ΗΠΑ

Ο Γουλφ είναι ο εκλεκτός του Τραμπ για το Υπουργείο Εθνικής Ασφαλείας

Ο Τσαντ Γουλφ, όπως δημοσιεύθηκε την Παρασκευή (1/11, τοπική ώρα), είναι ο τρίτος που θα προταθεί τη φετινή χρονιά από τον Ντόναλντ Τραμπ -και ο πέμπτος υπό την Προεδρία του- για το Υπουργείο Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ.

Ο Τσαντ Γουλφ φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός του Ντόναλντ Τραμπ για τη θέση του Υπουργού Εθνικής Ασφαλείας και έτσι, όπως όλα δείχνουν θα διαδεχθεί τον Κέβιν ΜακΑλίναν.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του Reuters, Τεντ Χέσον ενημέρωσε για την επιλογή του Αμερικανού Προέδρου, με ανάρτησή του στο Twitter, το βράδυ της Παρασκευής (1/11, τοπική ώρα).

https://twitter.com/tedhesson/status/1190402687768125440

​Βέβαια, με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Εθνικής Ασφαλείας ξεκαθάρισε ότι ο Κέβιν ΜακΑλίναν θα αφήσει τα καθήκοντά του στις 11 Νοεμβρίου και μέχρι τότε ο Τσαντ Γουλφ θα εκτελεί χρέη υφυπουργού.

https://twitter.com/tedhesson/status/1190402687768125440

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...