Αθλητισμός

Bundesliga: Χαμός στο γήπεδο μετά την «κατεδάφιση» του προπονητή της Φράιμπουργκ από τον αρχηγό της Άιντραχτ (βίντεο)


Σε ρινγκ μετατράπηκε ο αγωνιστικός χώρος στον αγώνα της Φράιμπουργκ με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης μετά την «κατεδάφιση» του προπονητή της πρώτης από τον αρχηγό της δεύτερης.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν στις καθυστερήσεις του αγώνα και ενώ η Φράιμπουργκ ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0.

Ο αρχηγός της Άιντραχτ, Ντέιβιντ Άμπρααμ, που έτρεξε για την μπάλα ενώ αυτή είχε βγει πλάγιο άουτ, έσπρωξε τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας, Κρίστιαν Στράιχ, με αποτέλεσμα αυτός να βρεθεί φαρδύς-πλατύς στο χορτάρι.

Η κίνηση του Άμπρααμ προκάλεσε την αντίδραση του πάγκου και των ποδοσφαιριστών της Φράιμπουργκ που όρμηξαν κατά πάνω του ενώ ακολούθησαν σκηνές χάους με κυνηγητό, σπρωξίματα και αρκετή ένταση.

Ο διαιτητής έδωσε κόκκινη κάρτα στον αρχηγό της Άιντραχτ ενώ το ίδιο συνέβη και στον παίχτη της Φράιμπουργκ, Βιντσέντζο Γκρίφο μετά από υπόδειξη του VAR.
https://twitter.com/btsportfootball/status/1193605399515193344?ref_src=twsrc%5Etfw

Μετά το τέλος του αγώνα ο Στράιχ ανακοίνωσε ότι ο Άμπρααμ του ζήτησε συγγνώμη και άρα το επεισόδιο θεωρείται λήξαν.

«Ένιωσε ότι προκλήθηκε αλλά αυτά δεν πρέπει να γίνονται... το γνωρίζει αυτό. Θα υπάρξουν συνέπειες για όποιον ενεπλάκη σε αυτό το επεισόδιο» δήλωσε από την πλευρά του ο μάνατζερ της Άιντραχτ, Φρέντι Μπόμπιτς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...