Αρχείο

Σοκαριστικό τροχαίο στη Λαμία: Κάμερα κατέγραψε το θάνατο του 37χρονου πατέρα - Βίντεο


Το σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή του θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Λαμία και στοίχισε τη ζωή ενός 37χρονου πατέρα 4 παιδιών βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Σε βίντεο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης γειτονικού καταστήματος αποτυπώνεται η στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης που είχε ως αποτέλεσμα ένας 37χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών να χάσει τη ζωή του και η σύζυγό τους να τραυματιστεί σοβαρά.

 

Βίντεο: Το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Λαμία
Ήταν λίγο πριν τις 05:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν το μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Mercedes μιας τετραμελούς οικογένειας κατευθυνόταν προς τη Λαμία. Την ίδια ώρα ένα άλλο αυτοκίνητο που επέβαινε ένας 36χρονος από τη Στυλίδα με έναν φίλο του, ερχόταν από τον παράδρομο από τον Αγιο Τρύφωνα. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες όταν η BMW μπήκε στον παράδρομο, τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά, λίγο πριν τα φανάρια «Σερδάρη».

Το tvstar.gr εξασφάλισε βίντεο από την στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης των δύο οχημάτων, όπως καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης γειτονικού καταστήματος.

 

Από το τροχαίο δυστύχημα, νεκρός είναι ο 37χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών, οδηγός της Mercedes, ενώ τραυματισμένη σοβαρά είναι η 32χρονη γυναίκα του. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν, όπως σημειώνει το lamiareport, τα δύο κοριτσάκια, 4 και 5 ετών, υπέστησαν κατάγματα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο παίδων της Αθήνας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένεια από τη Λαμία επέστρεφε από γάμο από την Αθήνα και μάλιστα τα δυο κοριτσάκια ήταν παρανυφάκια. Ο 37χρονος οδηγός απεγκλωβίστηκε από άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ της ΠΥ Λαμίας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης.

 

Βαριά τραυματισμένη η γυναίκα
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η γυναίκα του, που έχει τραυματιστεί βαριά, μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο και τα δυο κοριτσάκια τους, ηλικίας 8-10 ετών, θα διακομιστούν στο νοσοκομείο “Παίδων” στην Αθήνα. Ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

«Χάσαμε το καλύτερο παιδί. Δεν υπάρχουν λόγια…», είπε στο lamiareport.gr ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας Δημήτρης Παπαναγιώτου, με την οικογένεια του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας που θρηνεί την απώλεια του 37χρονου, πατέρα τεσσάρων παιδιών, ο οποίος τα ξημερώματα βρήκε τραγικό θάνατο σε μετωπική σύγκρουση στην είσοδο της Λαμίας.

Ο οδηγός και συνοδηγός του άλλου αυτοκινήτου τραυματίστηκαν ελαφρά. Οι αρχές, σύμφωνα με το lamiareport, εξετάζουν εάν ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και αναμένουν τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές