσό Κρήτης. Ψυχρός και ατάραχος εμφανίστηκε ο συζυγοκτόνος στον εισαγγελέα. Μέσω της δικηγόρου του ο δράστης δικαιολογεί (!) την πράξη του, θεωρώντας ότι το θύμα τον απατούσε, αλλά δηλώνει και μετανιωμένος...

Όμορφη σύζυγος και μητέρα ήταν η 33χρονη Αδαμαντία Αντύπα, που βρήκε τραγικό θάνατο από το χέρι του κατά 21 χρόνια μεγαλύτερου συζύγου της, στο σπίτι της οικογένειας, στην Αλικαρνασσό, τα ξημερώματα της Κυριακής (22.12.2019).

Η άτυχη γυναίκα, με καταγωγή από την Πάτρα ήταν κόρη αστυνομικού και με μητέρα που διατηρεί εμπορικό κατάστημα, ζούσε με τον άνδρα της και το τεσσάρων ετών αγοράκι τους στην Κρήτη.

Ο 54χρονος πυροβόλησε με δύο σφαίρες τη σύζυγό του. Στη συνέχεια, τηλεφώνησε στον ξάδελφό του και του άφησε το παιδί του, λίγο πριν παραδοθεί στην αστυνομία.

Το ζευγάρι διασκέδαζε σε ταβέρνα με φίλους. Επιστρέφοντας, όμως στο σπίτι, ξεκίνησε ένας καυγάς που είχε τραγική κατάληξη. Μαρτυρίες γειτόνων λένε ότι ήταν συχνές και ομηρικές οι διαμάχες του ζευγαριού και πως όλα δείχνουν ότι η ζήλια όπλισε το χέρι του δράστη.

Μάλιστα, επειδή θεωρούσε ότι η 33χρονη είχε εξωσυζυγική σχέση, είχε τοποθετήσει συσκευές παρακολούθησης, κοριούς και κάμερες, τόσο στο σπίτι όσο και στο αυτοκίνητό τους.

Αλικαρνασσός: Ψυχρός και ατάραχος ο συζυγοκτόνος στον εισαγγελέα

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη (24.12.2019), ζήτησε και έλαβε ο 54χρονος υδραυλικός, στον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ωστόσο, όπως δήλωσε η συνήγορός του, Αλεξάνδρα Σπανάκη, ο ίδιος δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του, ισχυριζόμενος, παρ’ όλα αυτά, ότι είχε λόγο που έχασε τον έλεγχο και σκότωσε την σύζυγό του, την οποία – όπως ισχυρίστηκε – αγαπούσε πολύ.

Επιπλέον η κ. Σπανάκη είπε ότι ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι πριν το αιματηρό περιστατικό, είχε βγει με τη σύζυγό του και είχαν καταναλώσει και οι δυο ποσότητα αλκοόλ.

Παρακολουθήστε το σχετικό ρεπορτάζ από το δελτίο ειδήσεων του Star:

https://youtu.be/H53JQovUhl0

Η 33χρονη είχε φύγει από το σπίτι και είχε πάει στους γονείς της στην Πάτρα

Πληροφορίες αναφέρουν πως πριν από περίπου δύο χρόνια, οι σχέσεις του ζευγαριού δεν ήταν καλές και η κοπέλα είχε φύγει από το σπίτι τους στο Ηράκλειο και είχε πάει στους γονείς της στην Πάτρα. Ωστόσο, φαίνεται πως τα βρήκε με τον σύζυγό της κι επέστρεψε στην Κρήτη.

Μαρτυρίες αναφέρουν επίσης ότι ο 54χρονος ξυλοκοπούσε τη σύζυγό του ακόμα και στον δρόμο. Πολλές φορές γείτονες τη γλίτωναν από τα χέρια του.

Κατά την επιστροφή τους στο σπίτι, το μοιραίο βράδυ, φαίνεται πως υπήρξε νέο επεισόδιο με έντονη λογομαχία, φωνές και τραγική, δυστυχώς, κατάληξη με την 33χρονη να πέφτει νεκρή μέσα στο υπνοδωμάτιο του παιδιού τους.

Την Τρίτη (24.12.2019) στις 14:00 το μεσημέρι από την “Παναγία Αλεξιώτισσα” στην Πάτρα, θα γίνει η κηδεία της 33χρονης Αδαμαντίας Αντύπα, περίπου την ίδια ώρα που ο 54χρονος θα απολογείται εκ νέου στην εισαγγελία Ηρακλείου Κρήτης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...