Αθλητισμός

ΑΕΚ: Ο Καρέρα είναι ο νέος εκλεκτός για τον πάγκο της Ένωσης

Την περίπτωση του Ιταλού προπονητή Μάσιμο Καρέα εξετάζει ο Ίλια Ίβιτς ως τεχνικός στον πάγκο της Ένωσης μετά το ναυάγιο με τον Λεονίντ Σλούτσκι.

Ο Μάσιμο Καρέρα, πρώην προπονητής της Σπαρτάκ Μόσχας, είναι το “plan B” του Ίλια Ίβιτς για τον πάγκο της ΑΕΚ μετά την εγκατάλειψη της περίπτωσης του Λεονίντ Σλούτσκι. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ δούλευε παράλληλα τις δύο περιπτώσεις προπονητών και πλέον έχει μπει σε συζητήσεις με τον Καρέρα για να αναλάβει άμεσα την ομάδα.

Ο 55χρονος Ιταλός τεχνικός έχει ποδοσφαιρική καριέρα πέντε ετών με τη φανέλα της Γιουβέντους και ξεκίνησε την προπονητική του πορεία από τις ακαδημίες της “βέκια σινιόρα”, ενώ υπήρξε και επί σειρά ετών βοηθός του Αντόνιο Κόντε. Σημειώνεται ότι έκατσε στον πάγκο της Γιουβέντους ως πρώτος προπονητής για ένα μικρό διάστημα το 2012 ενώ στην υπόλοιπη καριέρα του στους πάγκους έχει εργαστεί μόνο στη Σπαρτάκ Μόσχας κατακτώντας όμως το πρωτάθλημα του 2017, το Σούπερ Καπ και τον τίτλο του καλύτερου προπονητή στη Ρωσία την ίδια σεζόν.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ