Πολιτική

Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να "στείλει φυλακή" τους ψήστες: «Ενοχλούνται οι μετανάστες με το ψήσιμο χοιρινού δίπλα από δομές φιλοξενίας!» - Βίντεο

Να περιορίσει τα δικαιώματα των Ελλήνων και να καταργηθούν ήθη και έθιμα θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ, διότι σταναχωριούνται οι μετανάστες! 

Ναι, αυτό είπε ο κ. Γιαννούλης, που οι Μακεδόνες τον μαύρισαν στιςε περιφερειακές εκλογές. Πρόκειται για τον πρώην δημοσιογράφο της ΕΡΤ3, που πληρωνόταν από τις τσέπες μας!

Ως σαδισμό και κτηνωδία χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης τα μπάρμπεκιου με ψήσιμο χοιρινού και κατανάλωση αλκοόλ δίπλα από δομές φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών ζητώντας να υπάρξουν ποινές.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με παρέμβαση στην συζήτηση για την τροποποίηση των Ποινικών Κωδίκων υποστήριξε ότι υπάρχουν καταγγελίες για παρόμοια περιστατικά που προσβάλουν το θρησκευτικό αίσθημα των μουσουλμάνων δίπλα από δομές φιλοξενίας της Θεσσαλονίκης και πρότεινε απευθυνόμενος στον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα να εισαχθούν ποινές για τους… ψήστες!

https://www.youtube.com/watch?v=4VNVW-CM5Mk

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αθλητισμός 0

«Μαύρη Πέμπτη» γράφουν οι Ισπανοί μετά τον αγώνα κόντρα στην Ελλάδα και τον αποκλεισμό τους - Ο Αντετοκούνμπο σε τρομακτική φόρμα, αποθεώνεται από τη FIBA

Η ιστορική ήττα της Ισπανίας από την Ελλάδα στο Eurobasket 2025 σηματοδοτεί το τέλος μιας κυρίαρχης εποχής για το...