Αθλητισμός

ATP Finals: Ο Φέντερερ απέκλεισε τον Τζόκοβιτς- Το πρόγραμμα των ημιτελικών για Τσιτσιπά

Το ένα από τα δύο γκρουπ των ATP Finals ολοκληρώθηκε, με τον Ρότζερ Φέντερερ να παίρνει το δεύτερο εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Ο Ελβετός, στο μεγάλο ματς με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 σετ και έτσι άφησε εκτός 4αδας τον Σέρβο, για να περάσει αυτός. Πήρε μάλιστα σχετικά εύκολα τη νίκη με 6-4, 6-3 και τερμάτισε δεύτερος στον όμιλο πίσω από τον Ντομινίκ Τιμ (έχασε σε αδιάφορο ματς από τον Μπερετίνι με 7-6, 6-3).

Ωστόσο ακόμη δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν θα αντιμετωπίσει τον Τσιτσιπά ή τον Ναδάλ, καθώς αυτό θα ξεκαθαρίσει σήμερα, με τα τελευταία δύο παιχνίδια του δεύτερου ομίλου στο τουρνουά του Λονδίνου.

Το πρόγραμμα των ημιτελικών στα ATP Finals
Ο Τσιτσιπάς με νίκη επί του Ναδάλ σήμερα στις 4 το μεσημέρι ή με νίκη του Ζβέρεφ το βράδυ επί του Μεντβέντεφ, θα πάρει την πρώτη θέση και θα είναι ο αντίπαλος του Φέντερερ στους «4». Μάλιστα οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ήδη το πρόγραμμα για τα ημιτελικά, με τον Τσιτσιπα να παίζει στις 4 το μεσημέρι του Σαββάτου με τον Φέντερερ, εφ’ όσον τερματίσει πρώτος στον όμιλο. Αν τερματίσει δεύτερος, τότε θα παίξει με τον Ντομινίκ Τιμ στις 10 το βράδυ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...