Κόσμος

Τυχαίο; Μόλις απέρριψαν τα μέτρα για την κλιματική αλλαγή πλημμύρισε η αίθουσα!

Αίθουσα ιταλικού τοπικού συμβούλιο πλημμυρίζει αμέσως μετά την απόρριψη μέτρων για την αλλαγή του κλίματος... Όχι δεν είναι τρολιά!!

Το περιφερειακό συμβούλιο του Βένετο, το οποίο βρίσκεται στο Μεγάλο Κανάλι της Βενετίας, πλημμύρισε για πρώτη φορά στην ιστορία του το βράδυ της Τρίτης - αμέσως μετά την απόρριψη μέτρων για την καταπολέμηση της αλλαγής του κλίματος.

Η ιστορική ιταλική πόλη έχει φτάσει στα όριά της αυτή την εβδομάδα αντιμετωπίζοντας μια από τις χειρότερες πλημμύρες για περισσότερα από 50 χρόνια.

Και η αίθουσα του Συμβουλίου στο Ferro Fini Palace άρχισε να μπάζει νερό γύρω στις 10 μ.μ. τοπική ώρα, καθώς οι σύμβουλοι συζητούσαν τον προϋπολογισμό για το 2020, δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος Andrea Zanoni σε ανάρτηση στο Facebook.

"Ειρωνικά, η αίθουσα πλημμύρισε δύο λεπτά αφότου η πλειοψηφία απέρριψε τις τροπολογίες μας για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής", δήλωσε.

Μεταξύ των τροπολογιών που απορρίφθηκαν ήταν μέτρα για τη χρηματοδότηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, για την αντικατάσταση των λεωφορείων ντίζελ με "πιο αποδοτικά και λιγότερο ρυπογόνα", για την κατάργηση των ρυπογόνων σομπων και τη μείωση των επιπτώσεων των πλαστικών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...