Αρχείο

Τρομακτικό βίντεο με φορτηγό να πέφτει αφρενάριστο σε αυτοκίνητα

Από τη σύγκρουση η οδηγός του ΙΧ τραυματίστηκε πολύ σοβαρά

Ένα τρομακτικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγες ώρες, μ’ έναν οδηγό φορτηγού να πέφτει με το όχημά του πάνω σε σταματημένα, λόγω κίνησης, ΙΧ. Το συγκεκριμένο περιστατικό βέβαια δεν είναι νέο, αλλά είχε συμβεί τον Ιούνιο του 2018. Από τη σύγκρουση η οδηγός του πρώτου από τα δύο ΙΧ στα οποία έπεσε πάνω το φορτηγό, υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία και κατάγματα στην πλάτη, το χέρι, τα πλευρά και τη μύτη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η άτυχη γυναίκα η οποία ήταν φοιτήτρια υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει τις σπουδές της. Στο δικαστήριο παρουσιάστηκε το βίντεο από την κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο φορτηγό του 65χρονου οδηγού, στον οποίο επεβλήθη από το δικαστήριο απαγόρευση οδήγησης για διάστημα 29 μηνών.

Παράλληλα, ο οδηγός του φορτηγού στη Βρετανία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών. Σύμφωνα με την αστυνομία το φορτηγό έπεσε πάνω στα αυτοκίνητα με ταχύτητα 80χλμ/ώρα υποστηρίζοντας ότι ο 65χρονος δεν είχε την προσοχή του στο τιμόνι με αποτέλεσμα να μην αντιδράσει εγκαίρως.

https://youtu.be/DqMWq6Ti3PA

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...