Βαλκάνια

1800 μερίδες φαγητού παρασκευάζει καθημερινά ο Στρατός μας στην Αλβανία… Για να Ευχαριστεί ο Ράμα τη Τουρκία!

Η αχαριστία των Αλβανών σε όλο της το Μεγαλείο ξεδιπλώθηκε από τις δηλώσεις του Αλβανού Πρωθυπουργού Έντι Ράμα που ευχαρίστησε την Τουρκία και τις Αραβικές χώρες για την προσφορά τους στην Αλβανία!

Εμείς θα καταγράψουμε ότι ο Ερντογάν υποσχέθηκε στον Ράμα ότι θα κατασκευάσει 500 κατοικίες στην Αλβανία στους σεισμόπληκτους και ο Αλβανός που μύρισε χρήμα τσίμπησε !

Όμως ο απλός Αλβανικός Λαός ευχαρίστησε φυλώντας τα χέρια των ανδρών της ΕΜΑΚ που έσωσαν κόσμο και Κοσμάκη από τα χαλάσματα !

Επίσης οι Αλβανοί πολίτες που είναι στο δρόμο χωρίς φαγητό και νερό παίρνουν με ευγνωμοσύνη 1800 καθημερινά μερίδες φαγητού από τα τρία (3) κινητά μαγειρεία που έστησαν οι Ελληνικές ένοπλες Δυνάμεις σε χρόνο ρεκόρ στην Αλβανία.

Τα 6 Στελέχη μας ένεργοποίσησαν τα Κινητά Μαγειρία και προσφέρουν το φαγητό με πρώτες ύλες από την Ελλάδα!!!

Αλλά είπαμε η αχαριστία καταγράφεται και αποδεικνύει για μια ακόμη φορά το μίσος των Αλβανών Κυβερνώντων δήθεν μορφωμένων στην Ευρώπη για το κάθε τι Ελληνικό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...