Μέση Ανατολή

Πληροφορίες ότι το Πακιστάν εμπόδισε αμερικανικό αεροσκάφος να εισέλθει στον εναέριο χώρο του

Σύμφωνα με πληροφορίες, αμερικανικό στρατιωτικό αεροσκάφος αναγκάστηκε να αλλάξει πορεία, καθώς απετράπη από την Πολεμική Αεροπορία του Πακιστάν να εισέλθει στον πακιστανικό εναέριο χώρο.

Την προσπάθεια αμερικανικού στρατιωτικού αεροσκάφους να εισέλθει στον εναέριο χώρο του Πακιστάν απέτρεψε η Πολεμική Αεροπορία της χώρας, σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Το αμερικανικό αεροσκάφος που προερχόταν από την Μουσκάτ φέρεται να επιχείρησε να εισέλθει στον εναέριο χώρο του Πακιστάν, πάνω από το Καράτσι, χωρίς να διαθέτει τις απαραίτητες άδειες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Πολεμική Αεροπορία του Πακιστάν ανέφερε ότι οι ελεγκτές της εναέριας κυκλοφορίας απηύθυναν προειδοποίηση προς το αεροσκάφος, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να αλλάξει πορεία και να επιστρέψει πίσω.

Μέχρι στιγμής, πάντως, η αμερικανική πλευρά δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο.

Σημειώνεται ότι το Πακιστάν, τον Φεβρουάριο φέτος, έκλεισε τον εναέριο χώρο του, μετά από επίθεση της Αεροπορίας της Ινδίας σε φερόμενα στρατόπεδα τρομοκρατών στην πόλη Μπαλακότ του Πακιστάν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...